PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 1 Απριλίου 2017


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί.

ΚΡΙΟΣ

Όχι δεν είναι ψέμα, μπήκαμε στον καινούριο μήνα, τον Απρίλιο, με θετικές σκέψεις και αισιοδοξία για το μέλλον. Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα είστε πιο θετικοί απέναντι στους άλλους και ό,τι θα λέτε θα τους ενθαρρύνει και θα τους δίνει θάρρος να πάνε παρακάτω. Τώρα θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Χαλαρώστε, γιατί η άνοιξη μπήκε για τα καλά, αδράξτε τη μέρα και έχετε το κεφάλι ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα, με αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον! Ήρθε ο καιρός να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να αφήσετε τα “πρέπει” και τα “μη” στην άκρη για αυτήν την περίοδο. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα φουντώσει η εσωτερική σας ένταση. Θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Από την άλλη πλευρά, με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα είστε δοτικοί με τα άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα σας εξασφαλίσει αυτό που χρειάζεστε για ένα τέλειο σαββατοκύριακο! Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα δώσετε αισιοδοξία στα άτομα που αγαπάτε. Τώρα είναι η ευκαιρία για να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βαραίνουν. Οι παρεξηγήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και τους συνεργάτες σας, τώρα θα λυθούν και θα επικρατήσει η ηρεμία. Με το σύντροφό σας, η αγάπη και το πάθος θα φουντώσει ακόμη περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Κάντε ό,τι αγαπάτε και σας ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις στις φιλίες σας, καλό θα ήταν να τις ξεκαθαρίσετε. Τώρα θα μπορέσετε να λύσετε οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος, που σας βασανίζουν αυτό το διάστημα. Επιπλέον, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα ονειροπολήσετε αρκετά.

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα, αγαπητοί Λεοντές, η άνοιξη είναι εδώ για να σας ανεβάσει την ψυχολογία και όχι μόνο! Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα είστε πιο δοτικοί στους απέναντί σας και ό,τι καλό κάνετε, θα επιστρέψει σ’ εσάς! Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα δείχνουν ομαλά και οι παρεξηγήσεις που είχατε με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους, τώρα θα ξεπεραστούν. Με το ταίρι σας θα υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις, που αργά ή γρήγορα θα γίνουν παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε! Μην κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή. Βγείτε έξω με την παρέα σας και αδράξτε τη μέρα. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στα ερωτικά σας θέματα θα υπάρξει μια ένταση, που θα σας ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Θα έχετε την τάση να ονειροπολείτε συνεχώς αυτό το διήμερο, με αποτέλεσμα να βγάλετε κάποια λανθασμένα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα γίνετε ο ψυχολόγος του εαυτού σας. Θα βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να δείτε πού κάνετε λάθος στις επιλογές σας. Η καθημερινή σας ρουτίνα αλλάζει προς το καλύτερο και τώρα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε ό,τι θέλετε. Από την άλλη πλευρά, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα κάνετε τα πάντα για να ξεγελάσετε τον εαυτό σας και να νοιώσετε πιο χαρούμενοι από πριν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα σας ηρεμίσει κάπως από τους εκνευρισμούς στα επαγγελματικά σας. Ακόμη, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά άτομα, που σας δημιουργούσαν προβλήματα. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αν έχετε χωρίσει πρόσφατα θα κάνετε τα πάντα για να ξεχάσετε το παρελθόν, με διάφορες δραστηριότητες που θα απασχολήσουν το μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα επανεξετάσετε τις φιλίες σας μια-μια, για να δείτε ποιες αξίζουν και ποιες όχι. Σε αυτό το πρόβλημα σας βοηθάει η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε όποιο προβλήματα έχετε, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε εργασιακό. Οι συνεργάτες και άτομα κύρους είναι με το μέρος σας τώρα. Ακόμη, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε εσωτερική ένταση και πάθος για το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα. Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά μην αγχώνεστε, γιατί ένα εμπόδιο είναι και θα το ξεπεράσετε άμεσα! Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε θετικά και να δείτε τα προβλήματά σας από άλλη οπτική γωνιά. Όσοι είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και φλερτάρετε χωρίς άγχος και στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, ενώ τα οικονομικά ζητήματα έχουν γίνει πλέον παρελθόν για εσάς. Κάντε πράγματα που αγαπάτε για τον εαυτό σας και σας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον. Αποφύγετε τα σχεδία για το μέλλον, γιατί ίσως να μη γίνουν πραγματικότητα. Με τον/τη σύντροφό σας, τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αργεί η στιγμή της επισημοποίησης.

ΙΧΘYΕΣ

Η πρωταπριλιά είναι στο αίμα σας, όπως και να το κάνουμε. Προσέξτε πολύ τις φιλίες σας και μη πληγώσετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα αστεία σας! Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα μπορείτε να λύσετε κάθε προβλήματα που είχατε με συνεργάτες και φίλους. Αν υπάρχουν παρεξηγήσεις από το παρελθόν, καλό θα ήταν να τις λύσετε τώρα. Επιπλέον, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα ονειροπολήσετε όσο δε πάει άλλο. Ελάτε στην πραγματικότητα, γιατί κάποια στιγμή το παραμύθι τελειώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment