PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 14 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δυνατά συναισθήματα και στο βάθος… ζήλεια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε καλεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστικός μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντας σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε λοιπόν να μην προσπεράσεις την προσφορά του ως μια «αναμενόμενη» πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ώστε να «πατήσεις» πάνω σε σταθερές βάσεις. Για να συμβεί αυτό όμως ίσως χρειαστεί να «θυσιάσεις» ένα μέρος των επιδιώξεων σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά

Όταν οι σχέσεις σου κρίνονται από τον βαθμό της υλικής προσφοράς που τις διέπουν, αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε αδιέξοδο. Αναζήτησε λοιπόν την ουσία του γνήσιου έρωτα, στο ποιος/α είσαι κι όχι στο τι μπορεί να έχεις ή να αποκτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα και εκπλήξεις που θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και θα σου δώσουν αφορμές για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση, από αυτές που γίνονται «μια στο εκατομμύριο»! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις μια ριζική αλλαγή στην διατροφή σου.

Ερωτικά

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε μια κατάσταση που δεν ελέγχεις. Κι αν από την μια πλευρά είναι ωφέλιμο το «να βγάζεις τα απωθημένα σου», από την άλλη μπορεί να απελευθερωθούν και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την δημιουργία μιας δυνατής φιλίας ή συνεργασίας, από την άλλη όμως μπορεί να αναδείξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενός προσώπου με το οποίο συνδέεσαι στενά. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ανατροπή ή αλλαγή πλεύσης στην καριέρα σου.

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν στο τέλος ενός κύκλου και στην χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνον μέσα σου, είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ένα πρόσωπο που φαινομενικά παίζει έναν «δεύτερο ρόλο» στις εξελίξεις, έχει τον τρόπο και τα μέσα να σου προσφέρει πολύτιμες λύσεις, οπότε καλό είναι να μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κόψεις κακές συνήθειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Παράλληλα, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.

Ερωτικά

Όπως έχει ήδη ειπωθεί «το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία», πολύ περισσότερο μάλιστα αν συνδυάζεται και μια γνήσια ερωτική απόλαυση.
Να θυμάσαι όμως ότι η επιτυχία σου έχει και κάποια «σκοτεινά σημεία», που θα τα βρεις μπροστά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου πάνω στα νέα –και τελειωτικά- δεδομένα που προκύπτουν σε σχέση με μια προσωπική σου υπόθεση ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εξυπηρετεί τις οικονομικές σου φιλοδοξίες κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου επισημαίνει ότι μια τρέχουσα συνεργασία σου «μπάζει νερά» και οι όροι της πρέπει να αναθεωρηθούν.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου προσφέρει μια γνήσια ερωτική απόλαυση, πιστοποιώντας ότι… έχεις πολλά ακόμη να νοιώσεις και να μάθεις για τις πραγματικές δυνατότητες αλλά και επιθυμίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κορυφώνει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις. Δεν αποκλείεται όμως να συμβάλλει και στο τελείωμα μιας κατάστασης που σε ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην έλευση ενός νέου συνεργάτη ή/και σε αλλαγές στα εργασιακά σου.

Ερωτικά

Σήμερα φαίνεται να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» και… δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου! Φρόντισε ωστόσο να μην παρασυρθείς σε ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός σε καλούν να αναθεωρήσεις τα μέσα ή την στρατηγική σου σε οτιδήποτε αφορά στην εργασία ή τα οικονομικά σου κι είναι καλό να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, έστω κι αν αυτό πρέπει να γίνει για λίγες μόνον ημέρες. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν αλλαγές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς κι όσο περισσότερες εναλλακτικές λύσεις διαθέτεις, τόσο το καλύτερο για σένα.

Ερωτικά

Αν ξεκινήσεις για δουλειά και βρεθείς… αλλού μην απορήσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν «αιώνιοι όρκοι», που φυσικά είναι αδύνατον να τηρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου από εκεί και ύστερα όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Είτε δηλαδή θα πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα, αλλάζοντας μονομιάς τις συνθήκες της ζωής σου, είτε θα «γαντζωθείς» από τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου, ακυρώνοντας
τις δημιουργικές προοπτικές σου.

Ερωτικά

Αν και υψηλές προδιαγραφές που συνήθως θέτεις για την προσωπική σου ζωή, είναι και το βασικό εμπόδιο προς την ευτυχία σου, αυτήν την φορά φαίνεται πως «πιάνουν τόπο» και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε πρωτοποριακές εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως να δείχνουν «ανήκουστες», για σένα όμως είναι «το άλας της ζωής». Επιπλέον, καλείσαι να αλλάξεις πολλά στο σπίτι ή τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου αποκαλύψει κάτι κρυμμένο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο φροντίζει ώστε να έχεις «ετοιμοπαράδοτα» και στον χώρο σου όλα τα καλά, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των ερωτικών απολαύσεων. Μείνε σπίτι λοιπόν κι ότι θες… δικό σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε απρόοπτα κι εκπλήξεις σε σχέση κυρίως με τα οικονομικά σου, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φαίνεται να οριστικοποιεί το καθεστώς μιας φιλίας στην λογική του «όλα ή τίποτα»!

Ερωτικά

Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει την διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο… πουριτανός εαυτός σου! Έτσι κι αλλιώς όμως ότι κάνεις θα παραμείνει μυστικό, οπότε μην «σκιάζεσαι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment