PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πάθος και συναισθηματική ένταση.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσπαθήστε να αποφύγετε παροξυσμούς και παρορμητικές αντιδράσεις. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αν εκνευριστείτε θα οδηγηθείτε σε σπασμωδικές κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τις εσωτερικές σας ανασφάλειες, διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή οι κοινωνικές και φιλικές σας συναντήσεις θα πάρουν ευχάριστες διαστάσεις, ειλικρινείς συζητήσεις που θα ανοίξετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη του έντονους προβληματισμούς. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγεται δίοδος συμφιλίωσης, κλείνετε αρνητικά ζητήματα των προηγούμενων ήμερων.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία οι αντιδράσεις σας δεν θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, η στάση σας μάλλον δε θα είναι διαλλακτική, ενδεχομένως να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας προσπαθήστε να κρατήσετε μεθοδική και συνεργάσιμη συμπεριφορά , το πείσμα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα φέρουν αρνητική εξέλιξη. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να ‘ρθείτε σε συνομιλία με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε. Επικοινωνιακό άνοιγμα θα έχετε με οικογενειακά σας άτομα, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Εστιάστε στα άτομα που μαζί τους περνάτε καλά , μιλήστε ελεύθερα, συζητήστε για σκέψεις και επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία άκαμπτη και κάθετη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας διαπραγματεύσεις σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή στην επιμονή, την αδιαλλαξία, και την έντονη παρορμητικότητα. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση του απαισιόδοξες σκέψεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή με φιλικά ή οικογενειακά σας πρόσωπα, δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, προσπαθήστε να περάσετε ανέμελα. Ήρεμα και ξεκάθαρα λόγια θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα γίνουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, εστιάστε στα θετικά γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα είστε επικοινωνιακοί, θα έχετε αποκαλυπτικές διαθέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και την γνώμη σας θα τις διατυπώσετε με σαφήνεια χωρίς μισόλογα και διστακτικότητα. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες προτάσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Σήμερα θα τονωθεί η ψυχολογία σας, μια πολύ ευχάριστη πρόταση θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακό σας πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας πιέσει.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή τα λόγια που θα ακούσετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικά, οι διάλογοι σας θα είναι εποικοδομητικοί. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενη πρόταση που θα δώσει νέα ώθηση στην δράση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την δεχτείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα θα το λάβετε, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Τα προβλήματα και τις δυσκολίες χειριστείτε τα με μεθοδική υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις επίμονης διεκδίκησης. Σήμερα δεν θα είστε ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, ίσως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλαρότητα θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή σε πρόσωπα που θα έχουν απέναντι σας ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα να αναλωθείτε σε ανούσιες διεκδικήσεις. Μην αφήσετε την παρόρμηση σας να σας παρασύρει σε ενέργειες ή σκοπούς που φθείρουν την ψυχολογία σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή στις συζητήσεις σας, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και όχι με καμουφλαρίσματα λόγια, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε αισιόδοξες συμφωνίες. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, καταφθάνει και μάλιστα θα είναι θετική. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα λάβετε τηλεφωνήματα συνοδευόμενα με προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα. Η ομιλητική σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία οι επιλογές σας θα είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις βιασύνες, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, σήμερα οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή έρχονται ευχάριστα μαντάτα και αποκαλύψεις που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Θα βγουν στην επιφανεια καταστάσεις που ουσιαστικά η αξιοποίηση τους από εσάς θα δημιουργήσει άνοιγμα βελτίωσης. Στις συζητήσεις σας θα ξεκαθαρίσετε και θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή αναστολές. Πρόταση που θα έχετε από πρόσωπο που συνεργάζεστε επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, υποσχέσεις και όροι θα τηρηθούν. Στους διαλόγους σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, εμπιστευτείτε και προχωρήστε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία σήμερα θα εναντιωθείτε στα καταπιέστηκα δεδομένα, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ανατρεπτικές πράξεις. Σε προσωπικά σας ζητήματα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία οι ίδιες σας οι σκέψεις ενδεχομένως να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, δε θα έχετε λόγο να εστιάσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές σκέψεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν. Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές θετικής εξέλιξης αρκεί να έχετε την αισιοδοξία και τη θέληση να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη, θα επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment