PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 11 Ιουνίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τάξη εναντίον αταξίας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Δεν συμβαίνουν πολλά σήμερα αλλά ίσως ανησυχείτε και έχετε ένταση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ημέρα υπέρ σας. Σκεφθείτε την ζωή σας. Θα πρέπει να σκεφθείτε τις ανάγκες των γύρω σας τα επόμενα χρόνια και πως θα επιτύχετε τους στόχους σας. Θα είστε σε καλή θέση ώστε να σκεφθείτε την οικογένειά σας.

Οικονομικά

Οι άλλοι σας μιλούν αλλά δεν σας λένε κάτι σημαντικό. Θα χάσετε πολύτιμο χρόνο αν το επιτρέψετε. Να θυμάστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Απομακρυνθείτε όταν έχετε την ανάγκη. Μην μένετε εκεί μόνο και μόνο γιατί θέλετε να είστε ευγενικοί.

Ερωτικά

Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Μην διστάσετε να προσπαθήσετε περισσότερο να βγείτε έξω και να συναντήσετε νέα άτομα ενώ ταυτόχρονα θα έχετε και τον προσωπικό χώρο που χρειάζεστε. Σήμερα οι άλλοι θα εκτιμήσουν την οπτική σας για το μέλλον. Θα μπορέσετε να κατευθύνετε την ενέργειά σας στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Συνήθως τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα. Σήμερα δεν θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ίσως προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ανθρώπου που θαυμάζετε. Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι ότι δεν θα το καταλάβει στην αρχή. Προσπαθήσετε να πάρετε τον χρόνο σας. Θα έχετε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Οικονομικά

Φροντίστε να απαντήσετε σε όλα τα μηνύματα και τα τηλέφωνα αμέσως. Θα λάβετε έτσι σήμερα κάποιες σημαντικές πληροφορίες και δεν πρέπει να τις χάσετε. Οι άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μια ευκαιρία θα εμφανιστεί.

Ερωτικά

Ο/η σύντροφός σας θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας. Η απομόνωση θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε ξανά στον εαυτό σας. Αν είστε ελεύθεροι μην ξεγελαστείτε από την εμφάνιση. Οι γύρω σας σας ταλαιπωρούν. Μην υποκύπτετε, αφήστε τις ασήμαντες λεπτομέρειες να σας προσπεράσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δεν πρέπει να προσπαθείτε να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας σήμερα. Μην προσπαθείτε να τα εκλογικεύσετε. Αυτά τα συναισθήματα συνδέονται με την παιδική σας ηλικία. Δεν πρέπει να προσπαθείτε να τα αποφύγετε ή να τα αναλύετε. Θα υπάρχει ένταση μέσα σας. Ίσως προσπαθήσετε να βρείτε ηρεμία δίπλα σε κάποιο άτομο.

Οικονομικά

Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε τότε μην πείτε τίποτα. Μια αρνητική λέξη θα περάσει σας φωτιά και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να σβήσει. Είναι εύκολο να είστε επικριτικοί με τους άλλους αλλά να θυμάστε ότι η κριτική δεν είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Ερωτικά

Μην αναμασάτε άσχημες σκέψεις. Ο εκνευρισμός σας ίσως μετατραπεί σε εποικοδομητική ελπίδα αν ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να συζητήσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και αυτό είναι αναπόφευκτο. Παρά τις πρακτικές ανησυχίες σας θα έχετε καλή διάθεση και θα τραβήξετε κοντά σας νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Θα είστε χαμένοι στις σκέψεις σας σήμερα αναλύοντας την ζωή και τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν φτάνετε τους στόχους σας. Θα υπολογίσετε τι περιμένετε στο μέλλον από τους γύρω σας. Θα έχετε την σωστή λογική να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Οικονομικά

Όλα πηγαίνουν πολύ ομαλά για εσάς. Το πνεύμα και η γοητεία σας εκτιμούνται από τους γύρω σας. Τα αστεία σας είναι το καλύτερο σημείο της ημέρας. Έχετε κερδίσει τις καρδιές των άλλων.

Ερωτικά

Σήμερα θα πρέπει να απομακρύνετε πράγματα από το παρελθόν που σας εμποδίζουν και θα μπορείτε να προχωρήσετε έτσι την ερωτική σας ζωή. Κάποια καλά νέα θα έρθουν την καλύτερη στιγμή και θα σας απελευθερώσουν από μια ανησυχία. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα θα έχετε την ενέργεια που θέλετε για να αντιμετωπίσετε μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα. Μάλλον θα συναντήσετε κάποιους συγγενείς. Αυτή την φορά δεν θα έχετε άλλα σοβαρά προβλήματα και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις πολύ καλά. Θα έχετε την ικανότητα να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση με ομαλό τρόπο σήμερα.

Οικονομικά

Ίσως είστε πολύ σοβαροί αλλά οι άλλοι δεν σας παίρνουν σοβαρά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο με τα λόγια σας ώστε να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς.

Ερωτικά

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Ο λόγος είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε όσον αφορά το παρελθόν σας. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να απομακρύνετε ότι είναι περιττό. Θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τα κρυφά κίνητρα των γύρω σας σήμερα. Να είστε προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σας αρέσει να νοιάζεστε για τους άλλους και να επεμβαίνετε τακτικά στην ζωή τους ώστε να το καθοδηγείτε Σήμερα μάλλον θα χρειάζεστε εσείς συμβουλές. Θα θέλετε να ξεφύγετε από τα πάντα για να έχετε μια νέα οπτική της ζωής σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια προετοιμασία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Οικονομικά

Είστε εκνευρισμένοι με τον τρόπο που έχετε χειριστεί μια κατάσταση. Δεν είναι καλός. Σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε με τα λάθος χαρτιά που έχετε στα χέρια σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε με ένα χαμόγελο. Μην πιέζεστε.

Ερωτικά

Δεν θα έχετε πολύ χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Απομακρύνετε τις ανησυχίες σας. Αυτό είναι τώρα πιο απαραίτητο από ποτέ. Μην διστάσετε να γίνετε ρομαντικοί. Να θυμάστε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Χρησιμοποιήστε το αυτό υπέρ σας χωρίς όμως να βλάψετε τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς για να ζήσουμε μέσα στην κοινωνία. Ίσως έχετε έντονα πιστεύω αλλά είναι δύσκολο να συνδυάσετε τα ιδανικά σας με την κοινωνική ζωή. Σήμερα ίσως αναρωτιέστε αν είστε προετοιμασμένοι να απομονωθείτε και να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Ίσως πρέπει να βρείτε μια κοινή οδό ανάμεσα στην ζωή και τα ιδανικά σας.

Οικονομικά

Δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργούν οι άλλοι οπότε αυτομάτως είστε επικριτικοί. Να είστε προσεκτικοί. Απλά επειδή κάποιος δεν κάνει κάτι όπως θέλετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον χαρακτηρίζετε άσχημα.

Ερωτικά

Τα όνειρά σας ίσως πραγματοποιηθούν να δώσετε στον εαυτό σας τον τρόπο για να προχωρήσει ειδικά αν ξεπεράσετε κάποιο συγκεκριμένο όριο. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων καθώς αυτό είναι το καλύτερο. Η ειλικρίνειά σας θα αποδώσει και θα μπορείτε να ανεβείτε πολύ στην εκτίμηση των γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πάντα είχατε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από την κοινωνία. Θέλετε να αισθάνεστε ανεξάρτητοι με κάθε κόστος. Ίσως υπάρχουν και κάποια προβλήματα στην σχέση σας τώρα. Ίσως διστάζετε να δεσμευτείτε στην δουλειά ή στην προσωπική ζωή σας. Ίσως πρέπει να αναρωτιέστε αν η στάση σας δεν αποκαλύπτει μια επιθυμία να απελευθερωθείτε. Ίσως βρείτε τις απαντήσεις σήμερα.

Οικονομικά

Αν και μπορεί να περνάτε μαι δύσκολη περίοδο τώρα ίσως δείτε φως μέσα στο σκοτάδι. Θα αισθάνεστε πολύ καλά για τον εαυτό σας όπως και οι γύρω σας. Θα κάνετε καλές επαφές με τους άλλους οι οποίες θα αποδώσουν στο μέλλον.

Ερωτικά

Θα πρέπει να δείξετε τον εαυτό σας στον/στην σύντροφό σας και να βρείτε το κουράγιο να επιλέξετε τις σωστές λέξεις. Θα σας είναι δύσκολο να αφεθείτε και αυτό περιορίζει τα συναισθήματά σας και την ικανότητά σας να τα εκφράσετε. Σήμερα θα πρέπει να πολεμήσετε. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην απομονωθείτε εξαιτίας των καυστικών σας σχολίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ίσως αισθάνεστε ενοχλημένοι από την συμπεριφορά κάποιων φίλων σας. Εσείς είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Έχετε την φυσική ικανότητα να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε 2 άτομα που σκέπτονται τελείως διαφορετικά.

Οικονομικά

Βάλτε ένα σύστημα ανταμοιβής για τον εαυτό σας. Πείτε στον εαυτό σας ότι αν επιτύχετε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Μετά βάλτε άλλο στόχο και άλλη ανταμοιβή. Θα καταφέρετε πολλά έτσι.

Ερωτικά

Το σπίτι σας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Σκέπτεστε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις ώστε να απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας και να μπορέσετε να έχετε περισσότερο χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Θα χρειαστείτε την ειλικρίνεια των γύρω σας. Τα συναισθήματά σας θα σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα. Θα σκέπτεστε την παιδική σας ηλικία. Ίσως είστε λίγο εκνευρισμένοι. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας. Θα μπορείτε να δείτε ότι όλα γύρω σας είναι εκεί που νομίζετε ότι ανήκουν. Προσπαθήστε εκμεταλλευθείτε αυτή την οπτική.

Οικονομικά

Υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά γύρω σας. Οι δουλειές των άλλων είναι αυτομάτως και δικές σας. Πριν το καταλάβετε θα υπάρχουν πολλά γύρω σας πολλές άχρηστες πληροφορίες αναφορικά με το ποιος είπε τι και σε ποιον. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε όλα αυτά.

Ερωτικά

Μην απομακρύνεστε από τα ερωτήματα που σας κάνουν τα κοντινά σας άτομα. Θα κάνετε την κατάσταση χειρότερη. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Θα ανακουφιστείτε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αντισταθείτε στις ορμές σας που θα σας κάνουν να μιλήσετε χωρίς να σκεφθείτε. Βρείτε άλλους τρόπους να σας προσέξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ξέρετε πως να αποπλανείτε. Υπάρχει μια σπίθα μέσα σας που είναι εμφανής και στους γύρω σας. Θα έχετε πολύ έντονη ευαισθησία σήμερα. Ίσως συναντήσετε και γοητεύσετε νέα άτομα. Μην ξεχνάτε να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας για να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση μερικές ημέρες ακόμα.

Οικονομικά

Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δείξουν τον δρόμο που επιθυμείτε. Οι άλλοι θα είναι μαχητικοί σήμερα και δεν θα θυμούνται τίποτα από έχετε πει. Μην εμπιστεύεστε τους άλλους.

Ερωτικά

Μην συμβιβάζεστε και μην δράτε χωρίς να σκεφθείτε. Αναλογιστείτε και τον δισταγμό που μπορεί να συναντήσετε από τον/την σύντροφό σας. Η αίσθηση στρατηγικής σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα είστε πιο δεκτικοί στις ιδέες των άλλων σήμερα. Τώρα είναι καιρός να εξομαλύνετε κάποιες επιφανειακές διαφορές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Είστε ένα πολύ δραστήριο άτομο αλλά σήμερα μάλλον θα απογοητευθείτε. Αν ζητήσετε βοήθεια από τους γύρω σας για τις δραστηριότητές σας μάλλον δεν θα καταλάβουν τις ανάγκες σας. Θα αναρωτιούνται γιατί θέλετε να κινείστε συνέχεια και γιατί θέλετε να δημιουργείτε. Η ημέρα ίσως είναι εξαντλητική και περίπλοκη για εσάς.

Οικονομικά

Θα ασχολείστε με πολλά μαζί αλλά το σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να τα κάνετε όλα και να τα ελέγχετε. Οι γύρω σας είναι εντυπωσιασμένοι με την ικανότητα σας να κάνετε πολλά μαζί. Δεν έχουν την δύναμη που έχετε εσείς.

Ερωτικά

Το χιούμορ θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το ρίσκο να έχετε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από πολλά προβλήματα σήμερα. Θα έχετε ευχάριστη παρέα γύρω σας και αυτό θα σας χαρίσει πολύ τρυφερότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment