PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ρομαντισμός, συμπόνια, φιλευσπλαχνία.

ΚΡΙΟΣ

Είστε χαρακτήρες που δεν αγαπάτε καθόλου τους περιορισμούς, τώρα που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη μάλλον θα θελήσετε να παραβιάσετε τα όρια. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια. Οι διαθέσεις σας θα είναι εξτρεμιστικές, οι πράξεις σας τολμηρές, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Στον αισθηματικό σας τομέα αχαλίνωτη θα είναι η καρδιά σας, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε τις συνθήκες για μια έντονη μέρα με απρόβλεπτες εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ίσως να ερωτευτείτε. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αποφύγετε απιστίες και καμουφλαρισμένες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δεν θα καταφύγετε πολύ εύκολα σε υποχωρήσεις, σήμερα δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας,  η επιμονή σας θα είναι μεθοδική και οργανωμένη. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να την πατήσετε ή να πέσετε έξω. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν την καρδιά σας προς άλλη κατεύθυνση. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν καταλήξετε σε τελικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούργιες αναζητήσεις, νέοι στόχοι, και αλλαγή πορείας θα σας φέρει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, η ζωτικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα.  Σοβαρότητα θα απαιτεί η νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν, γι αυτό μην εξαπολύσετε χωρίς σκέψη υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε με το εαυτό σας αν αυτό που ήδη έχετε στη ζωή σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε οικονομικό, σας αρκεί ή αν θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σας, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μια αναπάντεχη συνάντηση με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, θα σας ανοίξει νέους συναισθηματικούς ορίζοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα δώσει ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας, σήμερα δε θα προσπαθήσετε να τρενάρετε τις καταστάσεις, θα θελήσετε να τερματίσετε και να ολοκληρώσετε.  Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας . Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν ανησυχίες και προβληματισμοί, ωστόσο φιλικές παρέες και ανέμελες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα προσοχή σε συναισθήματα οργής, αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα δεν θα αρκεστείτε στα επιφανειακά λόγια ή στις απλές ενδείξεις, θα αναζητήσετε αποδείξεις με στόχο να αποκαλυφθεί η πραγματική όψη κάποιων αμφίρροπων καταστάσεων. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα  τα πείτε έξω από τα δόντια, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από δυναμικότητα και πάθος. Προσοχή στις παρορμήσεις σας, προσπαθήστε να ελέγξετε την έκταση των αντιδράσεων σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα θα κινήσετε τα νήματα για ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ταράξει κάπως τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας φέρει ψυχική ένταση, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την πονηρή εκδοχή στις εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε. Φανείτε ειλικρινείς στα πρόσωπα που αγαπάτε, μιλήστε μαζί τους με ευθύτητα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σας, αυτή τη φορά θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, στις επιδιώξεις σας δε θα πέσετε έξω. Στον αισθηματικό σας τομέα, προσοχή στην κυκλοθυμική σας διάθεση θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα δημιουργηθούν περισσότερο από εσάς τους ίδιους παρά από το ταίρι σας. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο με ειλικρινείς προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με δυναμικότητα θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και αμφιβολίες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα τώρα θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται να βγουν κάποια ψέματα στην επιφάνεια. Αποκαλυπτικές πληροφορίες θα σας δώσει ένα κοντινό σας πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις, η εσωτερική πίεση που θα νιώσετε θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ως προς τις επιθυμίες, τις αναζητήσεις και τις προσδοκίες σας. Ένα είδος αγανάκτησης που θα νιώσετε θα σας δημιουργηθεί έντονα τη ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωής σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα προσεγγίσετε αναλόγως με το τι εισπράττετε από την κάθε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα. Η γοητεία σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς δε θα λείψουν οι προκλήσεις. Άνοιγμα θα δώσετε στο ενδεχόμενο νέων γνωριμιών και περιπετειών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε αλλαγές τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις προσωπικές, επιπλέον θα σας ωθήσει στην αναζήτηση επικοινωνιακών επαφών με σκοπό να δικτυωθείτε και να ανοίξετε δίοδο νέων συνεργασιών. Στον αισθηματικό σας τομέα δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας , η συμμέτοχη που θα λάβετε σε φιλικές παρέες θα φέρουν όμορφα γεγονότα με απρόσμενες εξελίξεις. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν θα είναι απλά ένα τυπικό φιλικό κάλεσμα, θα είναι μια αποφασιστική πράξη με στόχο να κυριαρχήσει στην καρδιά και στη ζωή σας. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη καινούργιες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να παραβλέψετε τον κίνδυνο και να κυνηγήσετε τη βελτίωση, ίσως  να αναζητήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας επαγγελματικά ή αισθηματικά, η τολμηρή και μεθοδική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Θα εμφανιστεί ευκαιρία για νέο ξεκίνημα , σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχει τη δυνατότητα να σας μεταβιβάσει σε ένα πιο βελτιωμένο επίπεδο ζωής. Σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διασκέδαση και για ευχάριστες στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Δεχτείτε προτάσεις φίλων, μην απορρίψετε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη πνοή ανανέωσης έρχεται στον τρόπο σκέψης σας αλλά και στις πράξεις σας. Θα νιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έξαρσης που θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να αντισταθείτε στο επαγγελματικό ή και προσωπικό σας κατεστημένο. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάση επαναστατικότητας, η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές που θα πλησιάσουν την πραγματοποίηση μιας βασικής σας επιδίωξης. Μην κάνετε το λάθος και φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, δράστε με τόλμη, αυτή τη φορά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμείτο σημείο. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ίσως να  υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στον εσωτερικό σας κόσμο, ενδεχομένως οι ενέργειες σας να γίνουν κάπως  απρόβλεπτες.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα σας κάνει αποφασιστικούς, αποτελεσματικούς, ίσως και κάπως ριψοκίνδυνους. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα υπάρξει πιθανότητα να ακούσετε πρόταση επαγγελματικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από εχθρικούς συνεργάτες ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση τους άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σας επηρεάσουν ή κατευθύνουν. Περά από τις επαγγελματικές σας ώρες, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, αν έχετε ανάγκη για διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές τότε φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment