PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 26 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα υπερβολή και ονειροπόληση.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη, δυναμική θα είναι η διάθεση σας, διαγράφετε και απελευθερώνεστε. Θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας επαγγελματικούς και ερωτικούς. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, αυξημένες θα είναι απολαβές σας. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα φέρει ομαλότητα στις επαφές σας. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ερωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ερωτικές. Η στάση σας σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομο που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ανοίξετε θερμές συζητήσεις με τα κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια ερωτική συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις που θα σας δώσει.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα ερωτικά σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, ωστόσο η ανάγκη σας για επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη, ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική οικονομικής βελτίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανησυχίες και προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα αναζητήσετε αφορμές, θα ψάξετε εξηγήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και θα αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε πράξεις ή σχέσεις αποτυχίας. Να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας να μην πέσει στα ίδια λάθη και τις ίδιες παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ισορροπημένη, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην ασφάλεια τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Οι επαγγελματικές συνομιλίες που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα και θα το καταφέρετε. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική περαιτέρω επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θερμές και συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΙΧΘYΕΣ

Στόχος σας θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Καταφθάνουν ευνοϊκές προτάσεις, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς στα έξοδα. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment