PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξωστρεφείς και δημιουργικοί.

ΚΡΙΟΣ

Τελειώνουν οι απογοητεύσεις και οι αγχωμένες σκέψεις, έρχεται οριστική λύση σε υπόθεση που σας προβλημάτιζε, η επομένη μέρα σας βρίσκει πάνω σε καινούργιο ξεκίνημα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη βάζετε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε. Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα και για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα σας δώσω την συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνεται αυτό που επιθυμείτε. Ευχάριστο συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή σχεδίων, κινηθείτε άμεσα, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται επαναστατικές τάσεις και διαθέσεις να κάνουν την εμφάνιση τους, θετικά αναστατωμένη θα είναι η σκέψη σας, σε αναζήτηση θα βρίσκεστε, είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε τελικά στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή. Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα θα κλείσει λανθασμένες απόψεις σχετικά με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Κάποιο πρόσωπο θα αλλάξει γνώμη για εσάς συνειδητοποιώντας πως αν σας εμπιστευτεί θα καταφέρει η συνεργασία σας να έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο προαγωγής, καταφθάνει ευχάριστη αλλαγή που θα σας ικανοποιήσει ηθικά και οικονομικά. Δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, θα είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε και να κερδίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη θα κλείσει επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει βλέψεις και πεποιθήσεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε και στόχο ζωής. Σήμερα βασική σας προτεραιότητα θα είναι τα τρέξετε τις υποθέσεις σας επαγγελματικές και οικονομικές, με αφορμή μια πρόταση που θα λάβετε θα καταφέρετε να τερματίσετε ανοιχτά ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας, με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγήσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονη θα είναι η ζωτικότητα σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε οικονομική βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, ευχάριστα τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη θα σας ωθήσει σε έναν κάπως πιο απελευθερωμένο και αισιόδοξο τρόπο σκέψης, ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση για να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εκτίμηση προσώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Στηριχτείτε και πιστέψτε στις ικανότητες σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό και τον δυναμισμό σας, θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα για οικονομικές διεκδικήσεις, αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα δοθεί για αύξηση των εισοδημάτων σας, οι συζητήσεις σας θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άνοιγμα για καλύτερες μέρες, θα φτάσετε πολύ κοντά σε έναν οικονομικό σας στόχο, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε μια πολύ ευχάριστη ανατροπή που θα τονώσει την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα έχει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η υπόθεση σας θα πάρει ουσιαστική έκταση. Επειδή θα υπάρξει από πλευράς σας αποφασιστικότητα και ανάγκη για ρίσκο γι’ αυτό θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα γεγονότα που έρχονται χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε το αντικείμενο εργασίας σας ή από καιρό ψάχνετε για νέα δουλεία, δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει έστω κι αν αναγκαστείτε να διαφοροποιήσετε κάποιες συνήθειες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προτεραιότητα θα βάλετε ζητήματα που για να λυθούν απαιτούν αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις. Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον θα θελήσετε ισορροπία, αρμονία και ομαδική συνεργασία. Η ειλικρίνεια και η συγκαταβατική σας στάση θα ωθήσει τις συνεργασίες σας σε εποικοδομητική και δημιουργική κατάληξη. Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο. Σήμερα θα ανοιχτείτε κοινωνικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα βρεθείτε με φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα. Την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε σε άτομο που θα στηριχτεί στη βοήθεια σας, θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σας. Η στάση σας θα είναι δοτική και προστατευτική, ωριμότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα, αυτή τη φορά θα προσέξετε πολύ καλά τα λόγια και τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, συνειδητά θα αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες. Ουσιαστικά δεν θα θελήσετε να βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών σας. Σε οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις δε θα φανείτε πεισματικά προσκολλημένοι στις απόψεις ή προτάσεις σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήστε τακτική διπλωματικού συμβιβασμού. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια θέση σχετική με τα προσόντα και τις προτιμήσεις σας. Έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη με συναντήσεις και συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, θα υπάρξουν οριστικοποιήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά, θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οικονομικός. Με οξυδέρκεια θα διαχειριστείτε τα χρηματικά σας ποσά. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η διάθεση σας, θα σας αναζωογονήσουν ευχάριστες εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα.

ΙΧΘYΕΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας , γι’ αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προτάσεις και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σε οικονομικά θέματα θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια πρόταση είναι αξιόπιστη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεκτική, δε θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment