PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μην επαναπαύεσαι στα λεγόμενα των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα περιέχει τα καλύτερα συναισθήματα για τον άνθρωπο. Θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να περάσετε τελεία. Βγείτε έξω και χαρείτε τη ζωή. Πείτε όχι στη ρουτίνα και διασκεδάστε με την παρέα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Εσείς θα μείνετε σπίτι;

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, γι’ αυτό διασκεδάστε με τη ψύχη σας τη σημερινή μέρα. Μη κάθεστε σπίτι με τα μούτρα κάτω. Εκεί έξω μπορεί να κρύβεται το άλλο σας μισό. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και με το παραπάνω για μια καλύτερη, ερωτική ζωή. Βεβαίως, αν δε σας κάνουν το κλικ από την πρώτη ματιά, καλύτερα να τις αποφύγετε. Ξεκουραστείτε και άδραξε τη μέρα για χαλάρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με μια και μόνο λέξη. Ευτυχία! Γιατί θα νιώσετε και πάλι παιδί. Αφήστε τις δουλείες σας και κάντε τρελά, ασυνήθιστα πράγματα για τον εαυτό σας και δείτε την παιχνιδιάρικη διάθεση αλλιώς. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τη παρέα σας ή ακόμα και με το ταίρι σας. Δείξτε του τα συναισθήματα που νιώθετε για εκείνον και δε θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση με το ταίρι σας, πάει από το κάλο στο καλύτερο. Μπορείτε να περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός σήμερα. Θα κάνετε νέες γνωριμίες. Προσοχή όμως! Μπορεί να σας εκμεταλλευτούν, για το συμφέρον τους και μόνο. Μακριά από ανθρώπους που θέλουν το κακό σας. Αλλάξτε παραστάσεις και πηγαίνετε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή που θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τι σημαίνει αυτό; Ο ερωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο. Βγάλτε όλο σας το sex appeal και προσελκύστε γύρω σας ενδιαφέροντες ανθρώπους ή, αν είστε δεσμευμένοι, μαγέψτε το ταίρι σας! Προετοιμαστείτε για ανατροπές, ενδέχεται να ‘ρθουν ξαφνικά τα πάνω κάτω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκουραστείτε και πάρτε δυνάμεις για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή όμως, γιατί ίσως να μην έχουν κάλο σκοπό. Θα έχουν μια ασυνήθιστη συμπεριφορά προς εσάς και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η δικιά σας μέρα θα είναι ανεπανάληπτη! Μη γκρινιάζετε και αφήστε την καθημερινή ρουτίνα στην άκρη. Θα νιώσετε σαν ένα ξέγνοιαστο παιδί, που το μόνο που θέλει είναι να χαίρεται τη ζωή και να περνάει καλά. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με το σύντροφό σας. Κάντε ασυνήθιστα πράγματα μαζί του και δε θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν βρίσκετε κανένα λόγο για να καθίσετε σπίτι. Φορέστε το πιο γοητευτικό χαμόγελό σας, πάρτε την παρέα σας και βγείτε για έναν απογευματινό περίπατο. Και να ξέρετε, οι γνωστοί έρχονται και φεύγουν. Εκείνοι που θα μείνουν διπλά σας θα είναι ελάχιστοι και σίγουρα δε θέλετε περισσότερους. Δώστε βάση στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας. Ίσως να μην έρχονται με καλό σκοπό, οπότε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη φωτιά που έχετε μέσα σας, έχετε κάψει πολλές καρδιές το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, σήμερα ρίξ’ τε το βέλος του έρωτα στον/στην αγαπημένο/μένη σας και ετοιμαστείτε για μια φλογερή νύχτα. Από την άλλη, δώστε βάση στα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας, γιατί μπορεί να σας εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα, θα έρθουν απρόσμενοι επισκέπτες στη ζωή σας. Προσέξτε για να μη σας κουμαντάρουν τη ζωή. Ένα απρόσμενο γεγονός θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σας. Προσέξτε τους φίλους σας, γιατί μπορεί να δεχτείτε πισώπλατες μαχαιριές. Οι κόντρες που είχατε τελευταία με το σύντροφό σας βαδίζουν στο τέλος τους. Χαρείτε τη ζωή με απλά καθημερινά πράγματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί το σεξ που κάνετε με το/τη σύντροφό σας να είναι γεμάτο με πάθος και ερωτισμό, όμως σαν την πραγματική αγάπη με έντονο συναίσθημα δεν έχει. Χαρίστε του ζεστές αγκαλιές, γεμάτες με πολύ αγάπη. Οι αδέσμευτοι, αποφύγετε τις νέες γνώριμες, γιατί θα έρθουν μόνο και μόνο για να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘYΕΣ

Οι παλιοί φίλοι σας έρχονται στο προσκήνιο, αλλά όχι για καλό σκοπό. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες και τα άτομα κύρους. Προσέξτε πού βαδίζετε και με ποιον. Στον ερωτικό σας τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε προς το καλύτερο. Ξεκουραστείτε αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί σας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment