PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα σημασία στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκριση του/της. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια ενδεχόμενη συμφωνία σου.

Ερωτικά

Μια συνάντηση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή αλλά πρόσεξε μήπως γίνει αφορμή κι αιτία για ζήλιες ή ανταγωνισμούς που εκτός των άλλων θα επηρεάσουν και τις εργασιακές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια συνεργασία με σκοπό την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να ρυθμίσεις κάποια τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την εργασία σου, είτε γενικότερα με τον εξοπλισμό σου.

Ερωτικά

Η καρδιά σου κτυπά… πιο δυνατά κι ίσως ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου και να διεκδικήσεις το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί. Το θέμα όμως είναι αν είσαι πραγματικά έτοιμος/η να διαχειριστείς και μια ενδεχόμενη «ήττα»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις θα έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία ύστερα από την παρότρυνση ενός γνωστού ή συγγενή. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε καλούν να «στήσεις» την ερωτική σου φωλιά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου αλλά η… μονιμότητα δεν είναι επί του παρόντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά κυρίως στην δουλειά σου. Παράλληλα, μέσα στο επόμενο διάστημα καλείσαι να διαπραγματευτείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.

Ερωτικά

Όλες αυτές τις μέρες, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε… ίχνος διακριτικότητας! Η συνέχεια βέβαια εξαρτάται καθαρά από σένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου πολλά εξαρτώνται από τους άλλους και τις καλές –ή όχι- δημόσιες σχέσεις σου. Ακόμη, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε με τα προσόντα του, είτε με τα «κατορθώματα» του. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να επιμεληθείς κάποιων τεχνικών λεπτομερειών, ξεπερνώντας με επιτυχία εκείνες τις δυσλειτουργίες που σε ταλαιπωρούν.

Ερωτικά

Είναι μάλλον αδύνατον να αδιαφορήσεις απέναντι στους ποικίλους «πειρασμούς» που… παρελαύνουν μπρος στα μάτια σου, πρόσεξε όμως μήπως η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την οικονομική σου… αφαίμαξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος, με την βοήθεια ενός ειδικού ή των δυνατοτήτων που σου προσφέρει η τεχνολογία. Μπορεί ακόμη να προμηθευτείς ένα «εργαλείο» για την δουλειά σου. Παράλληλα, κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.

Ερωτικά

Το «ραντεβού» της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σου, σε ωθεί να συμμετάσχεις ενεργά στο ερωτικό «παιχνίδι» κι ίσως τελικά να μην μπορέσεις να αντισταθείς σε μια πρόκληση-περιπέτεια, η οποία όμως δεν φαίνεται να εγγυάται την σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, χωρίς όμως να «κολλήσεις» σε λεπτομέρειες, που μάλλον δεν θα προσέξει κανείς. Παράλληλα, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε… αναγκάζει να το προσέξεις με τη συμπεριφορά και τις επιλογές του αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει φρόντισε να το συζητήσεις μαζί του κι όχι να αρκεστείς σε μια εύκολη κριτική.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Γενικότερα όμως, φαίνεται ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα… δέοντα σχόλια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η περίοδος ευνοεί τις περιουσιακές ρυθμίσεις, από την άλλη πλευρά όμως, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως χρειαστεί να αλλάξεις προσωρινά τον τόπο της διαμονής σου ή να… υποστείς τις θετικές και αρνητικές συνέπειες μιας φιλοξενίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει στα άδυτα της τεχνολογίας.

Ερωτικά

Ίσως σου ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα «καυτό» ζήτημα που αφορά κάποιους φίλους σου αλλά αν τύχει να βρεθείς εν μέσω ενός ερωτικού καυγά, προτίμησε να μην πάρεις θέση, ώστε να μην κατηγορηθείς μετά την λήξη του επεισοδίου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο Ζυγό σε καλεί να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με σκοπό κυρίως να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν μια τεχνική υποστήριξη στο έργο σου. Συνολικά όμως, από σήμερα μπαίνεις σε μια επικοινωνιακά «ζωηρή» περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την δημοσιοποίηση ή διαφήμιση των βασικών στόχων σου.

Ερωτικά

Στην παρούσα φάση δεν θες και πολύ να τα… παρατήσεις όλα για να «κυνηγήσεις» ένα πρόσωπο που σε συγκινεί. Στον αντίποδα όμως μπορεί να είσαι κι εσύ το «θήραμα» σε μια υπόθεση όπου σίγουρα είναι εμπλεκόμενο κι ένα τρίτο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Αλλά αν παρ’ ελπίδα διαπιστώσεις ότι δημιουργείται κάποιο αδιέξοδο, δεν έχεις παρά να δημοσιοποιήσεις την υπόθεση σου εκεί όπου υπάρχουν πιο… ευήκοα ώτα! Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής αναδεικνύει την ικανότητα σου να βρίσκεις πρακτικές λύσεις όπου χρειάζεται.

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, οι πιθανότητες σου είναι αυξημένες αν ταξιδέψεις ή απλά χρησιμοποιήσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως το «επαγγελματικό ταξίδι» του/της συντρόφου σου κρύβει κάτι άλλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Όσο περνούν οι μέρες, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους. Στον αντίποδα βέβαια αν δεν έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου, μπορεί να βγουν στη φόρα και οι όποιες αδυναμίες σου, οπότε… πρόσεξε! Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο μια ερωτική περιπέτεια παρά μια σχέση, οπότε αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι παροδικό είναι προτιμότερο να μην «μπλεχτείς». Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου το ενδιαφέρον σου αναμένεται να επικεντρωθεί σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια κρυφή συνεργασία ή… συνομωσία! Μπορεί όμως απλά να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας εσωτερικής αναζήτησης ή ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά

Η… επερχόμενη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που σου μένει είναι να συμμετάσχεις στο «κλασικό» παιχνίδι του έρωτα με πάθος αλλά χωρίς φόβο!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment