PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κίνδυνος να απογοητευτείς από άτομα.

ΚΡΙΟΣ

Δώστε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα, μιας συναλλαγής, μιας συμφωνίας, μιας συζήτησης με συναδέλφους ή ανωτέρους, η μέρα επηρεάζει το κομμάτι των επαγγελματικών και οικονομικών σας και χρειάζεται να κλείσετε προσεκτικά τις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές. Η επαναφορά ερωτικού προσώπου, πιθανόν θα επηρεάσει τα βαθιά σας συναισθήματα, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ηρεμία και μεθοδικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν συγκρούσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και προσφιλή άτομα. Κάποιες αναποδιές της καθημερινότητας κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή, θα σας εκνευρίσουν και ίσως δημιουργήσουν ανταγωνιστική διάθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, δώστε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και την συνεννόηση στον δεσμό σας από σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια ημέρα αναθεώρησης και ανασυγκρότησης της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, γιατί πλανητικά δημιουργούνται οι ευμενέστερες συνθήκες για να κερδίσετε την ανταμοιβή και την καταξίωση που επιδιώκετε, ενώ παράλληλα σας προσφέρεται η δυνατότητα να αποκτήσετε και το πάνω χέρι στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πετάξτε στα σκουπίδια ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν σας ευχαριστεί και ότι δεν σας δίνει χαρά από το παρελθόν, κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη και την επιθυμία σήμερα να μιλήσετε με τα οικεία σας πρόσωπα για το παρελθόν σας, είτε αυτό αφορά μια συναισθηματική σχέση, είτε έχει να κάνει με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που ακόμα επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Η μέρα είναι σχεδόν βέβαιο πως επαναφέρει στην ζωή σας ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθοριστικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση, μια αναβολή ή μια ακύρωση σήμερα σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που οργανώνετε, σε ένα σημαντικό, προσωπικό σας ραντεβού, σε μια συναισθηματική πρόσκληση που περιμένατε. Μην το βάζετε κάτω και μην πτοείστε, λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε τις τυχόν αντιξοότητες και την έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας, προτιμήστε να μην ζητήσετε εξηγήσεις για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την σχέση σας, αφήστε για αύριο τις σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί σήμερα να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε ένα σοβαρό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και επηρεάζει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η αναβολή ενός ταξιδιού ή μιας προγραμματισμένης συνάντησης πιθανόν σας δημιουργήσει νεύρα και θυμό, μην τα βάζετε άδικα με το ταίρι σας και μην ρίχνετε ευθύνες που σας αναλογούν στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, ξεκαθαρίστε και ξανασκεφτείτε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο σήμερα, αποκτήστε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, γοητευτείτε οι αδέσμευτοι από μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας χρώματα ζωντάνιας και ρομαντισμού στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι. Αν αισθάνεστε πως η προσπάθειά σας να πλησιάσετε τον ερωτικό σύντροφο είναι άκαρπη, προσπαθήστε φιλότιμα και ισορροπημένα να ξαναφέρετε την αισιοδοξία στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναθεωρήσετε πολλά σήμερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γιατί βάζετε τους δικούς σας όρους σε μια σημαντική, επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, γιατί οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι προσπάθειές σας εκτιμώνται από τα προσφιλή σας άτομα. Ανταποδώστε το φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, συντροφέψτε το ταίρι σας με πλουσιοπάροχα συναισθήματα οι ζευγαρωμένοι, απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, ξεχάστε την ζήλια και την ίντριγκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια σημαντικά θέματα της δουλειάς σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν σήμερα, κάποιες καταστάσεις που σας κυνηγούν από το χθες επανεμφανίζονται και σας ξυπνούν εικόνες και παραστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά σημαντικές, βελτιώστε τις σχέσεις με τους οικείους σας, εκτιμήστε την βοήθεια του ερωτικού σας συντρόφου, μην κατσουφιάζετε και μην θυμώνετε για τις ευθύνες και τα λάθη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο, μια ιδέα, ένα όραμά σας σήμερα που θα φανεί στο εγγύς μέλλον αν αυτό θα συμβεί αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον σας. Το συναισθηματικό σας παρελθόν επιστρέφει προκαλώντας αναστάτωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μην αρνηθείτε μια τρυφερή συνάντηση με πρόσωπο που περιμένατε, αλλά ταυτόχρονα βάλτε τους δικούς σας όρους για ένα κοινό, ερωτικό αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, δουλειάς, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα, είτε γιατί επανέρχονται εκκρεμότητες από το παρελθόν, είτε γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε η δική σας φροντίδα για άμεση λύση του προβλήματος. ‘Ισως υπάρξουν εμπόδια στις κινήσεις σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία και την επιτυχία σας, απομακρύνετε από την συναισθηματική σας ζωή τα πισώπλατα μαχαιρώματα, προστατέψτε τον δεσμό σας από τις ανταγωνιστικές βολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι προτιμότερο να ξανασκεφτείτε με σωφροσύνη και ειλικρίνεια τα σχέδια και τα μελλοντικά σας οράματα για την δουλειά σας και το αύριο της ερωτικής σας ζωής, παρά να κάνετε σήμερα επιπόλαια βήματα που δεν θα βρουν ανταπόκριση από τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει τα συναισθηματικά σας όνειρα. Η μέρα είναι πιθανόν να επαναφέρει στην καθημερινότητά σας ερωτικό πρόσωπο του χθες που παίζει ακόμα πολύ, σημαντικό και ενεργό ρόλο στην καρδιά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment