PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα νέες πρωτοβουλίες αλλά και παγίδες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προμηνύει «ύποπτες» καταστάσεις και με δεδομένο το ότι η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε παρορμητικές ή βιαστικές κινήσεις, πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις θύμα μιας έντεχνης χειραγώγησης, που στοχεύει κυρίως στην οικονομική σου «αφαίμαξη». Επιπλέον, καλό είναι να πάρεις κάθε ενδεδειγμένο μέτρο ώστε να αποτρέψεις την προσβολή σου από μια ίωση.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Σκορπιό τονίζει την σεξουαλικότητά σου, φαίνεται όμως ότι μπορεί να την εκδηλώσεις ευκολότερα αν πιεις ένα ποτηράκι παραπάνω. Κι αν κάνεις κάποια «παρασπονδία» σίγουρα θα φταίει ο… Ποσειδώνας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος/η απέναντι σε πρόσωπα που σου παριστάνουν τον φίλο ή την φίλη αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην εκμετάλλευσή σου. Φαίνεται επίσης να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου

Ερωτικά

Αν τα πράγματα δείχνουν ειδυλλιακά, τότε σίγουρα κάτι τρέχει και το πιθανότερο είναι ότι κάποιος/α προσπαθεί «να σου ρίξει στάχτη στα μάτια». Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς κι εσύ να «δράσεις», χωρίς να δώσεις στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σηματοδοτεί μια περίοδο παρασκηνιακών, ίσως και κακόβουλων κινήσεων κυρίως στη δουλειά σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις τον νου σου και να μην παίρνεις σαν δεδομένα όσα σου παρουσιάζονται. Ακόμη προνόησε για την πιθανότητα μιας σημαντικής κλοπής ή υποκλοπής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στις φιλίες σου.

Ερωτικά

Αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό, φρόντισε όμως να λάβεις όλα τα επιβεβλημένα μέτρα ασφαλείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις φιλοδοξίες σου, παράλληλα όμως ίσως να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν άλλους στόχους και κυρίως μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία στην αντιμετώπιση των πραγμάτων. Έτσι δεν αποκλείεται να περάσεις την μέρα σου με ποικίλες «αψιμαχίες», πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάποιοι/ες ποντάρουν στις ευαισθησίες και το φιλότιμο σου για να κερδίσουν κάτι «λαθραία».

Ερωτικά

Ο Άρης εντείνει τον παρορμητισμό σου αλλά προσπάθησε να… συγκρατηθείς, αφού όσο καλή εντύπωση κι αν σχηματίσεις για κάποιον/α, το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος ή απλά να έχεις πέσει θύμα μιας έντεχνης παραπλάνησης!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά μεν να ξεφύγεις από όσους ή όσες σε «κυνηγούν», παράλληλα όμως σε καλεί να προνοήσεις για το ενδεχόμενο μιας κλοπής ή μιας οικονομικής εξαπάτησης. Επιπλέον, στο σπίτι σου μπορεί να προκύψει μια αναστάτωση εξ αιτίας μιας διαρροής ή μιας πλημμύρας, γι’ αυτό είναι πιο σοφό να παραμείνεις σε αυτό, όσο κι αν η Σελήνη στον Κριό επιμένει να φύγεις!

Ερωτικά

Έχεις τον τρόπο να κρύψεις αρχικά κάθε σου ατέλεια, προσελκύοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από εκεί και ύστερα όμως τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου λόγω μιας ερωτικής δυσλειτουργίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να μην ενδώσεις σε μια συνεργασία και να αποφύγεις άτομα ή χώρους που μπορεί να είναι φορείς μικροβίων. Επιπλέον, αν μετακινηθείς με δικό σου μέσον προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών συστημάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου ή να σε βάλει σε τζάμπα έξοδα!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η θα διαπιστώσεις ότι… αρέσεις, χωρίς όμως να υπάρχει απαραίτητα και η ανάλογη συνέχεια. Αν όμως είσαι σε σχέση φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας απιστίας, είτε από σένα, είτε σε βάρος σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά ίσως σου πάρει πολύ χρόνο μέχρι να βγάλεις άκρη με τις ποικίλες διαφωνίες και τις αντιφάσεις! Μπορεί μάλιστα όλα αυτά να σε αποπροσανατολίσουν από το καθαυτό διακύβευμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από την προστασία των κεκτημένων σου. Είτε πρόκειται για μετρητά, είτε για αντικείμενα, φαίνεται πως κάποιος/α τα «έχει βάλει στο μάτι»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και η Σελήνη σε βοηθούν να διευρύνεις τον κύκλο των διαθέσιμων επαφών σου αλλά επειδή τίποτα προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο, καλείσαι κυρίως να τις αξιολογήσεις με γνώμονα τις ωφέλειες που θα έχει η κάθε πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα εξάπτει την φαντασία σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε σχέση με την δημιουργικότητα σου. Επιπλέον καλείσαι να εμψυχώσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δείχνοντας του την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως κάποιος/α εκμεταλλευτεί τις καλές προθέσεις σου για να πετύχει κάτι που μπορεί να είναι και σε βάρος σου!

Ερωτικά

Το τοπίο είναι μάλλον «θολό» κι όσο εύκολο είναι να κινηθείς κρυφά, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας παραπλάνησης! Αυτήν την φορά λοιπόν η «παραδοσιακή» καχυποψία σου δεν είναι άνευ αντικειμένου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό προάγει την δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σου για κάποια «φρέσκα» πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μοιραστείς την χαρά σου, ενδεχομένως και κάποια από τα υπάρχοντά σου με πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή ζουν στην ανέχεια. Κι εδώ βέβαια ισχύει το «κάνε το καλό και ριξ’το στο γιαλό»!

Ερωτικά

Τα συναισθήματά σου γίνονται ενθουσιώδη, κάτι που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός «στόχου», αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας ή σταθερότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να «τσεκάρεις» προσεκτικά κάποια πράγματα που σου εμφανίζονται ως «τέλεια» αλλά δεν είναι. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας φίλος ή μια φίλη «σου παίζει παιχνίδια». Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις.

Ερωτικά

Ίσως να προκύψουν μικρές αλλά ενοχλητικές προστριβές με τον άνθρωπό σου, είτε επειδή θα κινηθεί χωρίς να σε υπολογίσει, είτε λόγω της διαφορετικής αντίληψης του γύρω από την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, αλλά είναι βέβαιο ότι σε αυτήν σου την προσπάθεια θα συναντήσεις και έντονες αντιδράσεις ή διαφωνίες. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, προστατεύοντας τα κεκτημένα σου από δόλιες επιβουλές και αφήνοντας κατά μέρος κάποιες ουτοπικές φιλοδοξίες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε «συμπαθή» πρόσωπα, από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να συμβεί κάτι πιο «χειροπιαστό» υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις μέσα από κοινές δράσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να «περάσεις» ό,τι θες και όπως το θες, ενώ παράλληλα «ενεργοποιεί» τις αόρατες δυνάμεις που σε προστατεύουν. Φρόντισε λοιπόν κι εσύ να κινηθείς με γνώμονα το καλό των άλλων και να μην κάνεις πονηριές που εξυπηρετούν μόνον τα συμφέροντα σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα οικονομικά σου, έστω κι αν υπάρξει μια προσωρινή αστάθεια.

Ερωτικά

Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά για σένα, είτε βάλεις το χεράκι σου, είτε όχι! Το καλό μάλιστα είναι ότι οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να συγχωρήσουν ακόμη και τις πιο σοβαρές «αταξίες» σου!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment