PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 22 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όμορφες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Ένα χαλαρό Σάββατο προβλέπεται για εσάς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα σας απασχολήσουν θέματα γύρω από τον οικογενειακό σας κύκλο. Θα έχετε την ανάγκη να ονειροπολήσετε, γιατί η πραγματικότητα είναι σκληρή για εσάς αυτό το διάστημα. Θα δίνετε απλόχερα την αγάπη σας στους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Δώστε συμβουλές στους συνεργάτες σας και βοηθήστε τους σε όποιο πρόβλημα και αν έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας. Ίσως θέλετε να κλειστείτε στις σκέψεις σας και να δείτε τι είναι καλό για εσάς, ώστε να έχετε την ηρεμία σας. Με το ταίρι σας θα έχετε έντονους καυγάδες, ενώ στα επαγγελματικά σας θα έχετε περισσότερο χρόνο για να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Προσοχή όμως, γιατί οποίος βιάζεται, σκοντάφτει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα θα σας απασχολήσουν πολύ τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανωτέρους. Θα έχετε την τάση να είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας και αυτό μπορεί να σας ωθήσει σε λάθη. Επιπλέον, με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε έντονη ευαισθησία για τον πόνο των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε συναισθήματα συμπόνιας και η καρδιά σας θα γίνει πιο ευαίσθητη από ποτέ. Θα ακούτε προσεκτικά και με καλοσύνη το διπλανό σας και θα μπορείτε να τον βοηθήσετε σε όποιο πρόβλημα και αν έχει. Επίσης, θα έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας. Βρείτε περισσότερο χρόνο για το ταίρι σας, για να κάνετε αυτό που σας αρέσει.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και ό,τι αρνητικό υπάρχει γύρω σας, θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να το απομακρύνετε. Πρέπει να βγάλετε το άγχος που έχετε μέσα σας. Αδειάστε το μυαλό σας αυτό το σαββατοκύριακο και γεμίστε την μπανιέρα σας με διάφορα αρωματικά άλατα, για αναζωογόνηση του νου και του σώματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Πάσχα μπορεί να τέλειωσε, αλλά η διασκέδαση συνεχίζει να είναι το Α και το Ω για εσάς. Σήμερα θα θέλετε να βγείτε με την παρέα ή με το ταίρι σας και να κάνετε μια μικρή απόδραση. Με τον/τη σύντροφό σας τα πάτε περίφημα και άψογα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε έντονη ευαισθησία για τα συναισθήματα των άλλων. Η συγκίνηση δε θα αργήσει να έρθει.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να κάνετε τα δικά σας πράγματα για να περάσετε καλά. Πρέπει να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και στα θέλω σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και δε θα χάσετε. Προσέξτε, μην ακολουθείτε λανθασμένο δρόμο και μετανιώσετε για τις κινήσεις που κάνετε. Σας λείπει η αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται με τον τρόπο που μιλάτε στον απέναντί σας. Πρέπει να καλύψετε το χαμένο χρόνο και να δημιουργήσετε νέες περιπέτειες, που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα λέγαμε πως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, αγαπητοί Σκόρπιοι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε το μέλλον σας και μόνο. Θα δώσετε αγάπη και συμπόνια στα άτομα που έχουν ανάγκη από κάτι παραπάνω. Έρωτα, πάθος και… kinky καταστάσεις, σας περιμένουν απόψε! Μη κάνετε ναζάκια στον/στη σύντροφό σας, γιατί τα καλά πράγματα στη ζωή έρχονται μια φορά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν ξεκουραστήκατε από τις πασχαλινές σας διακοπές; Ευτυχώς που αυτό το σαββατοκύριακο είναι εδώ για να ξεκουράσει το σώμα και το μυαλό σας. Ξεκουραστείτε στο σπίτι σας και διαβάστε ένα βιβλίο ή ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Έχετε ελεύθερο χρόνο; Τότε ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, που σας κάνει να ξεχνάτε τα πάντα. Με τον/τη σύντροφό σας τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα πάνε ακόμα καλυτέρα, αν απελευθερωθείτε απόλυτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώστε πως είστε ένα ελεύθερο πνεύμα, που μπορεί να κάνει τα πάντα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα νιώσετε μέσα σας ότι θέλετε να μείνετε μόνοι και να απομονωθείτε από όλους και όλα. Σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας και δείτε αν είναι καλό να το κάνετε, γιατί κάθε τι έχει και το τίμημά του. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να φλέρταρε όσο θέλετε, ακόμα κι αν η παρέα σας, σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάθος, πάθος και πάθος περιλαμβάνει η σημερινή μέρα. Με τον/τη σύντροφό σας ταξιδέψτε σε παραδεισένιους κόσμους, όπου η ηδονή κυριαρχεί στο σώμα και το μυαλό σας. Η καθημερινή σας ρουτίνα αλλάζει και τώρα θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τα πάντα. Δίνετε απλόχερα αυτό που θέλετε στο συνάνθρωπό σας, λόγω της Σελήνης σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Τώρα σας αγγίζουν τα λόγια που χτυπούν στο συναίσθημα και μόνο.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να θέλετε να μείνετε μόνοι και να μη θέλετε να δείτε κανέναν. Θα κλειστείτε στον εαυτό σας και δε θα θέλετε βοήθεια από κανέναν. Μη στεναχωριέστε και μην είστε με κατεβασμένο το κεφάλι. Όλα αυτά που ζείτε, αργά ή γρήγορα θα περάσουν και δε θα τα θυμάστε. Με τον/τη σύντροφό σας θα είστε κάπως απόμακροι, λόγω της πίεσης που δεχόσαστε από τη δουλεία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment