PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 29 Ιουλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό, τον αρνητισμό και την αντίδραση σας θα λάβουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν σε συντηρητικά καλούπια. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με την ιδεολογική σας τοποθέτηση ή τη δομή του χαρακτήρα σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα αισθηματικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει την αγάπη και την έλξη του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, σήμερα θα διεκπεραιώσετε και θα βάλετε σε πρόγραμμα τις υποθέσεις που εκκρεμούν.  Έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, θα καταφέρετε να κλείσετε χρωστούμενες οφειλές. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας προσεγγίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν σε κλίμα συνεργασίας. Η στάση που θα κρατήσετε σε προσωπικό σας ζήτημα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις, οι χωρισμένοι θα κάνετε το βήμα να επανασυνδεθείτε. Τα συμβάντα της ημέρας θα είναι αισιόδοξα , φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να σταθεροποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις σας. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, κάποιο θα σας φλερτάρει με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο λογική θα είναι η σκέψη σας συγκρατημένος ο αυθορμητισμός σας, στις ενέργειες σας θα παρατηρηθεί περισσότερη σκέψη και λιγότερο ρίσκο. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας τόσο σε εργασιακά σας ζητήματα, όσο και σε οικογενειακά σας θέματα. Ειλικρίνεια, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις φιλικές σας επαφές, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και με συνάντηση-έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα σας απομακρύνει απ εγωισμούς και αρνητικότητες, τώρα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας πιο χαλαρά με λιγότερο άγχος και εσωτερική πίεση. Η ανάγκη σας για ψυχική και σωματική ξεκούραση θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Σήμερα σε οικείο περιβάλλον δεν αποκλείεται μια ελκυστική παρουσία να εξιτάρει το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη η στάση σας θα είναι κοινωνική, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Σήμερα θα συμπαρασταθείτε και θα στηρίξετε ψυχολογικά ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα πάρει από εσάς δύναμη, θα σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό θα εμφανιστεί κάπως μειωμένη η υπομονή σας, αρνητικά αισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οι προτιμήσεις σας θα επικεντρωθούν στις φιλικές συναναστροφές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Σήμερα  πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει την εμφάνιση του, δείξτε εμπιστοσύνη στις βλέψεις που θα έχει για εσάς, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στόχο θα έχει τον σταθερό δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Σήμερα θα υπάρξει εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη, δεν θα αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ετοιμαστείτε θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, η συνάντηση σας θα είναι ευχάριστη, θα τερματίσει με έναρξη σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες, οι φιλοδοξίες σας ίσως να σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα εξυπηρετούν μόνο το προσωπικό σας συμφέρον. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα συμβάλουν στο να βγει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, υποχωρούν τα αρνητικά αισθήματα υπερισχύουν τα θετικά. Η μέρα σας θα κλείσει με αναθεωρήσεις, για ένα συγκεκριμένο ζήτημα θα αλλάξετε γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος. Σε συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές, στο χέρι σας θα είναι η περαιτέρω εξέλιξη σας.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό ίσως να σας δημιουργηθούν φοβίες και αναστολές, αρνητικός και ανασταλτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν συναναστροφές φιλικές και αισθηματικές.  Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας παρουσιαστεί με θερμές και σοβαρές βλέψεις. Δώστε το πράσινο φως προμηνύεται έναρξη σχέσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment