PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απομακρύνονται οι ψευδαισθήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη με δυναμισμό και μεθοδικότητα βάζετε τα επαγγελματικά σας σχέδια σε πορεία υλοποίησης. Για όσους θέλετε να προβείτε σε νέα επιχειρηματικά βήματα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τη διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία ίσως να αλλάξετε τρόπο σκέψης σε θέματα ερωτικά, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να μην επιστρέψετε σε παλιές αγάπες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για διαλόγους ξεκαθαρίσματος και για τολμηρές ερωτικές συζητήσεις. Επαγγελματική θα είναι η συμπεριφορά σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα θα ανανεώσει τη διάθεση σας, με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα προχωρήσετε σε δυναμικές ενέργειες επαγγελματικές και ερωτικές. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα προβείτε σε πράξεις με στόχο να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις που θα λύσουν παρεξηγήσεις, για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία μάλλον δεν θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, προσοχή σε εσωτερικές συγκρούσεις και εμμονές. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί ίσως και υπερβολικά ευαίσθητοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε από καταπιεστικά δεσμά.

ΛΕΩΝ

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία αναστατωμένος ίσως και κάπως αρνητικός θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, προσοχή  στις ακραίες σκέψεις ή αντιδράσεις.  Κάπως σκοτεινά θα είναι τα συναισθήματα σας, δεν θα νιώθετε εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Προτιμήστε τις ήσυχες φιλικές συζητήσεις αποφύγετε τους εκρηκτικούς διάλογους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα φέρει θερμές ερωτικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή σε καχυποψίες, ζήλειες και εμμονές,  καλό θα είναι να μην αφήσετε τη σκέψη σας προσκολλημένη σε παρελθοντικές συναισθηματικές πληγές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε κοιτάζοντας μπροστά και όχι πίσω. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με άτομο δυναμικής προσωπικότητας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία,  οι σκέψεις που θα κάνετε και η αλλαγή της οπτικής σας γωνίας, ίσως να σας εκτροχιάσουν από τους πρωταρχικούς σας στόχους, θα σας οδηγήσουν σε άλλου είδους συναισθηματικές αναζητήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στα γεγονότα. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν αλλαγή στα ερωτικά σας δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα και έντονη διαίσθηση. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στην έκταση που θα πάρει ο συναισθηματισμός σας, ωστόσο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, ενδεχομένως η υπερβολική ευαισθησία να σας δημιουργήσει ενοχές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μαχητική και μεθοδική θα είναι η επαγγελματική σας στάση,  το εξάγωνο της με την Αφροδίτη θα φέρει απρόοπτη ερωτική συνάντηση θετική κατάληξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη, ενθουσιασμός και παρορμητικότητα θα διακρίνει τις ψυχικές σας διαθέσεις γεγονός που θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς. Θα έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας συναναστροφές, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στη βελτίωση συνθηκών και στο οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό άνοιγμα θα υπάρξει στη ζωή σας, ωστόσο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, εσωτερικές φοβίες θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να κλειδώσετε την καρδιά σας, δεν θα φανερώσετε τα συναισθήματα σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, δυναμική στάση θα κρατήσετε σε επαγγελματικά θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προκαλούν στασιμότητα, ανοίγονται καινούργιες πόρτες που πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα τις κλείσετε. Με τη Σελήνη εξάγωνο με την Αφροδίτη, ευχάριστες συναντήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει το δημιουργικό σας πνεύμα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, φαντασία και πνευματισμός. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας τα σκαμπανεβάσματα που θα υπάρξουν στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα διακατέχεστε απ ένα είδος συναισθηματικής ευαισθησίας ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό ταίρι.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στον ρομαντισμό σας και γενικότερα στην συναισθηματική ευαισθησία που θα σας διακατέχει. Αρνητικές σκέψεις θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βγείτε εκτός πραγματικότητας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχετε την επιθυμία να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε καθιστά το κατεστημένο σας ανιαρό. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, σε περίπτωση που εμφανιστούν διλλήματα , κινηθείτε βάσει ενστίκτου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment