PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα εκφράσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα έχει τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση , αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάση σας θα είναι ναι μεν ενθουσιώδης ταυτοχρόνως όμως και μεθοδική. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε αλλαγές, με αισιοδοξία αναλαμβάνετε ρίσκα, δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα θα βρεθείτε με οικογενειακά σας πρόσωπα, οι συζητήσεις σας θα είναι ουσιαστικές, αν υπάρχουν προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε τη λύση που αναζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα εποικοδομητική εξέλιξη θα έχει η επικοινωνία σας, ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε επιτυχημένες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επιθυμίες σας θα σταθεροποιηθούν, τυχερά και ελπιδοφόρα ανοίγματα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τα προσόντα σας. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή οικονομικές θα υπάρξει σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Σε περίπτωση που στην επίτευξη των στόχων σας υπάρχουν εμπόδια, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με δυναμισμό, δε θα υποκύψετε σε ανασφάλειες. Στον οικογενειακό σας τομέα, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις επαφές και στις συζητήσεις σας, συνειδητά θα αποφύγετε ακρότητες και υπερβολές. Σε πρόσωπα που χρειάζονται την βοήθεια σας θα έχετε την προθυμία να ενεργήσετε με αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Αυθορμητισμός και ενθουσιασμός. Σε επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, τα βήματα σας θα είναι τολμηρά, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές. Ένταση και ορμή θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, ωστόσο δε θα φανείτε απόλυτοι στις απόψεις σας, δε θα υπάρξει διάθεση ισχυρογνωμοσύνης στοιχείο που θα βοηθήσει στην ομαλή εξέλιξη των συζητήσεων σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία θα σας δημιουργήσει οικονομικό άνοιγμα, αν περιμένετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα αρχίσει σιγά σιγά να καταφθάνει. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους στόχους σας, ανανεώνεστε και διαφοροποιείτε τα μελλοντικά σας πλάνα. Βασική σας ανάγκη θα είναι η οικονομική ευχέρεια και σταθερότητα, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, αυτή τη φορά οι στόχοι σας θα είναι πιο συγκεκριμένοι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη στα λόγια και τις προτάσεις σας θα βρείτε αποδοχή και έγκριση. Οι κουβέντες σας θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, αποτελεσματική θα είναι η επιχειρηματολογία σας. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας κυνηγήστε την τύχη σας, στείλτε τα βιογραφικά σας, οι προσπάθειες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος.

ΖΥΓΟΣ

Μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ανανέωση. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα είναι θετική και όχι αντιδραστική. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δε θα αποδειχτούν λάθος οι επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τολμηρή και συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, έξυπνες και διορατικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δυνατά θα είναι τα επιχειρήματα σας. Η διπλωματική σας στάση σε συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κόντρα ή ανταγωνισμός, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παγίδες και κινδύνους. Αναλαμβάνετε αποφασιστική δράση, επιδίωξη σας θα είναι οι τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικοί θα είστε σε προτάσεις νέων συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων σας θα σας ωθήσουν στο να προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας έκρυθμες καταστάσεις. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε περνάτε σε διεκδικήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φιλική, κοινωνική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας , διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρείτε εκτίμηση και συμπαράσταση, φανερώστε το ενδιαφέρον σας στα πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε συναισθηματική ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη εσείς που θέλετε να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή κάποιων ποσοστών που εισπράττετε, θα καταφέρετε να λάβετε θετικές απαντήσεις, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα είναι αισιόδοξες. Εκφραστικότητα και πειθώ θα έχει ο λόγος σας, άνεση θα υπάρχει στη στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές σε θέματα κοινωνικών γνωριμιών. Διατηρήστε τη διάθεση σας θετική, θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης.

ΙΧΘYΕΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη θα σας κάνει δυνατούς συνομιλητές, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε και να κινηθείτε ναι μεν με αμεσότητα, ταυτοχρόνως όμως και με διπλωματία, οι ελιγμοί σας θα έχουν οξυδέρκεια. Διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ακονισμένη θα είναι η αντίληψη σας, σε θέματα αγορών ή πωλήσεων θα είστε σε θέση να κατανοήσετε που υπάρχει παραπλάνηση και που απόλυτη ειλικρίνεια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία οι αποφάσεις που θα πάρετε θα ανοίξουν δρόμο μελλοντικών εξελίξεων, τα αποτελέσματα μακροχρόνια θα είναι κερδοφόρα. Σε εργασιακά θέματα μαχητικός θα είναι ο τρόπος δράσης σας, στις συνεργασίες σας στόχο θα έχετε να υπερισχύσετε και να πείσετε. Σήμερα θα ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση, θα ενδιαφερθείτε για την υγεία και την ενδυνάμωση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment