PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 23 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συνεργασία, δικτύωση και διαβούλευση.

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα, με μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας ή με τους στενούς σας φίλους. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρετε όμως, το βράδυ βγείτε με το ταίρι σας να διασκεδάσετε ή αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με την παρέα σας και φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και γι’ αυτό θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη άχαρη καθημερινότητα. Δραστηριοποιηθείτε και κινήστε το σώμα σας, γιατί το έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ, συναντήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε με ένα ποτό, έξω ή σε κάποια βεράντα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει. Κάντε έναν απολογισμό και μια βαθιά ενδοσκόπηση, ανακαλύψτε την εσωτερική σας αλήθεια. Το βράδυ, βγείτε με την παρέα που σας κάνει να περνάτε όμορφα και σας διασκεδάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, αφήστε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες της καθημερινότητας και νοιαστείτε λίγο για τον εαυτό σας, την ξεκούρασή σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να περάσετε αυτό το σαββατόβραδο μόνοι στο σπίτι, χαλαρώνοντας, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική ή κάνοντας μια… κούρα ομορφιάς!

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και να ξεφύγετε από αυτά που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αφήστε τα όλα και απολαύστε το Σάββατο όπως εσείς ξέρετε. Αποδράστε με τον σύντροφό σας σε μια παραλία ή αν είστε αδέσμευτοι, με τους αγαπημένους σας φίλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, κάντε την υπέρβαση και να ξεχάστε κάθε υποχρέωση που σας αγχώνει. Αφήστε τα όλα στην άκρη και ασχοληθείτε λίγο με τη δική σας καλοπέραση και τη διασκέδασή σας. Σε καλό θα σας βγει!

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να αποδράσετε σε ένα κοντινό μέρος για χαλάρωση. Αφήστε την εργασία σας και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Το βραδύ, με την ενισχυμένη γοητεία σας και τον έντονο ερωτισμό σας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποια νέα γνωριμία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, αξιοποιήστε την για να συναντήσετε καλούς φίλους και να περάσετε καλά. Θα αφήσετε τα δύσκολα για αυτό το διάστημα και θα έχετε περισσότερη όρεξη για διασκέδαση. Στα αισθηματικά σας, δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας και κάντε του τα… χατίρια. Όσοι είστε ελεύθεροι, πολύ σύντομα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, που θα κρατήσει πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, είναι κατάλληλη για μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στο σπίτι σας, που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και ήρεμα. Η μέρα δεν προσφέρεται για έντονες καταστάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας που μπορεί να σας διακατέχουν. Κάντε πράγματα που θα σας φτιάξουν το κέφι, βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά ή επιστεφτείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχετε καιρό να δείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να βρείτε το ταίρι των ονείρων σας που θα αλλάξει τη ζωή σας και… όχι μονό. Γι’ αυτό, μη μένετε στιγμή κλεισμένοι σπίτι! Οι δεσμευμένοι, αξιοποιήστε τον ερωτισμό και τη γοητεία σας, για να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ με το ταίρι σας…

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Οι αδέσμευτοι, βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε… ασύστολα! Οι δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να υποκύψετε σε μια παράνομη σχέση, που θα ανεβάσει την ερωτική έξαψη στα ύψη. Προσοχή όμως, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της αποκάλυψης…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment