PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα παρασκηνιακές δράσεις και διαβουλεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά κινηθείς αυτοβούλως, παρασυρμένος/η είτε από το συναίσθημα, είτε από τον εγωισμό σου. Όμως παρά τα «μείον» αυτής της πολιτικής μπορεί να επιλέξεις σωστά αν κινηθείς με βάση την διαίσθησή σου. Αντίθετα η επιστράτευση «λογικών» κριτηρίων είναι πιθανό να σε οδηγήσει κατευθείαν στο στόμα του λύκου!

Ερωτικά

Η κοινή παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», το ερώτημα όμως είναι προς ποια… κατεύθυνση! Γιατί όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας «εξαφανίζει» οτιδήποτε μπορεί να σου φαίνεται ύποπτο ή ενοχλητικό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει! Κι όσο κι αν αυτό μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στο ηθικό και την ψυχολογία σου, ίσως τελικά σε «κοιμίσει», κάνοντας σε ένα μάλλον εύκολο «θύμα» μιας επαγγελματικής ίντριγκας, στην οποία μπορεί να εμπλέκονται και άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Φαίνεται πως το σύμπαν συνωμοτεί για να πέσεις στην αγκαλιά ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα κι όλα καλά μέχρι εδώ. Μήπως όμως τελικά η «δουλειά» δεν είναι και τόσο συμπτωματική αλλά έντεχνα δρομολογημένη;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει υπεραισιόδοξο/η αλλά σε αυτήν την φάση καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι ούτε τη σκιά σου, πολύ περισσότερο δε, κάποιο άτομο που σε περιτριγυρίζει και είναι όλο «γλύκες» αλλά οι προθέσεις του δεν είναι αγαθές. Από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να αναλάβεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, φροντίζοντας για όσους/ες βρίσκονται σε ανέχεια ή γενικότερα σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του… παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει έτοιμο, είτε να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε μια οικογενειακή υπόθεση, είτε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει… θέμα εμπιστοσύνης κι είναι πιθανόν να απογοητευτείς από την συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, που ίσως αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων.

Ερωτικά

Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι»! Είσαι σίγουρος/η ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μια σχέση «υψηλών απαιτήσεων»;

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ποσειδώνας σε έχει «μαγέψει» για τα καλά και δείχνεις πρόθυμος να θυσιάσεις ένα μέρος των οικονομιών σου με σκοπό «να πιάσεις την καλή», ωστόσο το να κυνηγάς «φαντάσματα» δεν είναι κι ό,τι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί αυτήν την περίοδο! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σηματοδοτεί μια ζημιά στο μεταφορικό σου μέσον αλλά και μια «ενοχλητική» εξέλιξη με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Ο Κρόνος θα δεσπόζει για πολύ καιρό ακόμη στον τομέα των ερωτικών σου, αντί όμως να αναλώνεσαι σε ασκήσεις μαζοχισμού, διαχειρίσου σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, θέτοντας τα όρια σου όπου χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης συμβάλλει σε οικονομικές προκλήσεις, που σίγουρα απαιτούν εκ μέρους σου μια δυναμική αντιμετώπιση. Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι έχοντας ένα ιδιαίτερο κίνητρο, μπορείς να πετύχεις κάτι σχετικά δύσκολο, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε «πονηρές» συμπεριφορές, που στοχεύουν στην «αφαίμαξή» σου. Προσοχή στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά

Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπο σου είναι… εμφανής, μπορεί μάλιστα να επισφραγιστεί και με ένα όμορφο δώρο. Εδώ όμως είναι που ισχύει το «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου «παίζει» με το θυμικό σου και η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από «αντικειμενικούς» παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο από συμπάθειες ή αντιπάθειες που μπορεί να υποκρύπτουν κι ένα διαφορετικού τύπου ενδιαφέρον. Κατ’ επέκταση και τα αίτια μιας σκληρής διαμάχης ή διεκδίκησης θα πρέπει να αναζητηθούν… αλλού!

Ερωτικά

Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι καιροί είναι πονηροί κα σε αυτήν την φάση η καχυποψία σου μπορεί να σε δικαιώσει άμεσα. Κι όταν ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς παρασκηνιακές δράσεις και «υπόγειες» διαδρομές, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι η ικανότητα σου να αντιλαμβάνεσαι πότε η επίθεση που δέχεσαι είναι ένας αντιπερισπασμός και πότε όχι. Προσπάθησε όμως κι εσύ να μην «κάψεις» και τα χλωρά μαζί με τα ξερά!

Ερωτικά

Δείχνεις να είσαι διχασμένος ανάμεσα στο πάθος και την εγκεφαλικότητα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε «παράλληλες» εμπειρίες με διαφορετικούς ανθρώπους. Εσύ αποφασίζεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης είναι δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να συνεπάρει άτομα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, άλλο τόσο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, αν οι τρόποι σου δεν είναι οι «ενδεδειγμένοι Καλό είναι λοιπόν να μην αγνοήσεις ή υπερβείς κανόνες και αξίες, που για κάποιους άλλους είναι κόκκινες γραμμές! Παράλληλα ας έχεις υπό επιτήρηση τους φιλοξενούμενούς σου.

Ερωτικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου υποδαυλίζει την ανασφάλεια σου κι ίσως τελικά προβείς σε μια «αχρείαστη» κίνηση, που ποτέ δεν θα έκανες στις καλές σου μέρες! Ίσως μάλιστα να προκληθεί κι ένα «σκάνδαλο» στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια μάλλον πολυσύνθετη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και πρόσωπα που δεν φαντάζεσαι! Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η, ώστε να «ξετρυπώσεις» έγκαιρα τους ενόχους! Επιπλέον, το κινητό σου αλλά και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου μπορεί να γίνει… στόχος «σκοτεινών δυνάμεων», οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Ερωτικά

Η μεσολάβησή σου σε μια υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από σύμβουλος μπορεί πολύ εύκολα να γίνεις είτε μέρος του προβλήματος, είτε μέρος της λύσης, ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να ενημερωθείς ή να επιμορφωθείς γύρω από τα ενδιαφέροντα σου, καλό είναι όμως να είσαι λίγο πιο δύσπιστος/η στα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον, στον «πραγματικό» κόσμο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν. Διαχώρισε λοιπόν τις πνευματικές αναζητήσεις σου από εκείνα που επιτάσσει το συμφέρον σου.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που κάποιοι απλά χαριεντίζονται, εσύ στοχεύεις στην ουσία και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Δες θετικά ένα πρόσωπό που σχετίζεται με το εξωτερικό ή μια νέα γνωριμία μέσω «κοινωνικού δικτύου».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια οικονομική ευκαιρία, υπακούοντας κυρίως στο ένστικτο, παρά στη λογική σου. Παράλληλα όμως είναι καλό να μην επιδεικνύεις τα πλούτη σου, αφού γύρω σου κυκλοφορούν ποικίλα «αρπακτικά», που σίγουρα κάποια στιγμή θα επωφεληθούν. Επιπλέον, πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να «αποκρούσεις» έγκαιρα μια ενδεχόμενη ίωση ή λοίμωξη.

Ερωτικά

Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, κερδίζοντας έτσι μια αίσθηση ευτυχίας, που σίγουρα θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται για την ώρα στην σφαίρα της ουτοπίας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment