PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα αναπλήρωση των χαμένων.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ίσως η μέρα να ξεκινήσει «στραβά» αλλά στην πορεία τα πράγματα θα φτιάξουν. Ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση μιας χαμένης ή αδιέξοδης συνεργασίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους.

Ερωτικά

Νοιώθεις πως ασφυκτιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τελικά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάθε «τέλος» είναι μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κάνει αυτό που πρέπει για να νοιώσεις καλύτερα και να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα, ύστερα από ένα πλήγμα που δέχτηκες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στην περιποίηση του εαυτού σου και την διασκέδαση.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημά» σου να στο στερήσει. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα… υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», ίσως το βρεις στην οικογένεια σου, που σε αυτήν την φάση είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου προσφέρει το σύμπαν! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος ή να λάβεις ένα έκτακτο «επίδομα βοηθείας». Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε βοηθά να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου.

Ερωτικά

Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», το σύμπαν σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν το στόχο τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η καλή παρέα ή ένα ταξίδι μπορεί να σε στηρίξουν ψυχολογικά, αποφορτίζοντας την όποια ένταση. Κι αν τυχόν νοιώθεις «αποκλεισμένος/η» από τον έξω κόσμο, ένα συγγενικό σου πρόσωπο έχει τον τρόπο να σε κάνει να χαμογελάσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να επικοινωνήσεις ένα οικονομικό θέμα σου, βρίσκοντας τελικά μια αναπάντεχη λύση.

Ερωτικά

Το σεξαπίλ σου είναι ακαταμάχητο, καλό είναι όμως να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην πρόκληση, μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τις άσκοπες επιδείξεις γενναιοδωρίας. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που εκτός των άλλων δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου, προωθώντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά

Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα σου λείψουν, καλό είναι όμως να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμη πρόσεξε, μήπως μπλέξεις άθελά σου σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρά τις όποιες αρχικές δυσκολίες, η μέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ, παίρνοντας τη ζωή από την ευχάριστη πλευρά της. Η αισιοδοξία σου είναι εκείνη που μπορεί τελικά να «φτιάξει» την τύχη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους, πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Ίσως μάλιστα να τραβήξεις κοντά σου κι ένα πρόσωπο κύρους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σε αυτήν την φάση το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, γι’ αυτό μην φοβάσαι τίποτα. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις να ξέρεις ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, ακόμη κι αν δεν σε ξέρουν! Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις τις επικοινωνιακές αρετές του Ερμή, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας δεν σου ζητά να «γίνεις κομμάτια» αλλά να αναγεννηθείς, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Γι’ αυτό και μπορεί να σου προσφέρει μια νέα ευκαιρία, που καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το να «κλείνεσαι» δεν σε βοηθά πουθενά κι αν θες να απαλύνεις τον πόνο σου, ένας φίλος ή μια φίλη είναι το καταλληλότερο «αποκούμπι» σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να δώσεις νόημα στην ζωή σου, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να «ανοίξεις» το σπίτι σου, σε περισσότερο κόσμο.

Ερωτικά

Είναι δύσκολο να «δραπετεύσεις» από τις εμμονές σου κι ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου, το πιθανότερο είναι να παραμείνεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που δεν σου «έκατσε». Παρ’ το αλλιώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σου δίνει «πόντους» σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις και τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο Ερμής, αποκτώντας πρόσβαση σε κάποιους «κύκλους» που έχουν να σου δώσουν πολλά.

Ερωτικά

Τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης ίσως απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως το σύμπαν μπορεί να σε ανταμείψει για την συνδρομή σου με ένα απρόσμενο «δώρο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Όσο κι αν ο Κρόνος στον Τοξότη προσπαθεί να σε ρίξει ψυχολογικά ή να ενισχύσει τις απομονωτικές τάσεις σου, ο «φίλος» σου ο Δίας φροντίζει ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεσή σου εκείνες τις εναλλακτικές επιλογές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Καλό είναι λοιπόν να βγεις από το «καβούκι» σου, αν μάλιστα ταξιδέψεις, ακόμα καλύτερα!

Ερωτικά

Μπορεί η πηγή της ευτυχίας σου να βρίσκεται κάπως μακριά αλλά σήμερα μπορεί να κάνεις άλματα για να την συναντήσεις ή ακόμα καλύτερα να έρθει να σε βρει εκείνη. Στον αληθινό έρωτα η απόσταση δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ερμής σου συνιστά να βγεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο, αφού εκτός από το θετικό κλίμα μπορεί να αποκομίσεις και κάποια πιο χειροπιαστά οφέλη, μέσω μιας συνεργασίας που θα αναδείξει τις ικανότητες και θα εκπληρώσει τους στόχους σου. Επιπλέον, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο.

Ερωτικά

Αν ψάχνεις για κάτι νέο, είναι καλύτερα να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε αποζημιώσουν για τον κόπο σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Όσο κι αν προσπαθείς να δυσκολέψεις τα πράγματα από μόνος/η σου, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα που δείχνουν πρόθυμα να σου προσφέρουν τις λύσεις που ζητάς «στο πιάτο»! Άφησε λοιπόν τον Δία να σε ευεργετήσει και ιδίως μην κλείνεις την πόρτα σε προτάσεις που θα σε ωφελήσουν, παρά τις όποιες ενστάσεις σου.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για τη ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια εξαιρετικά «πειστική» ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment