PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ψύχραιμοι και να αποφύγουμε συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσοχή με τη στάση σας να μην δυσκολέψετε τις επικοινωνιακές συνθήκες, καλό θα είναι να μην βαρύνετε το κλίμα. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσοχή στην προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρηματικά ποσά που περιμένετε, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τα αισθήματα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρή διάθεση και όχι με απαιτητικότητα ή επιβολή. Στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα δείξτε συγκατάβαση, εξουσιαστικές διαθέσεις θα φέρουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε συναισθήματα αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα αν δεν νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει ριζικές αποφάσεις, οι αμφίρροπες ή αρνητικές καταστάσεις για να τακτοποιηθούν θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να περιοριστούν οι κυκλοθυμίες και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Κινηθείτε μεθοδικά, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Θα βγει στην επιφανεια η αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο αν θέλετε να κερδίσετε τις συμπάθειες αποφύγετε την έπαρση και την έντονη αυτοπροβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλά θα κάνετε και θα βγείτε από τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να εμφανιστείτε ασυγκράτητοι και υπέρ-αισιόδοξοι. Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε , ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές, ωστόσο αποφύγετε την επιμονή.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην συμπεριφορά σας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις και λύσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσουν ή θα σας ζητήσουν. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αφήστε ανοίγματα συνεννόησης. Σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε αντιδραστικοί και ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις μελλοντικές συνέπειες των αποφάσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική ίσως και κάπως ριζοσπαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να είναι αυστηρή η κριτική που θα ασκήσετε, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των τρίτων, ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα δικά σας αρνητικά ή προβληματικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να φανείτε δίκαιοι και συγκαταβατικοί, δείξτε προσοχή στο ύφος που θα μιλήσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι περιορίστε τις σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Για σήμερα ασχοληθείτε με τη διασκέδαση σας, αφήστε σκέψεις και προβληματισμούς για τις επόμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος η καχυποψία σας να μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις, συγκρούσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δε θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα βρείτε την υποστήριξη που αναμένετε. Καλό θα είναι στις συναδελφικές σας σχέσεις να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. Σας δίνω τη συμβουλή η στάση σας να έχει ειλικρίνεια, συγκατάβαση και ευθύτητα, στοχεύστε στο να γεφυρωθούν οι σχέσεις και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί φιλικοί ή συναδελφικοί. Εσείς που αισθάνεστε φορτισμένοι βγείτε έξω, ανανεωθείτε και διασκεδάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί η εσωτερική ισορροπία προσπαθήστε θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Ενισχύστε τις αντιστάσεις σας, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι επηρεασμένες από συμπλέγματα ή από αρνητικές αναμνήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αναζητήστε επαφές χαλάρωσης. Στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν φιλικές συναναστροφές, μην απορρίψετε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας οδηγήσουν σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις. Προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ένα είδος αγανάκτησης θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, η στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για καινούργια άλματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω. Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, η σκέψη σας δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή ή μυστήρια. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, περιορίστε το πωρωμένο πάθος στις εκφράσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα σας συμβουλεύω να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, τότε ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη, καχύποπτες σκέψεις και άστοχα συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν είναι σίγουρο αν θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε. Ναι μεν θα έχετε διάθεση για περιπέτειες και γνωριμίες αναζωογόνησης, ωστόσο η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνει αλλοπρόσαλλη και αντιφατική.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης και έκφρασης, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Θα βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από τις εργασιακές εντάσεις, το μυαλό σας θα αναζητά διεξόδους χαλάρωσης, δεν αποκλείεται να γίνει κάπως κυκλοθυμική η διάθεση σας. Κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, σε περίπτωση που ακουστούν καινούργιες ιδέες ή προταθούν αλλαγές καλό θα είναι να μην είστε αρνητικά κάθετοι ή δύσκαμπτοι. Ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα, προσπαθήστε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, μη κλειδώσετε τις απόψεις σας στηριζόμενοι μόνο στις προσωπικές σας εικασίες. Αναζητήστε χαλάρωση κα ξεκούραση, μιλήστε με ήρεμη διάθεση, επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία των περιπτώσεων και των επαφών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment