PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 27 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανεξαρτητοποίηση και απελευθέρωση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει αλλαγές στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας.  Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, έρχονται τυχερά ανοίγματα θετικής κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα η συμπεριφορά σας θα είναι ώριμη, τα βήματα σας σταθερά και συνειδητοποιημένα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, στην πρόταση που θα σας γίνει μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας και τη συμπαράσταση σας. Κάποιο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθεια σας, θα αποδειχτείτε άξιοι φίλοι, η στάση σας θα είναι συμπονετική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, και θα σας βγει σε καλό.  Η απόφαση σας να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει μεταξύ σας σταθερή ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο της στο ζώδιο σας, μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να αποδείξετε τις ικανότητες σας, τώρα η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την πραγματική σας αξία. Με το ερωτικό σας ταίρι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω  πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα φέρει γρήγορα και θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και αρκετά ανεβασμένοι, η παρορμητικότητα σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα γεγονότα θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, εξομολογητικά λόγια θα φέρουν άνοιγμα επανένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και ζεστή διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της ερωτικής έλξης περνάτε σε θερμές ερωτικές εξελίξεις. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες και δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, με το ταίρι σας θα προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα θελήσει να αναπτύξει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγεται ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς ίσως και κάπως ονειροπόλους. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας, θα καταφέρετε να περάσετε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Η συζήτηση σας με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει σχέση, που δεν αποκλείεται βήμα βήμα να καταλήξει σε δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να προβείτε σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και κάπως παράτολμες. Καταφθάνει νέα πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, σε περίπτωση που αναζητάτε εργασία θα δοθεί ευκαιρία ανάλογη των προσόντων σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια απ αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα για νέα ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας κάνει επικοινωνιακούς, με θερμό λόγο, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Δεν αποκλείεται να γίνετε μεσολαβητές προκειμένου να λυθεί μια παρεξήγηση μεταξύ φιλικών σας ατόμων, τις προσωπικές σας υποθέσεις θα τις κλείσετε με διαλλακτικότητα και ειρηνικές διαθέσεις. Σε φιλική σας συνάντηση θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Εσείς που διανεύετε περίοδο χωρισμού, σήμερα θα τερματίσουν οι αρνητισμοί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα σας οδηγήσουν σε επανένωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο θα δείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό τις νέες προοπτικές που θα υπάρξουν, το εξάγωνο της με τον Ουρανό σας φέρνει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Θα λάβετε πρόταση που ουσιαστικά θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται συμβάντα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δεσμευτικές κινήσεις. Καταφθάνουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

ΙΧΘYΕΣ

Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί θα εμφανιστείτε με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας, υπευθυνότητα θα δείξετε εκεί που χρειάζεται. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια πολύ όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας φλερτάρει, θα σας αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Στο χέρι σας θα είναι αν θα δώσετε άνοιγμα σταθερής σχέσης, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment