PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα προσεγγίστε τα πάντα προσεκτικά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα δείτε ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι πολύ έντονη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σας κάνουν να ταλαιπωρείστε. Να είστε προσεκτικοί. Οι γύρω σας ίσως έχουν μη ρεαλιστική συμπεριφορά προσπαθώντας να σας δελεάσουν. Μην ακούτε τις αβάσιμες υποσχέσεις.

Ερωτικά: Η κτητική σας φύση είναι έντονη. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην επηρεάσετε τον/την σύντροφό σας. Οι φόβοι σας δεν έχουν βάση και αισθάνεστε πολύ ευάλωτοι σήμερα. Δείτε τα πράγματα πιο αναλυτικά. Η ευαισθησία σας είναι υπερβολική σήμερα. Θα είστε την τάση να είστε αμυντικοί ή θα κάνετε τους άλλους να αισθάνονται άβολα.

Οικονομικά και καριέρα: Μην μπερδεύετε την δουλειά με την ευχαρίστηση σήμερα. Οι φίλοι σας ίσως σας ζητούν κάποια χάρη που σχετίζεται με την δουλειά. Να είστε προσεκτικοί. Ίσως κάτι τέτοιο να γυρίσει εναντίον σας με άσχημο τρόπο. Κάποια αθώα χάρη ίσως σας κάνει να χάσετε κάποιο φίλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ίσως έχετε πάρα πολλά να κάνετε σήμερα και όλα είναι ενδιαφέροντα. Έχετε πολύ ενέργεια και πρέπει να προχωρήσετε. Ίσως σας παρασύρει ο έντονος ρυθμός γύρω σας. Περάστε καλά αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην κρατήσει για πάντα.

Ερωτικά: Δεν θα έχετε πολύ χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Απομακρύνετε τις οικιακές ανησυχίες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είστε ήρεμοι. Μην διστάσετε να ξεφύγετε με τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να αλλάξετε τις αντιδράσεις σας σήμερα. Είτε δεν θα σας νοιάζει για τίποτα είτε θα τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά.

Οικονομικά και καριέρα: Η τύχη δεν είναι στο πλευρό σας σήμερα και δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα. Αν το κάνετε μάλλον η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Καλύτερα να έχετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση και να μείνετε σε ότι ξέρετε. Μάλλον πρέπει να τα υπολογίσετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μην παρασύρεστε από ανούσιες υποσχέσεις σήμερα. Κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Να είστε προσεκτικοί με ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οι γύρω σας ίσως μιλούν πολύ αλλά στην πραγματικότητα μάλλον δεν θα λένε τίποτα. Μην χάνετε τον χρόνο σας. Έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε.

Ερωτικά: Αν μπορείτε να αποδεχθείτε κάποιους περιορισμούς θα κερδίσετε μακροπρόθεσμα. Μην βιάζεστε και μην ακολουθήστε τις προτεραιότητές σας. Θα αποφύγετε τις εντάσεις. Κάντε υποχωρήσεις. Ότι και να κάνετε μην δίνετε στους άλλους λόγους να σας κρίνουν. Μην τους επιτρέπετε να σας υποδεικνύουν το πως θα βλέπετε τα πράγματα.

Οικονομικά και καριέρα: Να έχετε πιο επαναστατική προσέγγιση σήμερα. Ίσως αισθάνεστε σταθερά στην αρχή αλλά σίγουρα θα βρείτε και υποστήριξη. Δεν γίνεται να κάνετε λάθος αν σκέπτεστε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι δραστηριότητες γύρω σας θα είναι πολλές σήμερα. Η καλή τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και συνδεθείτε με τους άλλους πνευματικά. Τα εμπόδια θα περιοριστούν όσο έχετε θετική συμπεριφορά. Θα είναι εύκολο να σημειώσετε πρόοδο σε ότι κάνετε.

Ερωτικά: Υπάρχει μια ατμόσφαιρα έρωτας και τρυφερότητας σήμερα. Θα μπορείτε να καταλάβετε ότι χαλαρώνοντας όλα θα γίνουν πιο εποικοδομητικά. Να έχετε πίστη στον/στην σύντροφό σας. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί για να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Ακολουθήστε ότι θεωρείτε ότι είναι σωστό.

Οικονομικά και καριέρα: Ίσως σας είναι δύσκολο να δουλέψετε χωρίς κάποιον στο πλευρό σας σήμερα αλλά πιστέψτε ότι έτσι είναι καλύτερα. Μάλλον θα τα πάτε καλύτερα όταν δουλεύετε μόνοι σας. Θα δείτε ότι μια ανεξάρτητη προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ίσως σας είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε τους άλλους σήμερα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας που είναι σωστό. Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Προσεγγίστε τα πάντα προσεκτικά. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν έχουν ουσία τελικά. Μην χάνετε τον χρόνο σας αν δεν είναι σημαντικό για εσάς.

Ερωτικά: Θα σας είναι δύσκολο να δείτε που ταιριάζετε σε αυτό που που ζητά ο/η σύντροφό σας. Δεν είστε σίγουροι για το τι περιμένει από εσάς. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι το πρόβλημα. Θα κάνετε μια νέα αρχή σε πιο σταθερό έδαφος με τους γύρω σας. Να είστε ο εαυτός σας.

Οικονομικά και καριέρα: Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε στον δρόμο σας σήμερα. Κάποιος σας κάνει να πιστέψετε μια ιδέα που θεωρεί ότι είναι εξαιρετική. Μην προχωρήσετε βιαστικά. Υπάρχουν θέματα που δεν ξέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ίσως υπάρχουν αντιρρήσεις γύρω σας. Θα υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα όμως. Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει καλό. Οι αριθμοί έχουν μεγάλη δύναμη και δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Θα υπάρχουν και πολλές πληροφορίες γύρω σας που δεν είναι σωστές.

Ερωτικά: Θα απολαύσετε την ευτυχία που υπάρχει στην ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω σας. Θα είστε κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Η ωφέλιμη αυτή ουδετερότητά σας θα σας φέρει κοντά με κάποιο άτομο την υποστήριξη του οποίο δεν περιμένατε. Θα περάσετε καλά σήμερα. Θα είστε ανταγωνιστικοί και αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα: Αναζητήστε την αλήθεια πριν προχωρήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να είστε πολύ ειλικρινείς με τους άλλους. Μάλλον οι αντιλήψεις των άλλων θα λειτουργήσουν άσχημα για εσάς. Η τύχη είναι στο πλευρό σας όταν έρθετε σε επαφή με την αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αυτό που σας φαίνεται σαν τέλειο σήμερα ίσως να μην σας φαίνεται έτσι αύριο. Μην βιάζεστε. Να είστε προσεκτικοί με ότι ακούσετε σήμερα και απέναντι στα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν. Ίσως προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.

Ερωτικά: Η γρήγορη σκέψη σας θα σας προλάβει από ένα λάθος. Υπάρχουν κάποιοι πειρασμοί γύρω σας που δεν είναι καλοί αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσετε κιόλα. Επικεντρωθείτε στις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σας. Η φυσική σας τάση να απολαμβάνετε ότι έχει να σας προσφέρει η ζωή θα είναι έντονη σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Η ευκαιρία που περιμένετε θα εμφανιστεί σήμερα. Να θυμάστε ότι η καλή τύχη ίσως να μην έρθει με φανερό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες με τις οποίες ίσως θέλετε να ασχοληθείτε. Θα είστε λίγο στα σύννεφα. Το πιο δύσκολο είναι να θυμάστε ότι πρέπει να παραμένετε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε. Να σκέπτεστε ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ότι φαίνεται ότι πάει καλά σήμερα ίσως να μην λειτουργεί αύριο.

Ερωτικά: Θα δείτε τον/την σύντροφό σας από άλλη οπτική. Μην ανησυχείτε για αυτό. Αν είστε ελεύθεροι, οι συναντήσεις θα σας εκπλήξουν και θα βγείτε από την ρουτίνα σας. Σήμερα θα έχετε πολλές επαφές που θα σας φέρουν τύχη. Να είστε προσεκτικοί.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιος που ξέρετε μάλλον θα προσπαθήσει να σας εκμεταλλευθεί. Χρησιμοποιεί την γοητεία του για να σκεφθείτε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Να το ξέρετε αυτό και να είστε αληθινοί στα πιστεύω σας. Μην πέσετε στην παγίδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε να δουλεύετε καλά με μια ομάδα σήμερα. Θα υπάρχει καλή επαφή ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Να είστε αληθινοί και ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ξεγελάσει.

Ερωτικά: Μην ταράζεστε εκτός και αν είστε σίγουροι για κάποια δεδομένα. Οι άμεσες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε ένα δύσκολο σημείο από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε σήμερα. Βιάζεστε αλλά αυτό σας κάνει να χάνετε χρόνο τελικά. Πάρτε τον χρόνο σας να τα σκεφθείτε όλα περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε πέσει σε παγίδα σήμερα. Δεν ξέρετε συνέχεια τι συμβαίνει γύρω σας και σε κάθε σας βήμα. Μην ασχολείστε με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα που θέλετε να εκμεταλλευθείτε γύρω σας. Τα πράγματα προχωρούν γρήγορα. Όλα θα πηγαίνουν καλά. Θα πρέπει να λειτουργείτε σήμερα με βάση τα γεγονότα που ξέρετε. Ελέγξτε τις πηγές σας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε ευκαιρίες που φαίνονται καλές.

Ερωτικά: Μην ταράζεστε εκτός και αν είστε σίγουροι για κάποια δεδομένα. Οι άμεσες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε ένα δύσκολο σημείο από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε σήμερα. Βιάζεστε αλλά αυτό σας κάνει να χάνετε χρόνο τελικά. Πάρτε τον χρόνο σας να τα σκεφθείτε όλα περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα: Οι καλύτερες ευκαιρίες είναι εκείνες που είναι έντονες. Αναζητήστε άτομα που έχουν τρόπο σκέψης στραμμένο προς το μέλλον. Ακολουθήστε τη συμβουλή τους. Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι ιδέες προχωρούν. Πρέπει να συμβαδίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν ασχοληθείτε με τα ίδια σήμερα ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι χάνετε ευκαιρίες αλλά ίσως τελικά να είναι καλύτερα. Οι γύρω σας θα κάνουν υποσχέσεις που ίσως να μην ισχύουν αύριο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην επενδύετε σήμερα. Κρατήστε έναν σταθερό ρυθμό. Θα βρείτε την επιτυχία στον δρόμο σας.

Ερωτικά: Θα έχετε την ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και μέσα από την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσετε να το επιτύχετε. Μην είστε πολύ μετριόφρονες. Μιλήστε περισσότερο για τον εαυτό σας.Θα έχετε ευχάριστες ευκαιρίες για αλλαγή. Μελετήστε τες προσεκτικά.Μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οικονομικά και καριέρα: Θα πάρετε δύναμη από την γνώση. Σκεφθείτε να σπουδάσετε περαιτέρω. Όσο περισσότερα μαθαίνετε τόσο πιο πολύτιμοι θα είστε στην δουλειά σας. Οι νέες ικανότητες είναι ανεκτίμητες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε χαρούμενοι και τα πράγματα πάνε καλά για εσάς. Η κατάσταση σήμερα ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μάλλον θα μάθετε κάποια άσχημα νέα. Μπορεί η αλήθεια να είναι καλυμμένη και ίσως χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να την ανακαλύψετε. Μπορείτε να προχωρήσετε αλλά προσεκτικά.

Ερωτικά: Ο/η σύντροφός σας φαίνεται ότι θα είναι απαιτητικός σήμερα. Μην παίρνετε ότι λέει κυριολεκτικά. Είναι σκέψεις χωρίς πολύ επεξεργασία. Αν είστε ελεύθεροι επικεντρωθείτε στην αισιοδοξία σας. Θα προσφέρετε και στους άλλους την αποφασιστικότητα που έχετε αναφορικά με την επίτευξη των στόχων σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Ίσως σας είναι δύσκολο να βάλετε πολύ προσπάθεια στην δουλειά σας. Μάλλον θα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο τι κάνετε και στα πιστεύω σας. Σκεφθείτε πως ταιριάζετε στο σύμπαν και προσαρμόστε την καριέρα σας ανάλογα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment