PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επαγγελματικές ιδέες και σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς έχεις μπει σε μία διαδικασία αναπόλησης των παλιότερων εμπειριών σου, των πληγών που σου άφησαν και βλέπεις ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ξεπεράσει. Η διάθεσή σου δεν είναι και στα καλύτερά της, καθώς είσαι εσωστρεφής και μοναχικός και δεν θα ήθελες σήμερα νε έρθεις σε επαφή με κόσμο. Στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου είσαι αφηρημένος, αφού το μυαλό σου συνεχώς «ταξιδεύει», γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην γίνουν λάθη που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ βγάζει εντονότερα την ευαισθησία και την ευσυγκινησία στην επιφάνεια. Υπερχειλίζεις συναισθηματικά και αυτό σε κάνει να νιώθεις θλίψη. Αν ασχοληθείς με την μουσική ή οτιδήποτε καλλιτεχνικό θα καταφέρεις να ισορροπήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι σου παίζουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε κάνει έντονα εξωστρεφή και κοινωνικό. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο από το να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους. Ένα από τα θέματα συζήτησης είναι οι στόχοι σου, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπτύξεις το πρωτότυπο σκεπτικό σου και τις ευφάνταστες ιδέες σου. Η κοινωνική σου δράση επίσης είναι έντονη και θέλεις να προσφέρεις σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες την βοήθειά σου υποστηρίζοντάς τες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ σου δίνει υπερευαισθησία αλλά και μειωμένη κρίση, με πιθανό αποτέλεσμα να απογοητευτείς από συμπεριφορές φίλων που περίμενες ότι θα έχουν άλλη στάση απέναντί σου. Μην πάρεις αποφάσεις για νέους στόχους, καθώς εξιδανικεύεις την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε αγχώνει αρκετά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η προσοχή σου στρέφεται στην δουλειά σου. Ο απώτερος σκοπός σου είναι να διακριθείς για την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που δείχνεις και να ανέβεις στην ιεραρχία. Αυτό όλο σε βάζει σε μία διαδικασία ανάληψης αρκετών ευθυνών, στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως η κούραση, το στρες και τα νεύρα δεν θα λείψουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα για συμπεριφορές ανωτέρων σου ή αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις καμία απόφαση για το οτιδήποτε γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι αλήθεια ότι αυτό που πραγματικά θα ήθελες σήμερα είναι ένα ταξιδάκι στην ύπαιθρο για να αποφύγεις τις καθημερινές υποχρεώσεις. Εκπαιδευτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, καθώς δείχνεις διατεθειμένος να παρακολουθήσεις ότι μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις σου. Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου κάνουν την διάφορά σε όποια παρέα και αν βρεθείς και δεν θα χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα, με καλή μουσική, φαγητό, και συζήτηση για διάφορα θέματα φιλοσοφώντας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να παρεξηγήσεις κάποιες συμπεριφορές ή κουβέντες που θα ακούσεις με αποτέλεσμα να θολώσεις και να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Η ευαλωτότητα και η υπερευαισθησία δεν θα λείψουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η νευρικότητα που νιώθεις είναι ανεξήγητη. Η μέρα ξεκινάει με ένταση που σιγά σιγά αυξάνεται και δεν έχεις διάθεση για πολλά πολλά με τους γύρω σου. Η εσωστρέφεια και η καχυποψία που νιώθεις σε ωθούν στο να γίνεις παρατηρητικός και λιγότερο ομιλητικός. Είναι κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς και να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικά, δάνεια και επενδύσεις έρχονται στο τραπέζι και πιθανά να κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ μπορεί να σε οδηγήσει στο να σχηματίσεις λάθος εικόνα για ζητήματα ή πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και αυτό να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σου κοστίσουν ψυχολογικά και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους πάντες, φοβούμενος ότι κάποιοι σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείς σε αυτά που θέλουν θα απομακρυνθούν από την ζωή σου. Είναι πολύ πιθανό να υποχωρήσεις σε καταστάσεις και συμπεριφορές, τα οποία δεν σε καλύπτουν, αρκεί να μην χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει και δυσαρεστήσεις κάποιον. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός κάποιες φορές και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ θολώνει την σκέψη σου και εντείνει την συναισθηματικότητά σου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι ευάλωτος σε σχόλια και να πιθανά να πληγωθείς από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά σου γίνεται πιο έντονη, καθώς πιθανά να αναλάβεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στον εργασιακό χώρο που σε αγχώνουν, με αποτέλεσμα να γίνεσαι νευρικός αλλά και επικριτικός με τους γύρω σου. Η τάση που δείχνεις να παρατηρείς τα πάντα στην λεπτομέρεια και να θέλεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει μπορεί να γίνει κουραστική και να γίνεις δυσάρεστος. Είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τις διατροφικές σου συνήθειες και να αρχίσεις διατροφή ή να βάλεις στην καθημερινότητά σου άσκηση για να μπορεί να εκτονώνεις το άγχος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ σε κάνει υπερευαίσθητο και μπορεί να χάσεις την καθαρή διάκρισή σου σε σχέση με συναδέλφους σου, κάτι που μπορεί να σε απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ο έντονος συναισθηματισμός, η γενναιοδωρία και η παιδικότητά σου είναι αξιοσημείωτα. Η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως θέατρο και κινηματογράφο αφού είναι κάτι που σε διασκεδάζει και γαληνεύει την ψυχή σου. Η υπερπροστατευτική σου στάση και η ενδόμυχη ανάγκη που εκδηλώνεις να προβάλεις τον εαυτό σου μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Καλό θα είναι να το περιορίσεις για να μην γίνει ενοχλητικό και χαλάσεις το καλό κλίμα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ σε κάνει άκρως συναισθηματικό και πιθανά να χάσεις την διάθεσή σου. Βρες διέξοδο στην τέχνη και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και εκκρεμότητες ή ζητήματα που έχουν προκύψει και θα πρέπει να διαχειριστείς. Είναι γεγονός ότι κλείνεσαι στον εαυτό σου και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των πεπραγμένων και των συμπεριφορών σου τον τελευταίο καιρό, με σκοπό να αναγνωρίσεις λάθη που μπορεί να έχεις κάνει και να αναθεωρήσεις συμπεράσματα. Το σπίτι σου παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα και δεν αποκλείεται να αλλάξεις διακόσμηση ή να φροντίσεις να υποδεχτείς δικούς σου ανθρώπους φτιάχνοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ ανεβάζει τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία στα ύψη και είναι πιθανό να νιώθεις απογοητευμένος από συμπεριφορές ατόμων της οικογενείας σου. Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, αλλά επίσης μην ωραιοποιείς καταστάσεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ανάγκη για επικοινωνία και δράση είναι έντονη. Οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον παίζουν σημαντικότατο ρόλο, καθώς επιδιώκεις να τους συναντήσεις ή να μιλήσεις μαζί τους με όποιο τρόπο για να ανταλλάξετε απόψεις ή να τους στηρίξεις σε κάθε είδους πρόβλημα που τους απασχολεί. Η κοινωνική σου ζωή είναι ανεβασμένη και οι προσκλήσεις για να παρευρεθείς σε πάρτι και συναντήσεις είναι πολλές. Μικρά κοντινά ταξίδια είναι πιθανό να προκύψουν, κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αφού έχεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ σε κάνει άκρως συναισθηματικός και πιθανά να νιώσεις πληγωμένος από συμπεριφορές κοντινό σου προσώπων που σε αιφνιδίασαν δυσάρεστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς είναι βέβαιο ότι θα ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Το εισόδημά σου μπορεί να είναι πηγή προβληματισμού για εσένα, καθώς πιθανά να βγάλει προσωπικές σου ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι ξοδεύεις. Δεν έχεις διάθεση για έντονη διασκέδαση και προτιμάς να έχεις ένα ήσυχο γεύμα ή δείπνο με δικούς σου ανθρώπους, κάτι που θα σε ευχαριστήσει πολύ. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ μπορεί να σε οδηγήσει σε αλόγιστες σπατάλες, καθώς δεν μπορείς να διαχωρίσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και να βρεθείς στο τέλος της ημέρας με αρκετά μειωμένο προϋπολογισμό.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε απασχολούν έντονα οι προσωπικές συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι να γίνεις το επίκεντρο των γύρω σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι εμφανής η δίψα σου για επιβεβαιωθείς και να νιώσεις ότι ενδιαφέρονται οι δικοί σου άνθρωποι γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Είσαι κοινωνικότατος και έντονα εξωστρεφής και αυτό εντυπωσιάζει τους πάντες. Καλό θα είναι όμως να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς και το τι επιθυμούν οι άλλοι από εσένα γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και γίνεσαι υποκειμενικός. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο το βράδυ βγάζει σε υπερβολή την ευαισθησία σου στην επιφάνεια και μπορεί να νιώθεις πληγωμένος από δικά σου άτομα ή συνεργάτες, αφού ανέμενες διαφορετική συμπεριφορά και αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment