PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δυσμενές το κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο σήμερα σε κάνει να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και να βάζεις τη λογική στην άκρη. Η ανυπομονησία σου είναι έντονη και σου είναι δύσκολο να κάτσεις και να ακούσεις τους γύρω σου. Το αποτέλεσμα είναι να έρχεσαι σε σύγκρουση με αγαπημένους ανθρώπους από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Προσπάθησε να μετριάσεις τα πάθη σου για να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Οικονομικά σε απασχολούν ακόμα θέματα αλλά βλέπεις ότι σιγά σιγά μπαίνουν σε κάποια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, προσπαθείς να μαζέψεις τις υποχρεώσεις σου που έχουν γίνει βουνό και να βάλεις μια τάξη είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Έχεις βοήθεια και στήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά δεν διαχειρίζεσαι με τον πιο κατάλληλο τρόπο τους γύρω σου. Θα είναι αρκετές οι στιγμές μέσα στην ημέρα που θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα. Συναισθηματικά νιώθεις ότι έχει χαθεί η φλόγα της έντονης επιθυμίας είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθηση σου σήμερα λειτουργεί με χίλια και προλαβαίνεις κακοτοπιές και τυχόν εμπόδια. Στο επαγγελματικό σου προκύπτουν νέες συνεργασίες ή συμφωνίες που σε γεμίζουν ενέργεια και δύναμη. Δοκίμασε να ζητήσεις τη συμβουλή φίλων που εμπιστεύεσαι για θέματα δουλειάς και δεν θα χάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μετατρέπει το παρελθόν σε παρών. Άτομα από τα παλιά εμφανίζονται και πάλι στη ζωή σου και ζητάνε δεύτερη ευκαιρία. Ακόμα είναι πολύ πιθανό σήμερα να θυμηθείς ιστορίες από το παρελθόν ή να θέλεις να ξεκινήσεις πάλι κάτι που είχες διακόψει ξαφνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νοσταλγείς έντονα το παρελθόν και σκέφτεσαι όμορφες στιγμές. Ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να κοιτάζει παλιές φωτογραφίες ή να εξιστορείς  ευχάριστα γεγονότα σε φίλους. Υπάρχει γενικά ρομαντική αλλά και μελαγχολική διάθεση. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές με το οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον. Συναισθηματικά, δεν νιώθεις ικανοποιημένος με τον ανάδρομο Ερμή. Έχεις συνεχώς αυτήν την αίσθηση ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι αλλού. Προσοχή. Είναι η στιγμή που το μυαλό σου παίζει παιχνίδια. Θα  πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια γεγονότα στη ζωή μας είναι καλό που έχουν καταλήξει όπως είναι τώρα.

ΛΕΩΝ

Έχεις βαριά διάθεση σήμερα και δεν σηκώνεις πολλά πολλά. Όποιος προσπαθεί να σου φτιάξει το κέφι μάλλον  χάνει το χρόνο του. Είναι από τις μέρες που θέλεις να αφεθείς και να μην κάνεις τίποτα. Προς το απογευματάκι η διάθεσή σου αλλάζει. Ένα ευχάριστο μήνυμα στα συναισθηματικά σε κάνει να βλέπεις τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και άτομο από το παρελθόν και να σου εκδηλώσει τα βαθιά του συναισθήματα. Περίμενε πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ώστε να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο σε κάνει λίγο παραπάνω εγωιστή σήμερα και αλαζονικό. Η συμπεριφορά σου απέναντι στους γύρω σου δεν είναι η αναμενόμενη γι’ αυτούς. Η επικριτική σου φύση από την άλλη δεν βοηθάει και τόσο. Ξύνεις τα νύχια σου για καυγά και δεν ανέχεσαι να σου πουν τι θα κάνεις. Μην διαλύεις φιλίες και σχέσεις που έχεις χτίσει με κόπο. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει στην καλή επικοινωνία. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς για λίγο και να μην εκφράζεις τη γνώμη σου για σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα νιώθεις απεριόριστη ενέργεια που καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική άσκηση. Ασχολείσαι με ξεχασμένες υποχρεώσεις ή μισοτελειωμένα πράγματα. Θέλεις να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσεις τις δουλειές σου. Μπορείς να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου αλλά δοκίμασε χωρίς να σπάσεις τα νεύρα των γύρω σου. Μην ζητάς βοήθεια από τον οποιονδήποτε απευθύνσου μόνο εκεί που εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά, αν δεν έχεις ανοίξει παρτίδες με το παρελθόν θα πιάσεις τον εαυτό του να σκέφτεται ιστορίες που έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι ευκαιρία να το ρίξεις στη δουλειά. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και ενέργεια. Λειτουργείς καλύτερα όταν δουλεύεις σε ομάδα και μοιράζεσαι ένα κοινό στόχο ή μια ιδέα. Με τις πρωτότυπες σκέψεις σου σήμερα θα καταφέρεις κάτι δύσκολο να το βγάλεις εις πέρας. Δοκίμασε να συμβουλέψεις άτομα που βλέπεις ότι το χρειάζονται. Η διαύγεια πνεύματος σου είναι αισθητή. Συναισθηματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως έχεις μπλέξει. Παρελθόν και παρόν παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σε μπερδεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο δίνει παρορμητικό χαρακτήρα. Ενεργείς πολύ γρήγορα χωρίς να πολυσκέφτεσαι. Είναι εύκολο λοιπόν να κάνεις λάθος κινήσεις. Δοκίμασε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε σωματική άσκηση. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το παρελθόν. Ίσως μια ερωτική ιστορία που είχε τελειώσει ξαφνικά, τώρα να ξαναρχίζει. Αν είσαι σε σχέση καλό θα είναι να μην ρισκάρεις κάτι μόνιμο. Αν είσαι ελεύθερος καλύτερα να μην επενδύεις σε λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνεις απερίσκεπτες βιαστικές κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Οδήγησε από το συναίσθημα σου και εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου. Το αποτέλεσμα είναι να παρεξήγησε εύκολα από τους άλλους και να χάνεις τον έλεγχο. Δεν σου αρέσει να σου κάνουν υποδείξεις και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να έρθεις  σε σύγκρουση. Μην σπαταλάς ενέργεια σε διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι δημιουργικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ασχολείσαι με γραφειοκρατικά θέματα ή υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω και έχουν σχέση με την καθημερινή σου ρουτίνα. Δεν λείπουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις αλλά το έχεις βάλει πείσμα να ολοκληρώσεις τα θέματά σου. Προς το απόγευμα χαλαρώνουν τα πράγματα και καλείσαι να παρευρεθείς σε κοινωνικές ή φιλικές εκδηλώσεις. Είναι ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου με χαλαρή διάθεση και να πάρεις ενέργεια. Συναισθηματικά, έχεις αρκετούς λόγους να χαρείς αφού το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εκδηλώνεται θετικά.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο δίνει ανυπόμονη διάθεση και πείσμα. Όλες σου οι κινήσεις έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό τομέα είτε για τον ερωτικό. Άρα δεν λείπουν και οι διαφωνίες και οι διαμάχες που όμως δεν κρατάνε και για πολύ. Συναισθηματικά, το παρελθόν σε περιτριγυρίζει και δεν σου αφήνει περιθώρια επιλογής. Άτομο από τα παλιά επιστρέφει και  με συναισθηματικά παιχνίδια προσπαθεί να σε βάλει πάλι στο παιχνίδι του. Προσπάθησε να μην αφεθείς ολοκληρωτικά για να έχεις τον έλεγχο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment