PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα στην επιφάνεια τα πιο βαθιά σας αισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε λίγο πιο ευέξαπτοι και επίμονοι σήμερα, κυρίως μέχρι το απόγευμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερη διαλλακτικότητα και ισορροπία στις κοινές αποφάσεις που θα πάρετε με τα κοντινά άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο σε θέματα που αφορούν κυρίως τις σημαντικές σας επιλογές και τις επιδιώξεις σας για το κοντινό μέλλον. Η όψη της ημέρας, φέρνει έντονο πάθος στη σχέση σας, αλλά και επικινδυνότητα για μια διαμάχη χωρίς επιστροφή με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέος αέρας μπαίνει στη ζωή σας σήμερα, είτε με τη μορφή αλλαγών στις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές και γνωριμίες, είτε γιατί σας δημιουργείται η διάθεση να δραπετεύσετε με ένα αγαπημένο φιλικό σας άτομο σε μια ξέγνοιαστη και χαρούμενη διαδρομή, ξεφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο από τη στασιμότητα και την μουντάδα της καθημερινότητας. Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό με το σύντροφό σας, δώστε την ευκαιρία στο δεσμό σας να σας ξαφνιάσει με μια ευχάριστη πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε σήμερα ό,τι σας αρέσει και σας ευχαριστεί, δίχως να επηρεάζεστε από τη γνώμη και τις κριτικές αγαπημένων ατόμων και φίλων. Η καταπίεση που αισθάνεστε στο δεσμό σας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τρυφερό ξέσπασμα, κάντε πράξη τα όνειρά σας, συζητήστε με το ταίρι σας για τις αμφιβολίες σας, αφήνοντας τις εξελίξεις να τρέξουν προς όφελός σας. Η σημερινή μέρα σας προτρέπει να μείνετε απαθείς και ατάραχοι στις ίντριγκες, την κακοήθεια και τις προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σάς βρίσκει να αισθάνεστε υπερδιέγερση και δυναμισμό, να υπολογίζετε στη μεγάλη σας ενεργητικότητα και την κινητικότητα για να φέρετε εις πέρας όλες τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί. Ένας ερωτικός, καινούριος πειρασμός που περιτριγυρίζει τους αδέσμευτους φίλους, ίσως γίνει αφορμή να υπερ-αισιοδοξείτε, δείχνοντας υπεροψία και εγωισμό. Προστατευτείτε από περιττά έξοδα και αλόγιστες σπατάλες που δημιουργούν ανισορροπία στο καθημερινό ισοζύγιο.

ΛΕΩΝ

Τι κι αν είναι Παρασκευή σήμερα, το δικό σας μυαλό τρέχει στον όγκο της δουλειάς που σας περιμένει, στις επιδιώξεις και τους στόχους που έχετε βάλει για το μέλλον, ενώ προς το απόγευμα σας εφιστώ την προσοχή, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σας, ίσως πέσουν πάνω σε υψωμένα τείχη, που αν καταφέρετε να ξεπεράσετε, τότε εξασφαλίζετε τη σταθερότητα και την ηρεμία και στη συναισθηματική σας ζωή. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, και εκφράστε την αγάπη σας χωρίς δισταγμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της ημέρας είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει σήμερα τη νευρικότητα και το άγχος σας και πολύ φοβάμαι πως αν προσπαθήσετε να μιλήσετε σε έντονο και προκλητικό ύφος με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ανατραπούν οι ισορροπίες στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Η επιθυμία σας να είστε με το ταίρι σας και η ανάγκη να κάνετε το επόμενο βήμα, είναι σίγουρο πως θα ταράξουν τα ήρεμα νερά του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη της ημέρας διώχνει τις οποιεσδήποτε εντάσεις έχουν δημιουργηθεί στο περιβάλλον που κινείστε, απομακρύνοντας από την ατμόσφαιρα το εύφλεκτο και έκρυθμο κλίμα που είχε σκοτεινιάσει τις σχέσεις σας. Δεν είναι μια εύκολη και πρόσχαρη μέρα η σημερινή, όμως είναι εκείνη που μπορείτε να κάνετε ένα ήρεμο διάλειμμα από την πίεση και τις υποχρεώσεις σας, με έναν τρυφερό περίπατο με το ταίρι σας, με την απελευθέρωση της συναισθηματικής και ψυχικής σας κόπωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας ανησυχίες βρίσκουν σήμερα τη δίοδο για να εκδηλωθούν και να θαμπώσουν τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας. Σκεφτείτε καλά και λογαριάστε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι επιλογές και οι σημαντικές σας αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, κάντε πράξεις τα θέλω και τις επιθυμίες σας, συμβουλευτείτε τον ερωτικό σας σύντροφο για τα θέματα που σας απασχολούν στη δουλειά σας, αποκτήσετε συμμάχους και όχι εχθρούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε σήμερα την τάση να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε αλόγιστες σπατάλες, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα της καθημερινότητας, χωρίς να σκεφτείτε αν οι υπερβολές σας οδηγήσουν σε πιθανή οικονομική αδυναμία. Η όψη της ημέρας πιθανόν σας προκαλέσει την διάθεση της φυγής από τα κοντινά σας πρόσωπα, για να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας απέναντι στο ταίρι σας και σε μια σχέση που ακροβατεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε πολύ σήμερα τα νεύρα και το άγχος σας, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Οι πλανητικές αναταραχές στο ζώδιό σας φέρνουν απογοήτευση και θλίψη για πρόσφατα λάθη και παραλείψεις που προέκυψαν στη δουλειά σας και μπορούσατε να τα είχατε αποφύγει. Όσον αφορά στην προσέγγιση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεπεράσετε τώρα τα εμπόδια και τις παγίδες που έμπαιναν ανάμεσά σας, ανοίγοντας το δρόμο και τους ορίζοντες μιας νέας, συναισθηματικής πραγματικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη της ημέρας σας αναγκάζει να βγάλετε στην επιφάνεια τα βαθιά σας συναισθήματα για τους κοντινούς ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αλλά και να εισπράξετε την ίδια στιγμή μια πιο ήπια και αρμονική αντιμετώπιση από την οικογένεια, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κοιτάτε το απώτερο μέλλον της σχέσης σας, μην αντιστέκεστε στις όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και αντιφάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, με γνωστούς και φίλους, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα, να κάνετε μια καυτή συζήτηση με το ταίρι σας, που ίσως αποτελεί για σας πηγή έμπνευσης και ισορροπίας, προκειμένου να οργανώσετε τα τρέχοντα και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας στην εργασιακή και κοινωνική σας ζωή. Κάντε θετικές αλλαγές στο περιβάλλον σας, στο σπίτι σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση, τονίζοντας το εκλεκτικό σας ταμπεραμέντο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment