PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βασίσου στις δικές σου δυνάμεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η επικοινωνία γίνεται δύσκολη και η συνεννόηση με τους γύρω σου μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Θα υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα που άλλο θα λες και άλλο θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και έχε την υπομονή να εξηγήσεις όσες φορές χρειαστεί αυτό που εννοείς. Το πρόγραμμα σου είναι αρκετά φορτωμένο και σήμερα. Χρειάζεται οργάνωση και καλή θέληση για να τα βγάλεις εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα δίνει βελτίωση σε σχέσεις που είχαν πρόβλημα την προηγούμενη περίοδο. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που είχατε χαθεί και η ατμόσφαιρα είναι φιλική και όμορφη. Κάποια ιστορία που είχε τελειώσει απότομα, έχεις την ευκαιρία να την ξαναζήσεις. Αυτή τη φορά βέβαια καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η διάρκεια πάλι δεν είναι εγγυημένη. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους και διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ένα οικονομικό θέμα. Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις ένα πλάνο που είχες στο μυαλό σου αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει. Ζητάς κοινωνική αναγνώριση. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές στην ημέρα που θα θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να ονειρεύεσαι μόνος. Μην απομονώνεσαι διώχνοντας τους ανθρώπους που σε νοιάζονται από κοντά σου. Δέξου τις προτάσεις που θα έχεις από φίλους για διασκέδαση. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δεν μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σου φταίει. Ίσως βγάλεις νεύρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και πρέπει να οργανώσεις διάφορες καταστάσεις στο γραφείο. Από την άλλη δεν έχεις καμία διάθεση αλλά μηχανικά διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου. Στα ερωτικά όμως οι εκπλήξεις που σε περιμένουν μαλακώνουν την διάθεσή σου. Βλέπεις μια ιστορία που είχε παγώσει ξαφνικά τώρα να έχει εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Έχεις ανάγκη από ανανέωση, θέλεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που ήταν το καλύτερο σου μέχρι τώρα, νιώθεις να σε πνίγουν και τις αποφεύγεις. Δεν έχεις όρεξη για κόσμο και για οποιαδήποτε επαφή. Μην κάνεις τα πράγματα να φαίνονται τραγικά. Και φίλους έχεις που σε αγαπάνε και κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν προσέξεις λίγο καλύτερα υπάρχουν άτομα που σε θαυμάζουν και σε πολιορκούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι γύρω σου ζητάνε την προσοχή σου. Καλείσαι να ασχοληθείς σήμερα με θέματα τρίτων. Δίνεις βοήθεια σε άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ακόμα ίσως να πρέπει να συμβουλέψεις φίλους για σοβαρές τους υποθέσεις. Το ταίρι σου ζητάει και αυτό προσοχή. Νιώθει ότι το έχεις παραμελήσει. Πρέπει να δώσεις βάση στα λόγια του και να τα πάρεις σοβαρά. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν προοπτικές για γνωριμίες και φλερτ με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτικός που πας να μπλέξεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι παρεξηγείσαι από τους γύρω σου. Είσαι ενθουσιώδης και δεν αποκαλύπτεις μυστικά σου σε άτομα που δεν θα έπρεπε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα λόγια σου για να μην εκτεθείς. Προσπάθησε να μετριάσεις τις κουβέντες σου και το καυστικό σου χιούμορ. Οι παρεξηγήσεις έρχονται γρήγορα χωρίς να το περιμένεις. Συναισθηματικά περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα σου δίνει ευκαιρία για να γίνει πραγματικότητα μια ερωτική σου επιθυμία. Η καλή σου διάθεση βοηθάει στο να θέλουν οι άλλοι να βρίσκονται μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει πολύ δουλειά και φορτωμένο πρόγραμμα αλλά υπάρχουν και πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις ταυτόχρονα. Εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα και θέλεις να τα κάνεις όλα εξίσου καλά. Το αποτέλεσμα είναι να είσαι στο τέλος της ημέρας εξουθενωμένος. Καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα και να πεις και να κανα όχι. Δεν χωράνε πολλά καρπούζι κάτω από την ίδια μασχάλη. Καλή διάθεση υπάρχει και το κλίμα είναι ευχάριστο. Βλέπεις πρόσωπα αγαπημένα που είχες να δεις καιρό. Μοιράζεσαι αναμνήσεις με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ξεκούραση σήμερα είναι αναγκαία. Οι προηγούμενες ημέρες σου έχουν αφαιρέσει όλη την ενέργεια. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να τα καταφέρεις αφού οι εξελίξεις έρχονται να σε προλάβουν. Θέματα που προκύπτουν στη δουλειά επιστούν την προσοχή σου. Συναισθηματικά υπάρχει δραστηριότητα έντονη. Αν είσαι δεσμευμένος μικροπαρεξηγήσεις τελικά γίνονται η αιτία να αναζωπυρωθεί το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος οι γνωριμίες που κάνεις είναι πολλές και με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σου γοητεύεις τους γύρω σου. Υπάρχεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που πλέον το βλέπεις ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές, πολλές αλλαγές που σε ξαφνιάζουν και σε αποπροσανατολίζουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον αυτό που θεωρούσες δεδομένο ανατρέπεται. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείς για κάτι καλύτερο. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Στα συναισθηματικά αν δεν έχουν έρθει έτσι όπως τα υπολόγιζες υπάρχει εκνευρισμός και άγχος της αναμονής. Καλύτερα να μη δράσεις σήμερα για να εξελιχθούν τα πράγματα και να περιμένεις απλά να δεις πως θα κυλήσουν από μόνα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή. Θέλεις να αλλάξεις από τη διακόσμηση του σπιτιού σου μέχρι το εργασιακό σου περιβάλλον. Σε έχει πιάσει μια μανία να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Καλό θα ήταν να βάλεις κάποιους στόχους και να πας με μεθοδευμένες κινήσεις. Υπάρχουν άλλωστε θέματα από το παρελθόν που σε βασανίζουν και αν δεν τα λύσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά, νέες γνωριμίες σου χαρίζουν ενθουσιασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει σήμερα ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι δίπλα σου και σου δίνει την αγάπη που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου από την άλλη δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που σε έχει πιάσει και το εκλαμβάνει ως ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος διεκδικείς έντονα ακόμα και άτομα που ίσως σε άλλη περίοδο της ζωής να μην έδινες σημασία. Καλύτερα να εντοπίσεις πρώτα το στόχο και μετά να κινηθείς. Υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες. Οπότε θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με άτομα του παρελθόντος, όσο και αν νομίζεις ότι μια κατάσταση που έχει τελειώσει σε τραβάει ακόμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment