PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απολαύσεις και καλοπέραση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Ταύρο έρχονται στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας. Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη και να κάνεις προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου. Σήμερα, καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέους δρόμους. Μην πέσεις στην παγίδα του μυαλού σου και αρχίσεις την γκρίνια ότι τίποτα δεν πάει καλά. Πέρνα στη δράση και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Πάρε τη γνώμη φίλων για ότι σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ευχάριστη διάθεση σήμερα και νιώθεις αισιοδοξία. Ο έρωτας είναι αυτός που σου δίνει χαρά. Μπορεί να βρίσκεσαι σε κάποιο δίλλημα βέβαια αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή ή τι θα πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής όμως το κλίμα παραμένει ευχάριστο. Το παρελθόν επίσης έχει στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο που γνωρίζεις καλά καιρό. Κατά τα αλλά έχεις πολύ δουλειά και υποχρεώσεις  και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Δοκίμασε να λύνεις ένα ένα τα θέματα και να προχωράς παρακάτω για να μην μπερδευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αποφασίζεις να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κάνεις έναν απολογισμό και βρίσκεσαι σε σύγχυση. Από τη μια νιώθεις περήφανος γιαυτα που έχεις καταφέρει από την άλλη δεν σου είναι αρκετά. Μοιράσου τις σκέψεις σου με φίλους και πάρε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι. Θα καταλάβεις που κάνεις λάθος και ότι δεν βλέπεις και τόσο αντικειμενικά τα πράγματα. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες εμμονές που σε βασανίζουν. Τριγυρνάνε στο μυαλό σου διάφορα ερωτήματα  για το τι θα γινόταν αν είχες κάνει κάτι διαφορετικό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, κοινωνικές και οικογενειακές εκδηλώσεις πλαισιώνουν τη μέρα σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με φίλους  και κάνεις πολλές συζητήσεις. Συναισθηματικά, χρειάζεσαι επειγόντως μια αλλαγή. Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, που αυτήν τη περίοδο σου χτυπάει την πόρτα. Αν προσέξεις όμως γύρω σου θα δεις ότι και αρέσεις και σε φλερτάρουν. Δοκίμασε να αφήσεις να μπει στη ζωή σου κάτι νέο, που σίγουρα θα σε ανανεώσει. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και δες την ουσία των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Ψυχολογικά είσαι λίγο πεσμένος σήμερα. Φταίει και η σωματική κούραση των ημερών. Η ρουτίνα έχει αρχίσει να γίνεται αβάσταχτη και επιθυμείς την παλιά σου ανεμελιά. Συναισθηματικά, ενώ σε έχουν κουράσει καταστάσεις συνεχίζεις να διαιωνίζεις τα ίδια λάθη. Δοκίμασε να πεις ναι σε κάτι νέο που παρουσιάζεται στη ζωή σου και δεν θα το μετανιώσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σου δίνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους και αγαπημένους και μοιράζεσαι ένα προσωπικό σου όραμα με ανθρώπους που νιώθεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος σου σήμερα είναι έντονο και η κάθε σου κίνηση καθοδηγείται από αυτό. Αν είσαι σε σχέση, μην αρχίζεις να ψάχνεις  για ελαττώματα στο σύντροφό σου. Δοκίμασε να αφεθείς και να αφήσεις να πέσει και κάτι κάτω. Θα περάσεις υπέροχες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος  ισχύουν τα ίδια. Κοιτάζοντας το δέντρο χάνεις το δάσος. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Όσον αφορά τα απλά και καθημερινά θέματα συναντάς κάποιες δυσκολίες στην διεκπεραίωση τους αλλά τα καταφέρνεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και θέματα υγείας που έχεις παραμελήσει. Η σωματική άσκηση είναι μια καλή ιδέα να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Συναντάς φίλους, έχεις έντονες κοινωνικές επαφές. Δείξε προσοχή σε αυτά που εκμυστηρεύεσαι. Μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Συναισθηματικά, συμφιλιώνεσαι με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα βρίσκεις μετά από τσακωμό. Απλά είσαι πιο δεκτικός και οι γύρω σου το αντιλαμβάνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις περήφανος για μια επιτυχία σου. Ξέρεις ότι αξίζεις το καλύτερο και επιτέλους το διεκδικείς. Έχεις καταφέρει πολλά το τελευταίο διάστημα και η κούραση σε έχει καταβάλει. Χαλάρωσε με φίλους και αγαπημένους σήμερα και μοιράσου τα όνειρά σου για το μέλλον. Συναισθηματικά, έχει έρθει η ώρα που το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι γύρω σου το αντιλαμβάνονται και επιθυμούν να βρίσκονται κοντά σου. Το παρελθόν από την άλλη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ένας έρωτας από τα παλιά εμφανίζεται και σε αναστατώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ξαφνικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είχες τον τελευταίο καιρό. Έτσι και σήμερα βλέπεις ότι συνεχίζουν τα απρόσμενα και ξαφνικά. Ευτυχώς είναι για καλό και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη. Θέλεις λίγη χαλαρότητα σήμερα. Περνάς τη μέρα σου με φίλους και πραγματικά είσαι η ψυχή της παρέας. Αγαπημένοι σε πλησιάζουν και μοιράζονται μαζί σου προσωπικά τους θέματα. Συναισθηματικά, νιώθεις λίγο μπερδεμένος αφού έχει μπει στο παιχνίδι και το παρελθόν.  Σκέψου καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχεις όλη τη καλή διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και με θέματα που το αφορούν. Κάνεις κάποια αλλαγή στη διακόσμηση ή λύνεις ένα τεχνικό πρόβλημα. Φίλοι και αγαπημένοι είναι δίπλα σου. Περνάτε όμορφες στιγμές μαζί και  αναπολείτε στιγμές από το παρελθόν. Δέξου τις συμβουλές που θα πάρεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Συναισθηματικά, προσπάθησε να ξεκολλήσεις από αυτά που θεωρείς δεδομένα στο μυαλό σου. Η χαρά του έρωτα σε περιμένει στην παρακάτω γωνία αρκεί να το πάρεις απόφαση να στρίψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τριγυρίζουν στο μυαλό σου όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις με τη νέα χρονιά. Τα σχέδια σου είναι πολλά και νιώθεις ότι οι στόχοι σου είναι ανέφικτοι. Θα πρέπει να είσαι δραστικός για να πετύχεις και να μην παραμείνεις στα λόγια. Συναισθηματικά δεν έχεις ξεμπερδέψει με το παρελθόν ώστε να υποδεχτείς αυτό το κάτι νέο που παρουσιάζεται. Πρέπει να καταλάβεις ότι θα είσαι ευτυχισμένος πραγματικά μόνο όταν ακολουθήσεις την καρδιά σου. Ίσως σήμερα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου είναι μεγάλη  και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ασχολείσαι με την ομορφιά σου και την ανανέωση σου. Συναντάς φίλους και συγγενείς και μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές. Συναισθηματικά προκύπτουν είτε νέες γνωριμίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον είτε έρχονται άτομα από το παρελθόν και σου δείχνουν ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και ξαφνικές και γεμίζουν ευχάριστες στιγμές τη ζωή σου. Να είσαι ανοιχτός στο κάθε τι καινούργιο που έρχεται ξαφνικά στο δρόμο σου και δεν θα χάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment