PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μπερδέματα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αν και η φυσική σας τάση είναι να είστε ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων σήμερα ίσως αντιλαμβάνεστε ανάγκες και τις επιθυμίες των γύρω σας περισσότερο και πιο έντονα. Πνευματικά ή σωματικά μηνύματα ίσως δέχεστε σήμερα. Ίσως έχετε και προφητικά όνειρα. Σημειώστε ότι είναι σημαντικό. Θα θέλετε να τα θυμάστε μετά.

Οικονομικά

Είστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας. Αυτό σας βοηθά να προχωρήσετε. Θα έχετε καθαρή εικόνα για το τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και πως μπορείτε να δουλέψετε μαζί τους αντί για απέναντί τους.

Ερωτικά

Μην λέτε ψέμματα. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για να επιλύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Δεν είναι σημαντικό και θα αισθάνεστε ανακουφισμένοι μόλις το κάνετε. Η ονειροπόληση είναι στα σχέδιά σας σήμερα. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να εδραιώσετε τον εαυτό σας. Μην βρίσκετε καταφύγιο στην σιωπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως είστε πολύ ιδεαλιστές αναφορικά με τις σχέσεις σας. Μάλλον θα δείτε τα κοντινά σας άτομα με άλλο μάτι. Ο/η σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται από παραμύθι. Είναι καλή στιγμή να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο δέσμευσης όσο δεν ξεχνάτε τις φοβίες του/της. Είναι εύκολο να αγαπάτε κάποιο τέλειο άτομο αλλά όλοι έχουν ελαττώματα.

Οικονομικά

Βρείτε χρόνο να κάνετε ότι πρέπει αλλά αυτό ίσως να μην είναι εύκολο. Οι άλλοι σας τραβούν προς κάθε κατεύθυνση. Μην χάσετε την επαφή σας με τον αληθινό σκοπό σας. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Ερωτικά

Το μυαλό σας σας ωθεί σε πολλές σεξουαλικές υπερβολές και η ικανότητά σας να ξεχωρίζετε μειώνετε. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα συναισθήματά σας σήμερα. Η ξεκούραση, η ηρεμία και η χαλάρωση είναι τα σημαντικά σήμερα. Τα χρειάζεστε οπότε εκμεταλλευθείτε το παρόν και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους. Το ανθρωπιστικό ένστικτό σας είναι έντονη αν και ίσως έχετε την τάση να εξιδανικεύετε λίγο το πάντα. Είναι υπέροχο να βοηθάτε όσους είναι άτυχοι αλλά συχνά η διαδικασία περιλαμβάνει μια μεγάλη δέσμευση χρόνου και ενέργειας. Αν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό ίσως αλλάξει η ζωή σας βαθιά. Να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.

Οικονομικά

Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί. Βρείτε μια δημιουργική λύση στα προβλήματα που έχετε τώρα. Η παλιά μέθοδος θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα. Τώρα είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάτι νέο. Δείτε την νέα εικόνα που μπορεί να σας βοηθήσει.

Ερωτικά

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να παίξετε τον ρόλο σας σήμερα. Θα πρέπει να σκεφθείτε κάποια πράγματα και να κάνετε πίσω. Θα δείτε ότι οι αμφιβολίες σας δεν έχουν βάση. Οι γύρω σας προσπαθούν να σας επηρεάσουν χρησιμοποιώντας την καλή φύση σας. Μην πιστεύετε ότι λένε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι τέχνες ίσως είναι πολύ ελκυστικές σήμερα. Ίσως ερωτευτείτε. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν και θα δείτε μια νέα πλευρά του/της συντρόφου σας που ίσως έχετε ξεχάσει. Να θυμάστε να γνωρίζετε καλά κάποιο άτομο πριν δεσμευτείτε. Όσο τέλειο και να φαίνεται κάθε άτομο είναι άνθρωπος με ελαττώματα.

Οικονομικά

Θα μπείτε σε πειρασμό να κάνετε μισή προσπάθεια στην δουλειά σας. Η δουλειά σας έχει χάσει την γοητεία της και τώρα πρέπει να προσπαθήσετε. Να θυμάστε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολύ. Ίσως πρέπει να αναζητήσετε άλλη δουλειά.

Ερωτικά

Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα αισθάνεστε πιο άνετα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας εις βάθος και αυτό θα κάνει την αποπλάνηση πιο εύκολη. Θα βρεθείτε να έλκεστε εποικοδομητικά από την ηρεμία. Οι νέες συναντήσεις είναι στον δρόμο σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Κάποια έντονα γεγονότα ίσως αυξήσουν την θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Οι επισκέπτες μπορεί να σας προσφέρουν νέες και συναρπαστικές πληροφορίες. Τα καλά νέα που δεν περιμένατε ίσως ενισχύσουν την διάθεση όλων. Μια συνάντηση με πνευματικό σκοπό ίσως πραγματοποιηθεί. Ότι και να είναι το σπίτι σας θα είναι το επίκεντρο. Περάστε καλά.

Οικονομικά

Η διαίσθησή σας είναι καλή. Δώστε σημασία στις πνευματικές σας ικανότητες. Αυτές θα είναι το κλειδί σε κάθε δουλειά που κάνετε. Το ένστικτό σας είναι μεγάλη πηγή. Συνδυάστε την παθιασμένη φύση σας και θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Ερωτικά

Προχωράτε προς τις παθιασμένες απολαύσεις του έρωτα. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε λογικοί. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι οι επιθυμίες σας δεν θα συναντήσουν αντίσταση. Η ικανότητά σας να υιοθετείτε αλλαγές θα σας φέρει τύχη σήμερα. Παραμείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικές επιλογές που ίσως σας παρουσιαστούν σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποια νέα άτομα που ίσως φαίνονται ενδιαφέροντα ίσως έρθουν στην περιοχή σας και μπορεί να ενισχύσουν την φαντασία σας. Οι πνευματικές συζητήσεις σήμερα ίσως είναι πολλές. Μπορεί να είναι έντονες και ίσως προκύψουν περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις. Κάποια βιβλία θα βοηθήσουν πολύ. Ίσως αποφασίσετε να σημειώσετε τις σκέψεις σας.

Οικονομικά

Οι πόροι που αναζητάτε θα είναι δύσκολο να βρεθούν. Όσο περισσότερο αναζητάτε τόσα περισσότερα θα βρίσκετε. Όσο περισσότερο πιέζετε τόσο περισσότερο οι άλλοι θα αντιστέκονται. Καλύτερα να κάνετε πίσω και να δείτε τι θα συμβεί.

Ερωτικά

Θα έχετε καλή διάθεση και όλα φαίνονται έτοιμα να κάνετε μια νέα αρχή. Θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τα άσχημα συναισθήματά σας και να ενισχύσετε την κατανόησή σας απέναντι στους άλλους. Θα περιορίσετε τις άμυνές. Είναι καιρός να είστε χαρούμενοι και χαλαροί. Θα σας είναι δύσκολο να δουλέψετε σοβαρά. Θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι εμπειρίες που δεν περιμένατε ίσως εμφανιστούν σήμερα. Ένα ταλέντο που δεν ξέρατε ότι είχατε ίσως εμφανιστεί. Ίσως είναι ένας συνδυασμός τεχνών και τεχνολογίας. Μπορεί να είναι κάποια ανθρωπιστική και πνευματική δουλειά. Μην διστάσετε. Προχωρήστε.

Οικονομικά

Θα έχετε την ξεκάθαρη εικόνα για το πως πρέπει να πάει ένα σχέδιο. Να είστε ευέλικτοι. Μάλλον δεν θα πάει όπως έχετε φανταστεί. Μην απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα επειδή το τελική εικόνα δεν είναι αυτό που περιμένατε.

Ερωτικά

Θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε την σύνδεση ανάμεσα στο συναισθηματικό παρελθόν σας και την τωρινή σας κατάσταση. Το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την σωστή κατεύθυνση. Μην ενδίδετε στις ορμές σας. Θα μπορείτε να σκεφθείτε περισσότερο τον εαυτό σας σήμερα. Φροντίστε να μην αρνείστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας. Προχωρήστε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Έχετε την τάση να προχωράτε με την λογική αλλά σήμερα μπορεί να έχετε πολύ έντονη διαίσθηση. Ίσως είναι καλό. Η λογική φύση σας σας προστατεύει. Σήμερα θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση με τους γύρω σας.

Οικονομικά

Χθες ήταν η στιγμή να λάμψετε και τώρα πρέπει να αφήσετε κάποιον άλλον στο επίκεντρο. Οι άλλοι θα ζηλέψουν αν δεν πάτε στα παρασκήνια. Έχετε πολλά να χάσετε τώρα. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Ερωτικά

Αν φέρετε κάποια πράγματα πίσω ίσως επηρεάσετε τις κοντινές σας σχέσεις εκτός και αν έχετε πάρει τις απαραίτητε προφυλάξεις πρώρα. Θα πρέπει να δείτε τι συμβαίνει με εσάς πριν προχωρήσετε στην εξέταση των σχέσεών σας. Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε τα κυνικά σας σχόλια σήμερα. Να είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Είστε γενικά διαισθητικοί αλλά σήμερα ίσως είναι πολύ πιο έντονο. Οι πληροφορίες που θα λάβετε ίσως σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας. Θα πρέπει να είστε οπλισμένοι συναισθηματικά. Κατευθύνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προς κάποια τέχνη. Θα βοηθήσει.

Οικονομικά

Είστε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Έχετε ότι θέλετε οπότε μην παραπονιέστε. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε ή να θυμώνετε. Θα έχετε πολύ δύναμη σας χέρια σας. Εκμεταλλευθείτε αυτή την πολύτιμη περίοδο.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να φαίνεται ως μάχη. Στην πραγματικότητα υπάρχει μια εσωτερική μάχη. Ανακαλύψτε τι συμβαίνει μέσα σας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Θα είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Θα σας είναι καλό να ανακαλύψετε τους λόγους και να να πάρετε πραγματικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως είστε πολύ διαισθητικοί και ευαίσθητοι απέναντι σε κάποιες απαράδεκτες κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις. Οι ιδέες για νέους στόχους ίσως σας έρθουν στο μυαλό σας. Θα έχετε καλή διάθεση και ίσως κάποιες ιδέες να μην είναι εφαρμόσιμες τώρα. Σημειώστε τις ιδέες σας και συμβουλευθείτε κάποιο άτομο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Μετά αποφασίστε για το πως θα συνεχίσετε.

Οικονομικά

Πάρτε χρόνο να καταλάβετε την οπτική της άλλης πλευράς. Όταν αναζητάτε να καταλάβετε μια κατάσταση από όλες τις πλευρές η λύση θα είναι πιο εύκολη.

Ερωτικά

Σήμερα η ανταγωνιστική προσέγγισή σας θα απομακρύνει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν πριν από 2 μήνες. Η τόλμη σας αποδίδει αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Είναι καιρός να εκφράσετε τις αμφιβολίες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι σήμερα που θα σας απομακρύνει τις εσωτερικές αμφιβολίες σας. Θα είναι υπέρ σας να μάθετε και άλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως σας αρέσει η ιδέα να ασχοληθείτε με τις τέχνες. Οι δουλειές και τα χρήματα ίσως πηγαίνουν καλά για εσάς και ίσως σκέπτεστε έντονα το μέλλον. Αν και δεν είναι καλή περίοδος να κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή ίσως πρέπει να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης για το μέλλον.

Οικονομικά

Η ημέρα θα είναι καλή και θα λάβετε μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη για την δουλειά που κάνετε. Οι άλλοι θα μπορούν να καταλάβουν τι περνάτε και αυτό θα κάνει την δουλειά σας πιο εύκολη.

Ερωτικά

Οι συζητήσεις θα ρίξουν λίγο φως στο μέλλον σας και θα συνεργαστείτε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ακολουθήστε άλλη τακτική και αφήστε τους άσκοπους φόβους. Θα σας είναι δύσκολο να πάρετε σοβαρά τον εαυτό σας σήμερα και θα αυτό θα εκτιμηθεί πολύ από τους γύρω σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε πνευματικά θέματα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια προσπάθεια με πνευματικές ή μεταφυσικές σπουδές. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε σε κάποια χώρα όπως η Ινδία. Σημειώστε τις σκέψεις σας.

Οικονομικά

Το μυαλό σας είναι γεμάτο σύγχυση. Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά όχι απαραίτητα ρεαλιστικές. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι. Αυτή είναι η πιο μεγάλη πρόκληση σήμερα.

Ερωτικά

Ο έρωτας και οι συναρπαστικές καταστάσεις προχωρούν μαζί σήμερα. Η διάθεσή σας δείχνει ότι ξέρετε τις αδυναμίες σας χωρίς να βυθίζεστε σε άσκοπη στεναχώρια. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τα πράγματα. Περνάτε μια καλή φάση οικονομικά. Επικεντρωθείτε στους λογαριασμούς και τα σχέδιά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment