PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σταθερότητα και ελευθερία.

ΚΡΙΟΣ

Παραμονή Χριστουγέννων! Η ιδανική μέρα για να την περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε. Η Σελήνη κάνει κολπάκια με ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Δηλαδή, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Δώστε τους κουράγιο και συμπαρασταθείτε στις δυσκολίες τους. Ο άγγελος της αγάπης είναι στο πλευρό σας και σας χτυπάει το καμπανάκι του ερώτα. Τι σας λέει; Πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για το επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διάθεση: Θεϊκή. Άγχος: Καθόλου. Τα άστρα: Τα καλυτέρα! Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, το κέφι σας είναι και θα είναι ανεβασμένο όλη την εβδομάδα. Αφήστε τα ‘‘πρέπει’’ και τα ‘‘θέλω’’ σε μια γωνία, γιατί το πάρτι τώρα ξεκίνα. Ντυθείτε, στολιστείτε και ανοίξτε μια σαμπάνια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε απλόχερα αγάπη και συμπόνια και βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πολύ ανεβασμένη και φωτεινή. Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχετε την επιθυμία να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα με το/τη σύντροφό σας. Κάντε του δώρο την αγαπημένη του/της κολόνια ή κάποιο γκάζτετ που έχει βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Παραμονή Χριστουγέννων και θέλετε να μείνετε σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Ακουστέ χαλαρή μουσική και τα άλλα… είναι στο χέρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, είναι πολύ ερωτική και ρομαντική. Σήμερα θα αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων. Συμπαρασταθείτε τους και δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Σκεφτείτε θετικά και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Με το/τη σύντροφό σας τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά. Είναι Χριστούγεννα! Χαρείτε αυτές τις γιορτινές μέρες με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Ο Άγιος Βασίλης μας είπε ότι ήσασταν τα καλυτέρα παιδιά φέτος. Με τις αναποδιές, τα όμορφα συναισθήματα, τα καλά και τα κακά, αυτός ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του με τις καλύτερες αναμνήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, ο ερωτισμό σας και το σεξαπίλ σας θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, οπότε δεν έχετε πάρα να βγείτε έξω και να το γιορτάσετε με την παρέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σηκωθείτε και ετοιμαστείτε για την παραμονή των Χριστουγέννων! Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, άτομα του παρελθόντος θα κάνουν ένα δυναμικό come-back στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε τους με συμπόνια και αγάπη και δε θα χάσετε. Κάντε τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ξεχωριστά δώρα. Ελάτε με το/τη σύντροφό σας πιο κοντά. Δείτε με κατανόηση τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας και βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Όλα γιορτινά! Η διάθεσή σας ανεβασμένη λόγω Χριστουγέννων. Τι μένει; Να περάσετε τη μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Ετοιμάστε τους ένα γιορτινό τραπέζι και βαλτέ τα δυνατά σας στη κουζίνα. Φτιάξτε γλυκά και ετοιμάστε χειροποίητα δώρα που θα περιέχουν άφθονη αγάπη. Ξεφύγετε από την πεζή πραγματικότητα και δημιουργήστε ένα δικό σας κόσμο, με πολύ glitter και άρωμα Χριστουγέννων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Last Christmas i give you my heart, όπως λέει το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αλλά εσείς θα δώσετε και φέτος την καρδιά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν. Μην τους γυρίσετε την πλάτη, γιατί ποτέ δε ξέρετε πώς τα φέρνει η ζωή. Κάντε τον ανάλογο προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, η διαίσθησή σας θα γίνει η δύναμή σας. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά για εσάς, αρκεί να πιστέψετε στη μαγεία των Χριστουγέννων. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια αλλαγή πορείας, που θα σας οδηγήσει να δημιουργήσετε. Τώρα θα θέλετε περισσότερη διασκέδαση και οτιδήποτε καινούργιο κάνετε, θα έχετε μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση. Εμείς σας ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

It’s Christmas time! Αφήστε ό,τι έχετε να κάνετε και ξεφαντώστε με την καρδιά και την ψύχη σας. Έχετε παραμελήσει τους φίλους σας και τον ίδιο σας τον εαυτό. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί χωρίς ουσιαστικό λόγο, με πολύ αγάπη. Βγείτε και διασκεδάστε, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτελούς, ήρθε η ομορφότερη γιορτή της χρόνιας και θα την χαρείτε όπως σας αρμόζει! Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν και θα σας ανανεώσουν. Ευχάριστες συζητήσεις που θα έχετε με το/τη σύντροφό σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και όχι μόνο και θα σας βοηθήσουν να θέσετε νέες βάσεις στον ερωτικό σας τομέα. Καθίστε και χουχουλιάστε με τον/την αγαπημένο/μένη σας.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, με αγάπη. Μια έκπληξη σας περιμένει. Πρόσωπα του παρελθόντος κάνουν ένα δυναμικό come-back στη ζωή σας. Κάντε τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές πριν είναι αργά. Αποφύγετε όμως τις άσκοπες σπατάλες, διότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment