PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αισιοδοξία και εξωστρεφή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να βγείτε από τυχόν μίζερες καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Η κίνηση σας να διατυπώσετε μια καινούργια επαγγελματική ιδέα, δε θα έχει αποκαρδιωτική εξέλιξη, ενδιαφέρον θα δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθείτε. Σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και οικεία, στις κοινωνικές σας επαφές θα περάσετε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν θα είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε αέρα και οξυγόνο στη σκέψη σας, δεν θα στριμώξετε τις επιθυμίες σας ούτε θα σταθείτε σε συντηρητικές απόψεις. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη τα συναισθήματα σας θα είναι θετικά, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο. Στο οικονομικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να βάλετε σε πρόγραμμα τις οφειλές και γενικότερα τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήσουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας σήμερα θα τις αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα, ωστόσο προσοχή να μην φτάσετε στο σημείο μόνιμης αποστασιοποίησης ή αδιαφορίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εμφανίζεται στον Τοξότη δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης . Αυθορμητισμός και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς των δημοσίων σχέσεων θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνομιλίες και δημιουργικές επαφές. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αναλαμβάνετε άμεση δράση, δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τάσεις έντονου ενθουσιασμού ή υπερβολικής αισιοδοξίας, το νου σας να μην δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους πρακτικά θα είναι πολύ δύσκολη. Εσείς οι άνεργοι που από καιρό αναζητάτε εργασία στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, μη σταματήσετε τις προσπάθειες σας, μια καινούργια προοπτική θα κάνει την εμφάνιση της, θα δείτε πως οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες καταστάσεις. Θα είναι μια καλή μέρα να βάλετε στόχο να βελτιώσετε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εισέρχεται στον Τοξότη ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία, το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί . Θα έχετε προτάσεις για φιλικές ή κοινωνικές επαφές και εσείς οι ίδιοι θα ανοιχτείτε, αν προσκαλέσετε ή προτείνετε θα πάρετε θετικές απαντήσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη συγκεντρωμένοι θα είστε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, στόχος σας θα είναι να ανταπεξέλθετε στα παροντικά σας θέματα, δεν θα κουράσετε τη σκέψη σας ούτε θα αναλωθείτε ψυχολογικά για μελλοντικά ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στο να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές. Εσείς που αναζητάτε εργασία στείλτε τα βιογραφικά σας, καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη. Η μέρα σας θα είναι κοινωνική, συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά σας άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη σας φέρνει καινούργια ενδεχόμενα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στις δυνατότητες σας, επαγγελματικά ίσως να πάρετε την απόφαση να δοκιμαστείτε σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο. Κρατήσετε θετική στάση στις προτάσεις που θα ακούσετε, θα σας δώσουν τη ευκαιρία να βγείτε από καθιερωμένες καταστάσεις που ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις επαφές σας προσωπικές ή εργασιακές σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα θα φέρει συνεννόηση. Σε θέματα οικογενειών σχέσεων δείξτε προσιτή στάση, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, δείξτε με πράξεις το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να βγείτε από καταπιεστικά δεσμά που περιορίζουν την ελευθέρια των κινήσεων σας και σας οδηγούν σε εξαναγκαστικές επιλογές. Με λίγα λόγια σήμερα θα εναντιωθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δε σας αφήνουν να δώσετε στην ζωή σας την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Θα έχετε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Θερμή συμπαράσταση θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο, η στάση που θα κρατήσει θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, συναισθηματικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα και διάθεση για δραστηριοποίηση, ωστόσο προσοχή να μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας και το κλείσιμο της μέρας σας βρει εξουθενωμένους με μειωμένες δυνάμεις. Τις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα τις τρέξετε, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε τις εργασίες σας, όμως δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Σε περίπτωση που προτείνετε αλλαγές θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, οι απαντήσεις που θα λάβετε δε θα είναι αρνητικές. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απεγκλωβιστείτε από αγχωτικές έγνοιες σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Βρεθείτε με φίλους, συζητήστε με ανέμελη διάθεση, οι προτάσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε. Σήμερα ένα γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από τις καθημερινές σας συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες που θα στοχεύουν στην αλλαγή και στην εξέλιξη , αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα βήματα σας θα είναι στοχευμένα. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε αγορές παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμός σας, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα ή καταναλώσετε χρήματα σε αγαθά που ουσιαστικά δε θα σας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα σε υποθέσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό, κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα συγκεκριμένο κουραστικό ζήτημα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην εστιάσετε μονό στο παρόν, σκεφτείτε και τις μελλοντικές προοπτικές των ενεργειών σας, κινηθείτε προνοητικά.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αλλάζετε την οπτική σας, φιλοσοφείτε και διαφοροποιείτε τον τρόπο σκέψης σας. Αφήνετε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες που αφορούν είτε επαγγελματικά άλματα, είτε προσωπικές σχέσεις. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σας θα σας δραστηριοποιήσουν, τερματίζουν οι απαισιόδοξες θεωρίες, αναλαμβάνετε δυναμική δράση. Δεν αποκλείεται να προκύψει νέο επαγγελματικό άνοιγμα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικότητα θα δείξετε σε προσωπικότητες ή αντιλήψεις διαφορετικές σας από τις δικές σας. Διευρύνονται οι γνωριμίες αλλά και το πνεύμα σας, θα δώσετε έκταση σε κάποιες συγκεκριμένες ιδεολογικές σας τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment