PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επωφελείς συμφωνίες

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα τακτοποιείστε θέματα πρακτικής φύσεως, όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε μόνο να μην υπόσχεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε. Κι αυτό, όχι επειδή δε θέλετε, αλλά επειδή δε σας φτάνει ο χρόνος, καθώς το πρόγραμμά σας ούτως ή άλλως θα είναι φορτωμένο. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα ερωτικό άνοιγμα για εσάς τους αδέσμευτους, με ένα πρόσωπο που φαίνεται να σας έλκει και να έχετε μπει στη διαδικασία να σκέφτεστε τη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα έντονη η σημερινή για εσάς, με αυξημένη κοινωνικότητα, ευχάριστες επαφές και πολλές συζητήσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς που δε βρίσκεστε σε κάποια εργασία, ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις σήμερα, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μία λύση σε αυτό το θέμα. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε οι δεσμευμένοι μία καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας, θέλετε να σας καταλαβαίνει και να σας νιώθει. Κάντε μία σχετική κουβέντα, προκειμένου να εκφράσετε την ανάγκη σας αυτή, για να δείτε και τι ανταπόκριση θα έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είστε πολυάσχολοι και με πολλές ευχάριστες συναναστροφές, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα δώσουν στην καθημερινότητά σας μία ξεχωριστή νότα. Είστε σε φάση όπου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές, γι’ αυτό το λόγο θέλετε και την άποψη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Μέσα σας έχετε αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε, αλλά θέλετε να πάρετε και μία δεύτερη γνώμη. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι αναζητάτε το ερωτικό παιχνίδι σήμερα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και τις συναναστροφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι θα είστε σήμερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους αφιερώσετε χρόνο, να μοιραστείτε στιγμές μαζί τους και να περάσετε αξέχαστες στιγμές. Νιώθετε μέσα σας μία συναισθηματική ολοκλήρωση και αναζητάτε τη χαρά και τη διασκέδαση στις συναναστροφές σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε εκδηλωτικοί με το ταίρι σας και θα δείχνετε με κάθε τρόπο και κυρίως με τις πράξεις σας, το πόσο πολύ ευχαριστημένοι είστε από τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε μία ηθική ικανοποίηση. Νιώθετε ότι πηγαίνουν οι καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε και ότι δρομολογείται η ανέλιξή σας. Η μέρα κρύβει ευκαιρίες και σε άλλους τομείς της ζωής σας, καθώς θα νιώσετε ότι υπάρχουν οι άνθρωποι γύρω σας που είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας και ότι σας αγαπούν. Στα αισθηματικά σας όμως, θα υπάρξει ένα μπέρδεμα για εσάς τους αδέσμευτους, αλλά δε θα είναι κάτι που θα σας επηρεάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράστε τις γενικότερες ανάγκες σας σήμερα στους αποδέκτες και στους τομείς που εσείς επιθυμείτε. Η μέρα σάς δίνει την ελευθερία να ασχοληθείτε κυρίως με εσάς, με ό,τι σας ευχαριστεί και σας δημιουργεί χαρά. Αντανακλάτε γοητεία εσείς οι αδέσμευτοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσετε απαρατήρητοι στους χώρους που θα κινηθείτε. Θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση, επιθυμείτε να βρείτε τον άνθρωπο εκείνο, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά σας αλλά με τους δικούς σας όρους πάντα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μία ευχάριστη μέρα με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Προβληματισμένους θα σας βρει η σημερινή μέρα, με διάφορα θέματα που δεν προχωράνε στα επαγγελματικά σας όπως εσείς θα θέλατε. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και γενικότερα την οπτική που έχετε στα επαγγελματικά σας. Εσείς που δεν έχετε εργασία, οργανώστε τη σύνταξη του βιογραφικού σας και κάντε μία έρευνα. Στα αισθηματικά σας έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με το ταίρι σας, καθώς υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια γλυκύτητα και μία αμοιβαιότητα συναισθημάτων, που σας προσφέρει χαρά και ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάτε σήμερα νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέρονται και γενικότερα θέλετε να ασχοληθείτε με πρόσωπα και καταστάσεις, που δε θα σας κάνουν να πλήττετε, αλλά θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στη μέρα σας. Έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις της μέρας σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με πιο δημιουργικές καταστάσεις. Στον έρωτα σήμερα θα επικρατήσει το πάθος στη σχέση σας και θα εκφράζεστε με ρομαντισμό στο ταίρι σας. Έχετε κέφια κι εσείς οι αδέσμευτοι, για νέα φλερτ και νέες κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση ξεκινάτε τη μέρα σας και φροντίζετε να λαμβάνετε ικανοποίηση με ό,τι κι αν ασχοληθείτε. Είστε στα καλύτερά σας σήμερα και δεν το κρύβετε. Όσοι σας επιλέξουν σήμερα για να περάσουν καλά, δε θα το μετανιώσουν. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες εσείς οι αδέσμευτοι και χαίρεστε τον έρωτα, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Οι δεσμευμένοι οργανώνετε μία έξοδο με το ταίρι σας και βρίσκετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο πολύ ερωτευμένοι είστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτεραιότητα για σήμερα αποτελεί ο επαγγελματικός τομέας για εσάς και όσα θέλετε να καταφέρετε. Θα έχετε αυξημένες επαφές και θα λάβετε ικανοποίηση από τα όσα θα ακούσετε για την επαγγελματική σας πορεία. Σας αρέσει να σας επαινούν, γιατί έτσι νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας βρίσκει ανταπόκριση και αναγνωρίζεται. Στον έρωτα, σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι θα νιώθετε κάπως μπερδεμένοι, γιατί δε θα είστε σίγουροι για τις προθέσεις ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι δε σας ταιριάζουν καθόλου οι όχι και τόσο ξεκάθαρες καταστάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η μέρα σας σήμερα, καθώς θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με διάφορες καταστάσεις, με πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις χωρίς να νιώθετε ότι κάντε αγγαρεία. Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και ίσως κατά τις απογευματινές ώρες να θελήσετε να ασχοληθείτε και με ένα χόμπι ή μία δημιουργική δραστηριότητα. Κεφάτοι θα είστε και στα αισθηματικά σας, καθώς θα νιώσετε ότι η σχέση σας χρειάζεται λίγη ανανέωση και θα κινηθείτε εσείς προς αυτή την κατεύθυνση, για να το καταφέρετε αυτό. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε την περιπέτεια στον έρωτα κι όχι μία σταθερή σχέση.

ΙΧΘYΕΣ

Μην αμελήσετε σήμερα να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητές σας και να ασχοληθείτε με ζητήματα που επείγουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Επιθυμείτε να είστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας, για αυτό το λόγο σήμερα θα προσπαθήσετε να δουλέψετε με επιμονή και υπομονή. Στα αισθηματικά σας επικρατεί μία καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, νιώθετε καλά μέσα στη σχέση σας και αυτό το εκφράζετε με λόγια, που κάνουν το σύντροφό σας να νιώθει υπέροχα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment