PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 14 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα το παρελθόν σου σε ακολουθεί.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή όψη, είναι πολύ πιθανόν να σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με υποθέσεις και θέματα της καθημερινότητάς σας που είχατε αμελήσει, δημιουργώντας έτσι κάποιες προστριβές στον επαγγελματικό σας χώρο με άτομα κύρους. Στον συναισθηματικό τομέα καλείστε να ασχοληθείτε με τα παράπονα και τις διαφωνίες του ερωτικού σας συντρόφου, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να επενδύσετε στην τρυφερή αύρα μιας καινούριας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Απομακρύνετε σήμερα, τους διαξιφισμούς και τις αψιμαχίες από τη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, επενδύοντας πλανητικά στη σημερινή όψη, που ευνοεί τις ουσιαστικές και σημαντικές συζητήσεις με τα κοντινά σας άτομα και το σύντροφό σας, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, την τρυφερότητα και την σεξουαλικότητα που διαθέτετε. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στα πιστεύω και τις ιδέες σας, αποφεύγοντας την υπερβολική και έκρυθμη συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ξεκαθαρίσετε ένα σοβαρό και σημαντικό θέμα που σας απασχολεί στα επαγγελματικά σας, έχοντας στο πλευρό σας την αρωγή και την συμπαράσταση κοντινού προσώπου από το εργασιακό σας περιβάλλον. Ποντάρετε στα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και την ευγλωττία σας για να φέρετε κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, προκειμένου να μην πληγωθείτε για ακόμα μια φορά, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγει ένα ευχάριστο κεφάλαιο στην καθημερινότητά σας, για να μπορέσετε να περάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας στους συνεργάτες σας, ενώ στα οικονομικά σας απολαμβάνετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση από χρήματα που περιμένατε. Οι δεσμευμένοι φίλοι μπορείτε να χαρείτε τη συντροφικότητα και την ζεστασιά του προσώπου που αγαπάτε, διαθέτοντας γαλήνια και ήρεμη διάθεση και κατανόηση στα θέλω και τις επιθυμίες του δεσμού σας.

ΛΕΩΝ

Μια πολύ δημιουργική ημέρα ξημερώνει για σας, που σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα συνεννόησης με τα κοντινά σας πρόσωπα, αν κινηθείτε βάσει της διαίσθησης και του ενστίκτου σας. Απελευθερώστε το πάθος και την ρομαντική σας διάθεση για τον ερωτικό σύντροφό, απολαύστε μοναδικές, ενωτικές, τρυφερές στιγμές στην σχέση σας, διώξτε την συννεφιά και την θλίψη από την συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή όψη σας καλεί να είσαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα απέναντι στις ποικίλες και δύσβατες υποχρεώσεις που δημιουργούνται γύρω σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και πάσης φύσεως επαφές με άτομα που επηρεάζουν τη δουλειά σας, αλλά και την κοινωνική σας προβολή ευνοούνται, αν αποβάλετε με ήρεμο και νηφάλιο τρόπο τα εμπόδια και τις παγίδες που στήνονται, ενώ το ενδιαφέρον για τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταμείβει τα ειλικρινή σας αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί στη δουλειά σας, μην αφήνετε για αύριο όσα θέματα και καταστάσεις περιμένουν την προσοχή σας εδώ και αρκετό διάστημα, μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά στο πλευρό του συντρόφου σας, χαλαρώστε από το άγχος και τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν, φτιάξτε τη διάθεσή σας με ένα υπέροχο, ρομαντικό και αισθησιακό δείπνο για δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, ξαναβρίσκεται τον εαυτό σας, δημιουργείτε καινούριες ευκαιρίες γύρω σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις και τις έκρυθμες καταστάσεις που υπάρχουν. Ακολουθείστε την φωνή της καρδιάς σας, μην λειτουργείτε με εκδικητικό τρόπο στα ολισθήματα και τα λάθη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε σήμερα τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά σας, δίχως εριστική και έκρυθμη διάθεση, απέναντι στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να σας ταράξουν, δημιουργώντας ένα κλίμα δυσφορίας στις σχέσεις σας με συνεργάτες και ανωτέρους. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα της στην ερωτική σας ζωή, μην πιέζετε το ταίρι σας για κάτι που δεν είναι σε θέση να σας προσφέρει, οι δε αδέσμευτοι φίλοι, κάντε προσγειωμένα βήματα με μια νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώστε την σημερινή μέρα με δημιουργική και δυναμική διάθεση, αφού η όψη της ημέρας εκπέμπει σιγουριά, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας, μην επηρεάζεστε από πλάνες συζητήσεις και φρούδες υποσχέσεις, που ίσως επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό σας. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σας, οι δε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό που εκπέμπετε, μαγνητίζοντας ένα νέο φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεδομένου ότι όλοι περιμένουν από εσάς σήμερα να επιλύσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, είναι προτιμότερο, να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και ισορροπία τις προκλήσεις, παρά να επιτρέψετε να παίξουν με τα νεύρα σας. Μην αναβάλλετε άλλο μια εποικοδομητική συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, δίχως εριστική και έντονη διάθεση, που είναι πιθανόν να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε.

ΙΧΘYΕΣ

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, είναι άκρως βοηθητικές και σημαντικές για να αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα και τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ακόμα περισσότερο στην συναισθηματική σας ζωή. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ενισχύστε με ρομαντισμό και ζεστασιά το δεσμό σας, επικοινωνήστε με αμοιβαιότητα και κατανόηση με τον άνθρωπο που στέκεται στο πλάι σας, ανεβείτε στα ουράνια, περάστε όμορφα και αξέχαστα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment