PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 27 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα προστατευτικοί προς τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, ίσως να νοιώσετε αρκετές απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια με θάρρος και πείσμα και θα έχετε ένα ισχυρό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, μπορείτε να αναλάβετε κάποιες δραστικότητες που θα διασκεδάσουν εσάς και το φιλικό σας περιβάλλον. Θα έχετε διάθεση για κουβέντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μετακινήσεις που θα κάνετε τώρα, θα είναι ιδιαίτερα επωφελείς για σας. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτή της μέρας και ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Ακόμη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε όρεξη για να φτιάξετε δίκες σας δραστηριότητες για την οικογένεια σας. Έχετε τη διάθεση για ησυχία, σκέψη και διαλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα επικεντρωθείτε στην οικογένειά σας, στους φίλους σας και γενικά στα άτομα που αγαπάτε και νοιάζεστε. Θα είστε πιο ανοιχτοί σήμερα στους άλλους. Η διάθεσή σας θα είναι πιο θετική και έτσι μπορεί να έχετε περισσότερη καλή τύχη. Είναι καλή περίοδος για να κανονίσετε επαγγελματικές συναντήσεις. Μια διάθεση για φλερτ θα φέρει κοντά σας ένα νέο πρόσωπο, που θα σας απογειώσει.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, το θάρρος σας θα σας εγκαταλείψει και ίσως να έχετε αρνητικές αντιδράσεις απέναντι στους γύρω σας. Οι κουβέντες που θα έχετε με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας και όχι μόνο. Ακόμη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και αισιόδοξη. Μην αφήνετε κανένα να σας παίρνει το χαμόγελο από το πρόσωπό σας. Εκπέμπετε σήμερα τέτοιον αισθησιασμό, που δεν μπορεί… θα έλξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας άγχωναν με τα οικονομικά σας. Τώρα είναι ο καιρός να πετύχετε πολλά από αυτά που ονειρεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, θα προκύψουν αρνητικές αντιδράσεις από το περιβάλλον σας, αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τις συνθήκες εργασίας σας αυτό το διάστημα. Το θάρρος και η τόλμη σας θα σας αφήσουν αυτό το διάστημα. Θα χρειαστεί ψυχραιμία σήμερα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις. Ακόμη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε όρεξη για κοινές δραστηριότητες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, θα απολαύστε όμορφες στιγμές πάθους με τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε διάθεση για διασκέδαση. Η αισιοδοξία σας σήμερα θα σας βοηθήσει στο να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια για το μέλλον σας και όχι μόνο. Συγκρατηθείτε λίγο στα έξοδά σας. Μην κάνετε αγορές που δε σας είναι και τόσο απαραίτητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας απασχολούν πάρα πολύ. Σκεφτείτε και αλλάξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί θα δημιουργήσετε απογοητεύσεις στα αγαπημένα σας άτομα. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε όρεξη για κέφι και διασκέδαση με την παρέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, θα προκύψουν πολλές απογοητεύσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο δυναμισμός σας δε θα σας βοηθήσει αυτό το διάστημα. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα οργανώσετε κάποιες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα διασκεδάσετε με τη καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή, θα δημιουργηθούν εντάσεις και θα έχετε πολλά νεύρα. Ο λόγος είναι επειδή θα υπάρξουν πολλές απογοητεύσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ηρεμήστε, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Από την άλλη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα νοιώθετε έντονο εκνευρισμό με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σας καθημερινά και θα επικρατεί ασάφεια και σύγχυση. Η σχέση σας ίσως περάσει μια σοβαρή κρίση αυτό το διάστημα, που όμως θα είναι σύντομη και θα ξεπεραστεί. Θα έχετε την τάση να μην ενδιαφέρεστε καθόλου για τον/την σύντροφό σας και τις συνέπειες που μπορεί να έχετε, αδιαφορώντας σχεδόν για τα πάντα. Θα υπάρξουν ωστόσο συναντήσεις με άτομα που αγαπάτε και νοιάζεστε για αυτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment