PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλίμα έντασης και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Ζυγό προωθεί βοήθειες και λύσεις που έρχονται από τους άλλους και από αυτήν την άποψη μια συνεργασία δείχνει να είναι η ιδανική λύση για σένα. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να καλύψεις άμεσα κάποιες ανεπάρκειες στην κατάρτιση σου ή στις τυπικές προϋποθέσεις, που απαιτούνται, ώστε να δώσεις νόημα και περιεχόμενο στην στήριξη που λαμβάνεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «σαλπάρεις» για έναν φιλόδοξο στόχο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου μέσα στην ημέρα να ξεσπάει σε νεύρα στους ανθρώπους γύρω σου. Δοκίμασε να αποφύγεις οποιαδήποτε συζήτηση σοβαρού περιεχομένου γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε παρεξήγηση. Συναισθηματικά έχεις έντονη διαίσθηση για το τι θέλει το άτομο που σε ενδιαφέρει και ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να έχεις επιτυχία. Ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να έχουν ευχάριστη κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση σου είναι χαρούμενη σήμερα. Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις. Υπάρχει βέβαια κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου και να πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα. Δοκίμασε να συμβουλευτείς έναν καλό φίλο, θα σε βοηθήσει και θα σου δείξει μια οδό που δεν είχες σκεφτεί. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, μπορεί να μην έχεις αποφασίσει ακόμα τι είναι αυτό που θέλεις και να αλλάζεις εύκολα άποψη όμως η μοίρα και οι εξελίξεις σου δείχνουν το δρόμο. Οι αλλαγές είναι ξαφνικές και πρωτότυπες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ίσως δεχτείς μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή κλείσεις μια νέα συμφωνία που θα σου επιφέρει παραπάνω κέρδη. Ακολούθησε τη  διαίσθηση σου για να ρισκάρεις κάτι που θεωρείς δεδομένο για κάτι καλύτερο. Συναισθηματικά έχεις δει από τις προηγούμενες ημέρες εξελίξεις. Με ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν μπαίνει στη ζωή σου η χαρά και ο έρωτας. Καινούργια άτομα δίνουν κέφι στην καθημερινότητά σου. Ακόμα, και άτομα από το παρελθόν που επανεμφανίζονται σε διεκδικούν και σου εκφράζουν το ενδιαφέρον τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή συναντάς εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Ένα ταξίδι που προγραμμάτιζες ίσως δεν γίνει όπως θα ήθελες ή ακυρωθεί τελείως. Οι γύρω σου πάλι δείχνουν να μην σε καταλαβαίνουν και δεν ξέρεις τι φταίει. Το να κλειστείς στον εαυτό σου δεν θα βοηθήσει πουθενά. Δοκίμασε να βρεθείς με φίλους και άτομα της οικογένειας σου που θα σε στηρίξουν και θα νιώσεις οικεία. Όσον αφορά τα αισθηματικά, πρέπει να διώξεις τις μνήμες του παρελθόντος και να αρχίσεις να ζεις στο παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες στιγμές μοιράζεσαι σήμερα με το ταίρι σου. Σου εκφράζει την αγάπη του και την εκτίμηση του κι εσύ από την άλλη νιώθεις ζεστασιά και είσαι πρόθυμος να προσφέρεις τη βοήθειά σου. Αν είσαι ελεύθερος βλέπεις επιτέλους φως στο τούνελ σε μια ερωτική ιστορία που σε είχε παιδέψει καιρό. Έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και για ανεμελιά. Κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου ίσως να μην έχουν προχωρήσει όσο θα ήθελες όμως πολύ σύντομα  υπάρχουν εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση. Επικοινωνείς με έναν ξεχωριστό τρόπο σήμερα με τους γύρω σου, κάτι σαν τηλεπάθεια θα έλεγα. Βρίσκεις θέληση για συνεργασία και το υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Προωθούνται σχέδια που είχαν μείνει πίσω καιρό. Συναισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γνωρίσεις ένα άτομο που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γοητεύεις και γοητεύεσαι. Ξεχωρίζεις με το μυαλό σου και το λέγειν σου. Αν είσαι σε σχέση υπάρχει ανανέωση και αναγνώριση από τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι  έντονη. Με τον ενθουσιασμό σου καταφέρνεις και μοιράζεσαι αξέχαστες στιγμές με αγαπημένο πρόσωπο. Τα συναισθήματα είναι αληθινά και υπάρχει ανταπόκριση. Υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το παρελθόν που σήμαινε πολλά για εσένα να κάνει σήμερα την εμφάνισή του. Πρόσεχε αν έχεις μόνιμη σχέση γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς. Καλύτερα να μη ρισκάρεις σήμερα κάτι μόνιμο και σίγουρο για μια τρέλα του παρελθόντος. Οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί την οικονομική σου ενίσχυση άτομο από το συγγενικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ότι έχεις απίστευτη ενέργεια για να καταφέρεις τα πάντα. Καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική άσκηση γιατί σήμερα θα έχεις τη διάθεση και για μικροκαυγαδάκια.. Είναι ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο  από το ερωτικό παρελθόν. Εκφράζεσαι με γλυκό τρόπο και γοητεύεις το αντίθετο φύλλο. Τα συναισθήματα σήμερα είναι έντονα και η μέρα ευνοεί οτιδήποτε νέο ή οτιδήποτε αληθινό. Πρέπει όμως να αποφύγεις την κτητικότατα και να μην εκφράζεις τη ζήλεια σου γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν πολύ γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα  και τετράγωνο με τον Ουρανό  δημιουργούν προβλήματα στον εργασιακό τομέα που προέρχονται από την ανάγκη σου για χειραγώγηση και κατεύθυνση των άλλων. Σήμερα νιώθεις ότι δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και είσαι ευάλωτος. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και λόγο των ημερών αλλά δεν είναι όλα τόσο τραγικά όσο νομίζεις. Χρειάζεσαι ξεκούραση  και χαλάρωση. Βγες διασκέδασε με φίλους και θα αντιμετωπίσεις τη ζωή διαφορετικά. Ακόμα ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με την ανανέωση σου και την εξέλιξη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις δύναμη και ισχυρή θέληση και σκέφτεσαι νέες και πρωτότυπες μεθόδους να επιτύχεις τους στόχους σου. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει ακόμα περισσότερο. . Νέες γνωριμίες ευνοούνται όπως και κοινωνικές επαφές. Ασχολήσου με τον εαυτό σου που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό και με τη διατροφή σου. Ακόμα θα σου έκανε καλό λίγη άσκηση. Τα συναισθήματα είναι αληθινά και υπάρχει ανταπόκριση. Υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το παρελθόν που σήμαινε πολλά για εσένα να κάνει σήμερα την εμφάνισή του.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα, με τη σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα  και τετράγωνο με τον Ουρανό νιώθεις ότι θέλεις να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε δεσμεύει και σε κάνει να ασφυκτιάς. Είσαι σχετικά ευερέθιστος και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Εγώ θα σου πρότεινα να μην μπλεχτείς σε καυγάδες και να αποφύγεις οποιαδήποτε περίεργη επικοινωνία. Η οικογένεια από την άλλη και το στενό συγγενικό περιβάλλον ζητάνε τη βοήθειά σου. Δώσε προσοχή και σε θέματα παιδιού. Ερωτικά, κάποιες εκπλήξεις υπάρχουν που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment