PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βάζετε νέους ρεαλιστικούς στόχους στην εργασία σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα σελήνη σήμερα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Ήρθε η ώρα να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρο σου, να θέσεις τις συνεργασίες σου σε νέες βάσεις ή να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου γίνεσαι ανυπόμονος. Οι εξελίξεις είναι απότομες και γρήγορες και δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολλά περνάς στη δράση. Σήμερα, ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν μια καινούργια σχέση ή ένα μεγάλο πάθος στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη η επικοινωνία γίνεται λιγάκι πιο εύκολη και μπορείς να περάσεις τις απόψεις σου στους άλλους και να τους επηρεάσεις. Ακόμα οι γύρω σου δείχνουν να σου έχουν εμπιστοσύνη και ζητάνε συμβουλές και καθοδήγηση. Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω δίνει ευκαιρίες για έρωτα μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει έντονα και αποφασιστικά και αποκάλυψε τα κρυφά σου συναισθήματα. Μέσα από δουλειά και σκληρή προσπάθεια επιτυγχάνονται τώρα στόχοι που θεωρούνταν άπιαστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν το βάζεις κάτω εύκολα σήμερα και αυτό είναι κάτι που θα σου βγει σε καλό. Το πείσμα σου και ο δυναμισμός σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να βγαίνεις νικητής σε όποια πορεία κι αν χαράξεις. Μια είδηση από άτομο από το παρελθόν σε ξεσηκώνει και σου φέρνει στο μυαλό παρελθοντικές αναμνήσεις. Δοκίμασε να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ζητάει από εσένα το άτομο και ποιες είναι οι προθέσεις του. Έχεις ευχάριστη διάθεση γενικά, πολλές επαφές και μετακινήσεις και γεύεσαι την χαρά της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα σήμερα με τη νέα σελήνη. Ξεκινάει μια καινούργια εποχή που παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν αργότερα το μέλλον σου. Η ερωτική σου ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Μια καινούργια γνωριμία προχωράει ή μαθαίνεις ένα ευχάριστο νέο από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση να περιμένεις γλυκές εκπλήξεις από το σύντροφό σου που θα αναζωπυρώσουν το πάθος της σχέσης. Σήμερα ίσως ασχοληθείς και με θέματα ανανέωσης, στον εαυτό σου ή στο σπίτι σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις δημιουργήσει με τη σκληρή δουλειά του τελευταίου διαστήματος τις κατάλληλες συνθήκες για κάτι μεγάλο που θα σε κάνει να εξελιχθείς. Σήμερα με τη νέα σελήνη να περιμένεις κάποια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή ένα μπόνους. Συναισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεσή σου. Αν δεν είσαι ανοιχτός και πρόσχαρος στους άλλους και βλέπεις την κάθε προσέγγιση με καχυποψία δεν θα εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα. Σου προτείνω να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μικρές απολαύσεις της ζωής έρχονται να σε ανταμείψουν και να σε κάνουν επιτέλους να χαλαρώσεις. Λαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου, και βρίσκεσαι σε ευχάριστη διάθεση. Η νέα σελήνη σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να δράσεις για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις. Έτσι, αποφασίζεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε σε μια επαγγελματική πρόταση. Υπάρχει εύνοια και νιώθεις να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Χρειάζεται μόνο προσοχή σε πισωγυρίσματα στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ο ουρανός στον Κριό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Το θάρρος σου και ο δυναμισμός σου είναι αξιοθαύμαστα. Κάνεις παρορμητικές κινήσεις θα έλεγα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθεις ξαφνικά σε σύγκρουση με κάποιους ανώτερους σου. Η εμπιστοσύνη που νιώθεις τώρα στον εαυτό σου είναι μεγάλη. Πρόσεχε μην πέσεις σε παγίδα και στρέψεις όλο το κόσμο εναντίον σου. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα όταν έχεις συμμάχους. Συναισθηματικά, έχεις και εκεί ξαφνικές αλλαγές. Κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και ανατρέπει τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη δίνει ειλικρίνεια στον τρόπο που επικοινωνείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είσαι πιο κοντά με τους γύρω σου αφού μοιράζεσαι ειλικρινή συναισθήματα.  Νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις τη βοήθεια σου όπου την χρειάζονται. Κάποιες μικρές παρεξηγήσεις ίσως δεν μπορείς να τις αποφύγεις σήμερα αφού μπερδεύονται κάπως οι κουβέντες και η συνεννόηση είναι δύσκολη. Συναισθηματικά, λαμβάνεις αυτό που επιθυμείς. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους. Το πάθος που νιώθεις είναι έντονο και μπορείς να μοιραστείς με κάποιον αξέχαστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω προωθεί σχέδια και πρωτότυπες ιδέες. Μακροπρόθεσμοι στόχοι σήμερα μπαίνουν σε εφαρμογή με έναν περίεργο τρόπο. Κάποιο άτομο από το παρελθόν ίσως βοηθήσει στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Ίσως κάποια μικρά εμπόδια ή καθυστερήσεις να προκύψουν και να αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Όμως δεν το βάζεις κάτω εύκολα. Η δύναμη και η τόλμη σου βοηθούν να προχωρήσουν όλα όπως τα έχεις σκεφτεί. Συναισθηματικά, βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο δίλλημα. Υπάρχουν άτομα που έχουν έρθει και πάλι στη ζωή σου μετά από καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα σελήνη στο ζώδιο σου είναι ότι καλύτερο για να κλείσει αυτή η χρονιά. Φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που σε κάνουν να αναγεννηθείς και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με νέους στόχους. Έχεις τόλμη, θάρρος, ξεπερνάς με πολύ έξυπνους τρόπους τα εμπόδια και γίνεσαι έμπνευση για τους γύρω σου. Οι συμβουλές που δίνεις σήμερα είναι σοφές. Συναισθηματικά, μπορεί να προκύψει κι εκεί κάποιο νέο ξεκίνημα, όπως μια νέα σχέση ή μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρέσεις και το ξέρεις. Γίνεσαι το μήλον της έριδος αφού πολιόρκησε έντονα και πάνω από δύο άτομα. Μένει να αποφασίσεις τι θέλεις για να υπάρχουν εξελίξεις. Θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις με το παρελθόν και να αφοσιωθείς στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες. Όσον αφορά τα οικονομικά, εκεί ίσως υπάρχει ένα άγχος και μια τάση να ξοδέψεις παραπάνω από αυτά που έχεις. Δοκίμασε να προγραμματίσεις τις αγορές που θέλεις να κάνεις ώστε να μην ξεμείνεις. Φιλικά πρόσωπα σου δείχνουν εμπιστοσύνη και σου αποκαλύπτουν μυστικά τους.

ΙΧΘYΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη διευκολύνει την επικοινωνία. Μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες λαμβάνει τέλος. Έρχονται ξαφνικές και απότομες αλλαγές στα επαγγελματικά. Προκύπτουν νέες συνεργασίες που σου επιφέρουν κέρδη. Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από οτιδήποτε σε δεσμεύει και σε πιέζει. Αυτό μπορεί να φέρει μικρές παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Όμως ανάγκη σου να εκφραστείς ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς είναι μεγάλη. Συναισθηματικά κάτσε και σκέψου που έχεις κάνει εσύ λάθος και δεν προχωράνε οι καταστάσεις όπως τις θέλεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment