PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η επικοινωνία είναι αυθόρμητη.

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος σίγα-σίγα φεύγει και ευχόμαστε να σας άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις. Η σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας κάνει πιο εύστροφους και θα έχετε περισσότερες λύσεις στα προβλήματά σας. Όσοι είτε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτής της μέρας για να προβάλετε την τεχνική ικανότητά σας και τις γνώσεις σας. Ακόμη, αν έχετε ελεύθερο χρόνο το σαββατοκύριακο, καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι έχετε μπει ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι ας είναι ακόμα νωρίς. Όσοι δεν έχετε διακοσμήσει ακόμη το σπίτι σας, είναι μια καλή μέρα για να το κάνετε. Αν στολίσετε νωρίς, η διάθεση σας θα ανεβεί. Επιπλέον, με το/τη σύντροφό σας τα πηγαίνετε πολύ καλά και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που δείχνετε τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα να θυμάστε: Τα καλυτέρα έρχονται εκεί που δεν το περιμένετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τη βαρετή και άχαρη καθημερινότητά σας και να προσθέσετε ασυνήθιστες δραστηριότητες, για να καλυτερεύσετε τη ζωή και τη διάθεσή σας. Ακόμη, με το σύντροφό σας θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις μεταξύ σας, αλλά μόνο με το επικοινωνία και σεβασμό θα τα βρείτε και θα είστε πάλι καλά. Έχετε ελεύθερο χρόνο; Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα για να κάνετε ένα απίθανο shopping therapy!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη και… με kinky διάθεση. Αφήστε τις ντροπές, τα «μη» και τα «πρέπει» και απελευθερωθείτε σε αισθησιακούς προορισμούς. Θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και θα σας απελευθερώσει από ανασφάλειες. Έχετε ελεύθερο χρόνο; Αξιοποιήστε τον για να κάνετε μια εκκαθάριση στη ντουλάπα σας και όπου αλλού χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο ξεκίνα για εσάς, αγαπημένοι Λεοντές. Αν σας ενδιαφέρει η ξεκούραση και η χαλάρωση με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα την έχετε και με το παραπάνω. Οργανώστε το πρόγραμμα για την εβδομάδα σας, ώστε να μη γίνει η καθημερινότητά σας βαρετή. Κάντε τα αγαπημένα σας πράγματα ή δραστηριότητες και δείτε την μέρα σας γεμάτη. Κάντε όνειρα για το μέλλον με τον/τη σύντροφό σας και οργανώστε ένα ταξίδι, έστω και κοντινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσετε τα άτομα που έχουν ανάγκη από μια λύση στο πρόβλημα τους. Μπορεί να σας πουν κάποιο ένοχο μυστικό, που εσείς θα το φυλάξετε καλά μέσα σας, σαν να ήταν δικό σας. Είστε διατιθέμενοι να αλλάξετε ριζικά την καθημερινή σας ζωή με μια σωστή διατροφή; Αυτή η μέρα θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε αυτό το μεγάλο βήμα για μια καλύτερη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις! Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και δε σας την χαλάει κανένας! Στον επαγγελματικό τομέα, όσοι είχατε προβλήματα με τους συνεργάτες, τώρα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Έχετε όρεξη για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων; Διακοσμήστε το σπίτι σας ή κάποιου φίλου και ξεχάστε την καθημερινότητα για λίγο. Επίσης, για όσους είστε ελεύθεροι, χτυπούν καμπανάκια και σας λένε πως ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε παράφορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ακαταμάχητο ζώδιό σας, θα κάνετε πολλά πράγματα για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας. Αν έχετε ελεύθερη ώρα μπορείτε να την περάσετε σε ένα κέντρο αισθητικής για αναζωογόνηση και ηρεμία. Ακόμη όσοι είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για μια πολύ ερωτική και… kinky βραδιά. Κάντε τις φαντασιώσεις σας πράξεις. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, εμείς το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι τα καλυτέρα έρχονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η σημερινή μέρα θα σας κάνει συμπονετικούς. Αν κάποια αγαπημένα σας άτομα έχουν προβλήματα, εσείς θα κάνετε τα πάντα για να τα παρηγορήσετε και να τα συμβουλέψετε. Επιπλέον, θα κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Στα ερωτικά σας, τα πράγματα δυσκολεύουν σε θέματα επικοινωνίας με το/τη σύντροφό σας. Όσοι είστε ακόμη ελεύθεροι, πάρτε την παρέα σας και διασκεδάστε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι η κατάλληλη για να φυλάξετε τα μυστικά των φίλων, αλλά και τα δικά σας. Νιώθετε κάποιο κενό μέσα σας; Θέλετε να μιλήσετε στο/στη σύντροφό σας με ειλικρίνεια; Τώρα είναι η ευκαιρία για να πείτε αυτά που πραγματικά νιώθετε. Μη φοβηθείτε! Εκφραστείτε ελευθέρα, με τόλμη. Μονό με το λόγο ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνήσει και να πει αυτά που θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε τα πάντα για να αλλάξετε την άχαρη καθημερινότητά σας. Η μονοτονία δε σας πηγαίνει, γι’ αυτό το μονό που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι να βρείτε μια δραστηριότητα που σας εκφράζει. Είναι γυμναστική; Είναι μαθήματα του αγαπημένου σας χορού; Σημασία έχει αυτό που θα επιλέξετε να το αγαπήσετε και να σας κάνει να νιώθετε θετικά και όμορφα.

ΙΧΘYΕΣ

Το τελευταίο Σάββατο του Νοεμβρίου είναι εδώ και σας έχει πολλές εκπλήξεις. Γιατί να μην τις χαρείτε; Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, το σεξ θα είναι το Α και το Ω τη σημερινή μέρα. Πειραματιστείτε και δοκιμάστε νέα πράγματα με το/τη σύντροφο στον ερωτικό σας τομέα. Είναι μια πολύ παθιασμένη περίοδος, γι’ αυτό το μονό που σας συμβουλεύουμε είναι αν είστε ακόμη ελεύθεροι βγείτε να διασκεδάσετε, γιατί το άλλο σας μισό είναι έξω και σας περιμένει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment