PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα να θυμάσαι κάθε εμπόδιο σε καλό.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματική αναστάτωση θα σας προκαλέσει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ελευθερία, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έμπνευση και δημιουργικότητα. Θα βρείτε νέες διεξόδους, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε το χαρακτήρα σας ούτε τις ιδέες σας, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές ή ανιαρές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για απόδραση από τις ανιαρές συνθήκες, ανέμελη θα κάνει τη στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος, βαριά θα είναι η στάση σας, σήμερα μάλλον θα τα αφήσετε όλα στην άκρη. Στον ερωτικό σας τομέα, θα διανύσετε περίοδο δυνατής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ερωτικό ραντεβού, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ την ευρηματικότητα σας, διορατική θα είναι η σκέψη σας, δυνατή η αντίληψή σας. Δε θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, προσοχή στις επιπολαιότητες. Σήμερα θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες, θα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε απόψεις, να εκφράσετε ιδέες, που θα επηρεάσουν τους γύρω σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να βρεθείτε τελείως απρόοπτα σε ραντεβού για δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται νέο ξεκίνημα που θα σας βγάλει από ένα υπαρξιακό σας βάρος, θα υλοποιηθούν στόχοι, που τους διατηρείτε στο στόχαστρο σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση υψηλής θέσης. Καταφθάνουν έντονες ερωτικές εξελίξεις, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει εντυπωσιακή κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ενισχύσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, θα σας κάνουν δημιουργικούς, νέες ιδέες θα ξεπροβάλλουν στη σκέψη σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία, τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να υπάρξει καινούργια γνωριμία στην ερωτική σας ζωή, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα απελευθερώσει τον οραματισμό σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, κάποιος θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα εκδηλώσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, θα φανερώσετε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον ερωτικό τομέα, ένα γοητευτικό άτομο θα σας εντυπωσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζουν, εφευρετική θα είναι η σκέψη σας, όσοι από εσάς είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης, ετοιμαστείτε σήμερα θα εμπνευστείτε. Στον ερωτικό σας τομέα συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα καταλήξει σε υποσχέσεις και όρκους, που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξτε τις βάσεις της ζωή σας, τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν στη ζωή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από στάσιμες καταστάσεις. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις επαγγελματικές σας σκέψεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σχετικά με ένα συγκεκριμένο οικονομικό σας ζήτημα. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να περάσετε στην υλοποίηση κάποιων επιθυμιών σας, στα ερωτικά σας καταφθάνει νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη κάποιες καινοτόμες ιδέες σας, ωστόσο προσοχή να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και χαθείτε σε ουτοπικά όνειρα. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας ολοκαίνουργιος έρωτας στη ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, το νου σας στην υπερβολική αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα εστιάσετε σε θέματα προσωπικής ελευθερίας. Συνειδητά και αποφασιστικά θα απομακρύνετε ό,τι σας καταπιέζει, θα καταφέρετε να ελκύσετε ό,τι σας δίνει χαρά και ό,τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή ερωτικά πρόσωπα, με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, έντονες σκέψεις και συναισθηματικά αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια τον πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, απρόβλεπτες και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειές σας. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δεν πρόκειται να δεχτείτε περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στα ερωτικά σας, με ένα γοητευτικό πρόσωπο καταφθάνουν θερμές ερωτικές περιπέτειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας απελευθερώσουν συναισθηματικά, θα έχετε ανάγκη για ελευθερία έκφρασης και δράσης. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, πράξτε με βάση την έντονη διαίσθησή σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment