PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 28 Απριλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μείνε ταπεινός και πάνω απ’ όλα λογικός.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δε θα δεχτείτε έλεγχο και περιορισμούς, εύκολα θα εναντιωθείτε και θα αντιδράσετε. Στη στάση σας καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση συγκαταβατικότητας και συμφωνίας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες. Σοφό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, χαλιναγωγήστε τάσεις ηγετικής κυριαρχίας. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Οι συγκύριες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε σε οικονομικό επίπεδο, όμως αυτό που θα καθοδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η στάση που θα κρατήσετε σε προκλήσεις και ερεθίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η πορεία των επαφών και των συζητήσεων σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα σας και η ανάγκη σας για κυριαρχία ή εντυπωσιασμό. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσετε κλίμα ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες οικονομικές προοπτικές, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά και μακροχρόνια γι αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπομονή. Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σχετική τάξη, εστιάστε στις υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση και η μαχητική διάθεση, ωστόσο προσοχή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να εμφανιστείτε κάπως ευέξαπτοι και νευρικοί. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκνευρίσουν απόψεις ή λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τον αρνητισμό, το πείσμα ή την εμπάθεια, αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις και φιλικές προτάσεις, ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα καταφέρετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να χαθεί ο αυτοέλεγχος, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε, δεν αποκλείεται να γίνετε και πνεύμα αντιλογίας. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκρατημένα, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρίσκα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές. Καλό θα είναι να λείψουν οι εγωκεντρικές ενέργειες, προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκαταβατική διάθεση διαχειριστείτε την εσωτερική σας αναστάτωση. Εσείς που πρέπει να παραβρεθείτε σε συνεδριάσεις ή συνελεύσεις εκφράστε τις απόψεις σας με σαφήνεια, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα αρκεί να μιλήσετε με ηρεμία και θετικότητα. Τάσεις ισχυρογνωμοσύνης δε θα φέρουν συνεννοήσιμο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να βρείτε τη συναισθηματική και ψυχολογική σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για κυριαρχία και επιβολή, δεν αποκλείεται με τις πράξεις σας ή με το ύφος σας να προκαλέσετε χωρίς να το καταλάβετε, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένη στάση. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσέξτε τι θα επιλέξετε και ποια θα είναι τα βήματα σας. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ο τρόπος συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός και προσεγμένος. Στις συζητήσεις σας δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, αποβάλλετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη για να μην υπάρξουν αντιξοότητες και ρήξεις. Κάντε το βήμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας είναι τεταμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, ίσως να μάθετε για καταστάσεις και γεγονότα που δε τα γνωρίζατε, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στις αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις σας ξεκαθαρίστε και τακτοποιήστε τις υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή αναστολές, ψάξτε τις απαιτούμενες αποδείξεις, περάστε σε αναλυτικές εξηγήσεις. Στους διαλόγους σας στοχεύσετε στην ειλικρίνεια, μη βιαστείτε να βάλετε συμπεράσματα δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή σε ξεσπάσματα ή λόγια ανάκτησης, θα εναντιωθείτε στα καταπιέστηκα δεδομένα, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ανατρεπτικές ενέργειες. Σε προσωπικά σας ζητήματα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τα ζητήματα που σχετίζονται με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Χαλιναγωγήστε την αντιδραστικότητα σας, προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στις δικές σας θεωρίες και απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης κυρίως σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, αφήστε περιθώρια συνεννόησης. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως πιεστικοί προσοχή στις επαφές με συναδελφικά σας άτομα, σε περίπτωση που υπάρξουν διχογνωμίες καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Είναι πολύ πιθανόν να χαθεί ο εσωτερικός σας έλεγχος, προσοχή θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις ίσως να μην είστε σε θέση να συμφωνήσετε ή να κατασταλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να μην αναλωθείτε ψυχικά σε αντιπαραθέσεις και ανούσιους ανταγωνισμούς, διατηρήστε ήρεμη και ανέμελη τη διάθεση σας. Σας δίνω τη συμβουλή να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ασκούν πίεση, δε θα πρέπει να φορτίσετε αρνητικά την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε για κάποια συγκεκριμένα επαγγελματικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας με μεθοδικές ενέργειες. Εσείς οι ανασφαλείς προσπαθήστε να βάλετε τέλος στις αρνητικές εικασίες, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, μην παγιδευτείτε σε σκοτεινές σκέψεις. Οι κοινωνικές και φιλικές σας συναντήσεις θα πάρουν ευχάριστες διαστάσεις, ανέμελες συζητήσεις που θα ανοίξετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη του έντονους προβληματισμούς. Ψυχαγωγείτε, κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με πρόσωπα που σας ευχαριστεί η παρέα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα προσοχή στη συναισθηματική ένταση, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το δυνατό συναίσθημα και να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σας τάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από πιεστικές καταστάσεις, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, αποφύγετε την επιμονή και την εμμονή. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, προσχωρήστε στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας διαπραγματεύσεις με μεθοδική σκέψη και στάση. Φανείτε οργανωτικοί, αν η τακτική σας θα έχει μελετημένη μέθοδο τότε θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση, σας συμβουλεύω να μην υποπέσετε σε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εκδηλωθείτε, εξωτερικεύεστε, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε ίσως να σας κάνει κάπως εγωκεντρικούς και αρκετά ανταγωνιστικούς, προσοχή να μην φθείρετε την ψυχολογία σας σε ανούσιες κόντρες. Δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και την ασυμβίβαστη στάση. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας. Σε περίπτωση που πρέπει να διαχειριστείτε χρηματικά ποσά στοχεύστε στην επένδυση και όχι σε περιττές αγορές ή σε αντικείμενα εντυπωσιασμού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, σήμερα δε θα ανεχτείτε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Βγείτε έξω με φίλους, κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να ανοίξετε θέματα συζήτησης που να μπορούν να σας χαλαρώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην αντιδραστική και πεισματική πλευρά του χαρακτήρας σας, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας αποφορτίσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

ΙΧΘYΕΣ

Σε περίπτωση που νιώθετε πως οι προσπάθειες που καταβάλετε δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αλλάξτε την οπτική σας, γενικεύστε και διαφοροποιείστε τον τρόπο σκέψης σας. Αφήστε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες που αφορούν είτε επαγγελματικά άλματα, είτε προσωπικές σχέσεις και αναπροσαρμόστε σχέδια και βλέψεις. Θα χρειαστεί υπομονή, σταδιακά θα προκύψουν καινούργια ανοίγματα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια, αξιοποιήσετε αυτό που θα εμφανιστεί. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικότητα θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν. Διευρύνονται οι γνωριμίες σας, οι συναναστροφές σας θα είναι δημιουργικές. Αποφορτιστείτε, ψυχαγωγείτε και προσπαθήστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας αποβάλλοντας τις αρνητικές σκέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment