PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 25 Μαρτίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα περισσότερες ευχάριστες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαρτίου ξεκινά με ανεβασμένη τη διάθεση. Οπότε έχουμε και λέμε: με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη πολλά ερωτικά ζητήματα έρχονται επί σκηνής για να σας αναστατώσουν θετικά. Θυμηθείτε! Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ακόμα με το μέρος σας, οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αν έχετε δει κάποιον παλιό ερωτικό σύντροφο. Θα προσελκύσετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους του αντιθέτου φύλου, οπότε όσοι είστε αδέσμευτοι πρέπει να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ θα ονειροπολήσετε πολύ αυτό το σαββατοκύριακο. Μη σας αγχώνει, γιατί έτσι θα ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Έτοιμοι για μια μυστηριώδη και ερωτική περιπέτεια; Αυτή η μαγική Σελήνη σάς βοηθά να κάνετε μια μυστική σχέση, που θα κρύβει πολλές ερωτικές εκπλήξεις και όχι μόνο. Θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας; Βρεθείτε με τον εαυτό σας και κάντε διαλογισμό, ώστε να καθαρίσει το μυαλό σας από ανούσια πράγματα που σας βαραίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας απασχολήσουν ο οικονομικός τομέας. Είναι μια ευχάριστη και θετική χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας, αλλά θυμηθείτε πως θα πρέπει να αποφύγετε τις άσκοπες και περιττές σπατάλες. Κοινωνικοποιηθείτε και δραστηριοποιηθείτε! Ασχοληθείτε με ένα ομαδικό σπορ ή ένα χόμπι, το οποίο θα σας χαρίσει νέους φίλους και θα σας κάνει πιο δραστήριους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας. Θέλετε να μείνετε μόνοι και να μη σας απασχολήσει κανείς. Θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να σκεφτείτε πού μπορεί να κάνετε λάθος, όσοι έχετε προβλήματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, η θετική ενέργεια του πλανητικού σκηνικού θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η… καλή νεράιδα που λέγεται ανάδρομη Αφροδίτη είναι ακόμα στο πλευρό σας, οπότε θα σας απασχολήσουν ερωτικά θέματα. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, όσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε έναν ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν, γεγονός που θα σας βάλει σε σκέψεις. Αν είστε δεσμευμένοι, ερωτικές και ρομαντικές αναμνήσεις με τον/την σύντροφό σας έρχονται στο νου σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα σας χαρίσει θετική ενέργεια για μια καλύτερη καθημερινότητα. Θα υπάρξει μια σταθερότητα σε ό,τι ξεκινήσετε από σήμερα. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ των συνεργατών σας. Ενδέχεται να είναι ένα δύσκολο σαββατοκύριακο για τη δουλεία σας. Με τον/τη σύντροφό σας, τα πράγματα είναι σταθερά, ενώ θα έχετε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μη μένετε κλεισμένοι μέσα, περιμένοντας να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Έρχεστε αντιμέτωποι με ερωτικά ζητήματα, που σας στοιχειώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ποιος θα νικήσει; Η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας φέρει έναν παλιό ερωτικό σύντροφο, που θα σας κάνει να θυμηθείτε τις ερωτικές σας στιγμές. Γενικά, θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής του αντιθέτου φύλου και θα έλκετε τους άλλους με τον ερωτισμό σας. Προσοχή όμως! Η πόρτα των ευκαιριών δε θα είναι για πάντα ανοιχτή, οπότε εκμεταλλευτείτε την τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ, θα κάνετε τα πάντα για να περάσετε όμορφα με την παρέα σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση ή μια καλή ταινία στο σινεμά. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα και αποδράστε σε ένα κοντινό μέρος με τον/τη σύντροφό σας ή με την παρέα σας. Αν κάποιο μέλος της παρέας σας έχει προβλήματα αυτό το διάστημα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δράσετε υπεύθυνα και να του συμπαρασταθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας απασχολήσουν ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος. Αν μια νέα αγάπη ξεκινά τώρα τον κύκλο της, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτήν. Αν συνειδητοποιήσετε πως η ζωή είναι απλή, και εμείς από μόνοι μας την κάνουμε πολύπλοκη, θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη, πιο αισιόδοξη σκοπιά. Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολλά χρήματα για περιττά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια όμορφη μέρα ξεκινά σήμερα, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ! Η Σελήνη αυτή θα σας φέρει πιο κοντά με τους φίλους σας. Διασκεδάστε με την παρέα σας, είτε με μια βραδινή έξοδο, είτε μένοντας σπίτι και παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι, οργανώστε μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να νοσταλγείτε τις παλιές αγάπες που έμειναν ανεκπλήρωτες, συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο. Ταυτόχρονα, οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση, ωστόσο να θυμάστε πως με την Αφροδίτη ανάδρομη, ενδεχομένως να μην έχει πορεία στο μέλλον. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο θα σας δώσει τον αυθορμητισμό που είχατε χάσει το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, η φαντασία σας θα οργιάζει και θα ανέβει σε… άλλο επίπεδο. Με το σύντροφό σας τα πράγματα ίσως να είναι κάπως περίεργα αυτό το καιρό. Θα υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ σας και η επικοινωνία σας θα είναι ασαφής. Ωστόσο, αυτό δε σας εμποδίζει από το να βγείτε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Άλλωστε, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο θα σας χαρίσει αυθορμητισμό και πρωτοτυπία σε ό,τι κι αν κάνετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment