PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ρήξεις και αντιδραστικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Ένα δύσκολο σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς. Η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα σας βγάλει όλη τη κούραση που έχετε το τελευταίο διάστημα. Θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Να ξεχάσετε και να διαγράψετε ό,τι κακό σας έχει συμβεί στο παρελθόν. Η εργασία σας, σας έχει κουράσει με τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς και εσείς νοιώθετε εγκλωβισμένοι. Χαλαρώστε και βρείτε τον παλιό, κάλο σας εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα έχετε την ανάγκη να καλύψετε το χαμένο σας εαυτό. Θα θελήσετε να μείνετε μονοί και να σκεφτείτε μερικά πράγματα για το μέλλον σας. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Πολεμήστε και νικήστε τους φόβους σας για το καλύτερο και δε θα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα συναναστραφείτε με κάποια άτομα που καλά θα κάνετε να τα προσέξετε, για το δικό σας καλό. Αποφύγετε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας άσκοπα, γιατί θα μετανιώσετε για τις αγορές που θα κάνετε. Ακόμη, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να πολεμήστε με τους φόβους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, για να ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία και μόνο. Δε θα θέλετε κανέναν γύρω σας, παρά μόνο τον εαυτό σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε τα ματιά και σκεφτείτε θετικά. Κάντε πράγματα, τα οποία σας κάνουν χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον. Μην αφήνετε κανέναν να σας παίρνει το χαμόγελο από τα χείλη. Με το σύντροφό σας τα πηγαίνετε μια χαρά και αυτό είναι ξεκάθαρο.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με την καριέρα σας είναι πολύ πιθανό να σας συμβεί πολύ σύντομα. Αυτό το Σάββατο προβλέπεται χαλαρό και ήσυχο. Θα έχετε την ανάγκη να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα πρέπει να προσέξτε να μη γίνετε υπερβολικοί στις σημαντικές αποφάσεις που παίρνετε για τη ζωή σας. Μπορεί αργά ή γρήγορα να τις μετανιώσετε. Θα θελήσετε να μείνετε μονοί και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αδειάστε το μυαλό σας και κάντε θετικές σκέψεις για τα μελλοντικά σας σχεδία. Σε περίπτωση που δεν έχετε ταίρι, οι πιθανότητες να αποκτήσετε είναι μεγάλες.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε απογοητεύει πολύ από τον εαυτό σας αυτή τη περίοδο και προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, τη σημερινή μέρα με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα προσπαθήσετε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να νοιώσετε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Μη σας παίρνει από κάτω η μοναξιά που υπάρχει στα αισθηματικά σας. Τα καλυτέρα έρχονται αν έχετε λίγη υπομονή. Η αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που δεν τα περιμένατε. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα είστε σε θέση να πολεμήσετε τους φόβους σας, να τους νικήσετε και να ξεκινήσετε τη ζωή σας από την αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και προσοχή. Προσπαθήστε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής. Ακουστέ την καρδία σας και όχι το μυαλό σας. Η αγάπη ακούει πάντα την καρδία. Ακολουθήστε την!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα νοιώσετε ανασφαλείς και απογοητευμένοι από τον κόσμο που περιστρέφεται γύρω σας. Στα οικονομικά σας από εδώ και μπρος θα πάτε αρκετά καλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε για να πετύχετε και να μην κάνετε σπατάλη των χρημάτων σας σε άσκοπες αγορές. Στα επαγγελματικά σας, θα περιμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα από συνεργάτες ή άτομα κύρους. Στον ερωτικό σας τομέα τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μια αδιέξοδο το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει κάνει την καθημερινότητά σας άνω κάτω. Παρόλα αυτά, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα θέλετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε από όλους και όλα. Να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει το τελευταίο καιρό. Όσοι είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε, γιατί ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ΙΧΘYΕΣ

Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθετε όλα μέσα στο κεφάλι σας, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρείτε το χρόνο να τα ξεδιαλύνετε και να προχωρήσετε. Η ημέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, είναι καλή για να το κάνετε και να απαλλαγείτε μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες, που σας μπερδεύουν και δε σας αφήνουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment