PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββαεο 31 Δεκεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευαισθησία και διάθεση για αλληλεγγύη.

ΚΡΙΟΣ

Το 2016 τελειώνει με τον πιο μαγικό τρόπο και σας αφήνει πίσω τις καλύτερες αναμνήσεις. Λοιπόν, έτοιμοι για την καινούρια χρόνια; Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα έχετε περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Ετοιμαστείτε και βάλτε τα καλά σας για το ρεβεγιόν. Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και υποδεχτείτε την καινούρια χρονιά με αισιοδοξία. Ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και διασκεδάστε με την παρέα ή με το ταίρι σας. Σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να σας φέρει ό,τι δε σας έφερε η περσινή!

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2016 είναι έτοιμο να φύγει, αλλά τα άστρα κάνουν κέφι για το αποψινό ρεβεγιόν. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Η φωτιά του πάθους κορυφώνεται, για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σας ευχόμαστε το 2017 να σας φέρει υγεία, χαρά, ελπίδα και αγάπη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και τα άστρα σας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα. Έχετε περισσότερη ενέργεια και τόλμη, κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που κάνετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διασκεδάστε με την παρέα σας και δε θα χάσετε. Σας ευχόμαστε 2017 ευχές για υγεία, ευημερία, ευτυχία και αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς τι έχετε ετοιμάσει για το αποψινό ρεβεγιόν; Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ό,τι και να κάνετε, θα περάσετε όμορφα. Βάλτε τα καλά σας και απολαύστε την βραδιά. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, για να χαλαρώσετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και χαρά!

ΛΕΩΝ

Παραμονή πρωτοχρονιάς απόψε και μάντεψε ποιος/ποια θα είναι ο/η πιο καλοντυμένος/μένη και σέξι για το αποψινό ρεβεγιόν; Ναι, εσείς! Ετοιμαστείτε, κάντε τα τελευταία σας ψώνια για τα αγαπημένα σας άτομα. Μπείτε στην κουζίνα για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο και κάντε το σπίτι σας να μυρίζει λιχουδιές. Διασκεδάστε, τραγουδήστε και χορέψτε με την παρέα σας, βγάλτε απίθανες selfie και ανεβάστε τες στα social media. Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη, γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάει και το 2016! Σας αφήνει κάποιες αρνητικές ενδεχομένως, αλλά περισσότερες όμορφες αναμνήσεις, που θα είναι πάντα χαραγμένες στην καρδιά σας. Ετοιμαστείτε για το 2017, που θα είναι η καλύτερη σας χρονιά. Βάλτε νέους στόχους και κάντε τους πραγματικότητα. Ετοιμαστείτε για το αποψινό ρεβεγιόν και φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο. Επισκεφτείτε τους συγγενείς και τους φίλους σας και κάντε τους μια έκπληξη. Με τον/τη σύντροφό σας τα πηγαίνετε περίφημα. Σας ευχόμαστε το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά και αγάπη!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η ενέργεια σας θα είναι στα ύψη για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Βγάλτε όλη σας την ενέργεια και μεταδώστε την στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες σας αγορές για την οικογένεια και τους φίλους σας. Σκορπίστε παντού τη μαγεία της πρωτοχρονιάς και μεταδώστε την σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Σας ευχόμαστε το 2017 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Να έχετε όλοι σας υγεία και ευτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τέλος οι υποχρεώσεις και τα βάσανα για αυτό το χρόνο. Τον αποχαιρετάτε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε την ανάγκη για ξεκούραση, ηρεμία και πολλά χάδια από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην κλειστείτε όμως στο καβούκι σας, γιατί η σημερινή μέρα δεν είναι όπως οι άλλες. Είναι παραμονή πρωτοχρονιάς και όλοι είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Εσείς θα είστε λυπημένοι; Σας ευχόμαστε ο καινούριος χρόνος να είναι για σας μόνο χαρές, ευτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, αυτή η παραμονή πρωτοχρονιάς θα σας μείνει αξέχαστη! Όχι μονό θα είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά θα κάνετε τα πάντα για να περάσουν καλά. Η Σελήνη αυτή σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που έχετε παραμελήσει αυτό το διάστημα. Ελατέ κοντά τους και δώστε τους αγάπη και στοργή, που την έχουν ανάγκη. Εμείς και τα άστρα το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι να περάσετε τελεία! Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία και χαρά! Καλή Χρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ας βάλουμε τα καλά μας και ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2017 με αισιοδοξία! Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρχει κάτι συγκλονιστικό με τον/τη σύντροφό σας. Βγείτε και περάστε την παραμονή πρωτοχρονιάς μεταξύ σας ή και με τους φίλους σας, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους. Αφιερώστε χρόνο για τον έρωτά σας και ζήστε ρομαντικές στιγμές, που θα σας πάνε σε μαγικούς προορισμούς. Τα άστρα είναι δίπλα σας αυτό το καιρό, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις μέρες. Σας ευχόμαστε το 2017 να σας φέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, η ενέργειά σας εξαπλώνεται και σας κάνει… σούπερ-ήρωες. Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και περιμένετε με ανυπομονησία να έρθει ο καινούριος χρόνος. Πώς να αξιοποιήσετε την σημερινή μέρα; Οργανώστε ένα πάρτι για τους κάλους σας φίλους και όχι μόνο. Βγάλτε φωτογραφίες και ανεβάστε τες στα social media. Χορέψτε, τραγουδήστε και διασκεδάστε, γιατί η νύχτα είναι δίκη σας. Σας ευχόμαστε το 2017 να είναι πολύ καλύτερο από το 2016! Να έχετε όλοι σας υγεία και ευτυχία!

ΙΧΘYΕΣ

Όχι και τα καλύτερα παιδιά για το 2016, αλλά όλα αυτά είναι παρελθόν για εσάς. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε την άμεση ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Η ηρεμία και η ευεξία που χρειάζεστε, θα είναι στο πλευρό σας αυτό το διάστημα. Η ισχυρή φαντασία σας είναι ένα από τα όπλα σας, οπότε αξιοποιήστε το όπως εσείς επιθυμείτε. Με τον/τη σύντροφό σας θα υπάρξουν αναποδιές αυτό το διάστημα. Να θυμάστε, με το λόγο όλα λύνονται. Για τη νέα χρονιά σάς ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment