PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνείτε περίφημα με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, με αποτέλεσμα να γίνονται πράξεις όλες οι βαθιές σας φιλοδοξίες και οι πραγματικές σας επιθυμίες. Προσπαθήστε για το καλύτερο στη συναισθηματική σας ζωή, αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με νηφάλια και ρομαντική διάθεση, μην επιτρέπετε στις μικρολεπτομέρειες και τις μικροπρέπειες να προσθέτουν στον δεσμό σας αρνητικά πρόσημα, η σχέση σας βρίσκεται υπό επανεξέταση δεδομένων, μην τραβάτε το σχοινί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία, για να διευθετήσετε πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες προς τρίτους, καθώς και επαγγελματικά θέματα που έως τώρα δημιουργούσαν ανασφάλειες και αμφιβολίες στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια συνάντηση με φιλικά, αγαπημένα σας πρόσωπα από το παρελθόν ή με ερωτικό ταίρι που βασανίζει ακόμα την καρδιά σας, γι’ αυτό οπλιστείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, εξωτερικεύστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση μέσα σας, γύρω σας και πάνω σας, που είναι προτιμότερο να την διοχετεύσετε σε μια ήρεμη συζήτηση με τους συναδέλφους ή τα προσφιλή σας άτομα, παρά σε διαφωνίες και καβγάδες με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί ίσως προκύψει μια επικίνδυνη ρήξη χωρίς επιστροφή. Αναζωογονήστε τον δεσμό σας με πάθος και πικάντικη διάθεση, κάντε αισθητή την παρουσία σας οι αδέσμευτοι στους χώρους που κινείστε, ένα νέο φλερτ σας τριγυρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, δημιουργεί πληθωρική και χαρούμενη διάθεση, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, σε όλες τις προτάσεις, συζητήσεις και προκλήσεις που θα δεχτείτε στο χώρο της δουλειάς και της συναισθηματικής σας ζωής. Μεριμνήστε για τα δικά σας άτομα, την οικογένεια και τον ερωτικό σας σύντροφο δίνοντας απλόχερα την στοργή και την φροντίδα σας, δείξτε στο ταίρι σας το θερμό σας ενδιαφέρον και την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Συνεννοείστε περίφημα σήμερα με συναδέλφους και τις πάσης φύσεως διαπροσωπικές σχέσεις της καθημερινότητάς σας, καταφέρνετε να είσαστε ακριβείς στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, μαγνητίζετε οι αδέσμευτοι το ένθερμο ενδιαφέρον μιας νεογέννητης γνωριμίας, αναδεικνύοντας τις πολυτάλαντες, τρυφερές ικανότητές σας. Οι ζευγαρωμένοι αφιερώστε ωφέλιμο χρόνο στον δεσμό σας, μην επιτρέπετε στην ανία και την πλήξη να σκιάζουν την σχέση σας, δημιουργώντας τριβή και άσκοπες συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή, ήρεμη και μεθοδευμένη σας επικοινωνία με τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν είτε στην δουλειά σας, είτε στην προσωπική σας ζωή σήμερα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις άμεσες εξελίξεις και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Όσοι από σας είσαστε δεσμευμένοι και σας απασχολούν κυρίως τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, βρείτε απαντήσεις και λύσεις που θα καλμάρουν την ανταγωνιστική διάθεση με το ταίρι σας και θα φέρουν απαντήσεις απ’ ευθείας στην καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε σήμερα στον πιο σημαντικό επαγγελματικό σας στόχο και δρέψτε τους καρπούς από τους κόπους σας, με τρόπο μοναδικό, προσοδοφόρο και ισάξιο των προσδοκιών σας. Μην αναλώνεστε σε πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που μετριάζουν την επιτυχία που περιμένετε, επενδύστε στην τύχη που είναι με το μέρος σας και στις άμεσες εξελίξεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και στην συναισθηματική σας ζωή, αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με τρυφερότητα και στοργή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει σήμερα μια ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας οράματα. Είναι βέβαιο πως πετυχαίνετε τις εργασιακές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, βάζετε τα θεμέλια της ιδανικής σχέσης στην συναισθηματική σας ζωή. Κάντε έναν περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, κοντά σε τοποθεσία με υδάτινο στοιχείο, ονειρευτείτε και ζήστε όμορφες, ρομαντικές, τρυφερές, δοτικές στιγμές στον δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσεγγίζετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, με περίσσιο δυναμισμό και ενεργητικότητα, αφουγκράζεστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συναδέλφων και των αγαπημένων σας ατόμων με μεγάλη υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε φιλότιμοι, αλληλέγγυοι και ιδιαίτερα αξιοθαύμαστοι στο περιβάλλον που κινείστε. Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; μια υπέροχη γνωριμία, μπορεί σήμερα να σας πείσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταματήστε να προσπαθείτε για όλα μόνοι σας σήμερα, ζητήστε την βοήθεια και την αρωγή των συναδέλφων σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα τις φιλοδοξίες και τα πλάνα που έχετε καταστρώσει στην δουλειά σας. Αποδείξτε στον άνθρωπο που αγαπάτε πως έχετε την ανάγκη του, συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο για τα επόμενα ερωτικά σας βήματα, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην υποφέρετε με την αδιαφορία των άλλων αν δεν γνωρίζουν τα προβλήματα και τα διλήμματα που σας βασανίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεστε σήμερα καλύτερα τα ουσιαστικά προβλήματα και τις καταστάσεις που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας, βάζετε σιγά σιγά και σταθερά τις προτεραιότητες που απαιτούνται και αρχίζουν όλα τα πράγματα γύρω σας να μπαίνουν σε μία σειρά. Η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται τάξη, γλυκύτητα και τρυφερότητα, αφεθείτε στο αισθησιακό χάδι του ερωτικού σας συντρόφου, ξεχάστε τις φουρτούνες και τις τρικυμίες της δουλειάς σας, επενδύστε στο πάθος για το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν σήμερα, κάντε διακανονισμούς και συμφωνίες που σας συμφέρουν, σήμερα ευνοείστε να πραγματοποιήσετε πάσης φύσεως προσωπικά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που θα φρεσκάρουν τις εικόνες και τις σκέψεις σας, που θα ενθαρρύνουν καινούριες παραστάσεις στον δεσμό σας. Κοιτάξτε κατάματα τον ερωτικό σας σύντροφο, ανοίξτε την καρδιά σας με ειλικρινή αισθήματα, πείτε τι σας φοβίζει για το αύριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment