PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 26 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα λόγια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε σήμερα. Η γλώσσα του σώματος και η αφή είναι πιο αποτελεσματικοί τρόποι. Θα δείτε ότι οι αισθήσεις σας είναι πιο έντονες. Θα πρέπει να ενδώσετε στις αισθήσεις σας και να τις ακολουθήσετε. Περάστε καλά απόψε σε ένα εστιατόριο με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις σήμερα θα σας οδηγήσουν αυτομάτως στο να σκεφθείτε εποικοδομητικά για το μέλλον. Είναι καιρός να συζητήσετε τα σχέδιά σας με τον/την σύντροφό σας και να ακούσετε τα δικά του/της. Οι καταστάσεις θα είναι ασυνήθιστες και θα ξέρετε πως να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα πράγματα θα γίνουν έντονα για εσάς σήμερα. Θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες αλλά δεν θα είναι όλες καλές. Φαίνεται ότι κάποιος σας βάζει ένα εμπόδιο και σας δυσκολεύει να περάσετε. Μην αφήσετε σε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει. Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας για να βρείτε τρόπο να το προσπεράσετε. Τέτοιες εμπειρίες θα σας κάνουν πιο δυνατούς.

Ερωτικά

Θα αλλάξετε την προσέγγισή σας ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τον/την σύντροφό σας. Ότι και να κάνετε μια βιάζεστε. Υπάρχει κίνδυνος να λειτουργήσετε χωρίς τακτική παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας και να σαμποτάρετε ότι έχετε καταφέρει. Θα είστε πολύ ικανοί σήμερα. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στην δύσκολη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το μυαλό σας ίσως είναι πολύ ενεργό. Φαίνεται ότι είστε στο επίκεντρο. Το μυαλό σας θα δοκιμαστεί. Ίσως δεν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι είναι μπροστά σας. Να θυμάστε την σημαντικότητα της ατομικότητας. Μην είστε ίδιοι με τους άλλους. Να είστε ξεχωριστεί και σκεφθείτε τον εαυτό σας.

Ερωτικά

Ο ουρανός χαμογελά πάνω από την ερωτική σας ζωή. Οι ελπίδες σας μπορεί να πραγματοποιηθούν και ο/η σύντροφός σας είναι στο πλευρό σας. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Μην ανησυχείτε για το τι μπορεί να συμβεί και απλά προχωρήστε. Με την κινητοποίησή σας σήμερα θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μην βάλετε όμως πολύ ψηλά τον πήχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Επικεντρωθείτε στις απλές απολαύσεις σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να το παρακάνετε για να βρείτε ευτυχία και ηρεμία. Αντιληφθείτε πως ότι χρειάζεστε είναι μέσα σας. Βρείτε την ευτυχία στην φύση. Θα πρέπει να δείτε ότι η ομορφιά είναι γύρω σας και όχι στα καταστήματα με τα ακριβά αντικείμενα.

Ερωτικά

Θα έχετε την τάση να ονειροπολείτε και να εξιδανικεύετε τον/την σύντροφό σας σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να ζήσετε ότι θέλετε στο έπακρο. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση για να ξεφύγετε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Θα είναι καλή ιδέα να αλλάξετε σκηνικό και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Επικεντρωθείτε στο δημιουργικό μυαλό σας. Είναι πολύ γόνιμη περίοδος για να κάνετε κάτι νέο και θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε πολύ. Έχετε την ικανότητα να είστε χαρούμενοι αλλά δεν είναι εύκολο. Το κλειδί είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην υπερβάλλετε με τις μικρές ενοχλήσεις που εμφανίζονται. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ασήμαντα πράγματα.

Ερωτικά

Σκέπτεστε τα συναισθήματα και ότι έχετε καταφέρει και δεν μπορείτε να πάρετε αντικειμενικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που δίνετε. Βάζετε εύκολα τις σωστές βάσεις για μια καλύτερη ζωή σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το κίνητρο πρέπει να έρθει από μέσα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η αποφασιστικότητά σας. Η πολύ διασκέδαση μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα σε σημείο όπου δεν μπορείτε να κινηθείτε. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές. Να είστε καλοί με το σώμα σας. Πηγαίνετε έξω και αφήστε τις σκέψεις σας να λάμψουν.

Ερωτικά

Ο/η σύντροφος, τα παιδιά και η οικογένεια θα ορίσουν την διάθεσή σας. Θα μάθετε πολλά αν αφήσετε τους άλλους να εκφραστούν και μην προσπαθείτε να τα ελέγξετε όλα. Θα έχετε έμπνευση να σταθεροποιήσετε ξανά τα οικονομικά σας. Η οπτική σας είναι πιο αντικειμενική.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το μυαλό σας είναι αρκετά καθαρό σήμερα και η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή για εσάς. Θα αντιληφθείτε ότι δεν χρειάζεστε πολλά λόγια για να μεταδώσετε το μήνυμά σας. Θα συνδεθείτε με τους άλλους σε πολλά επίπεδα. Έχετε πολλές σημαντικές πληροφορίες να μοιραστείτε με τους άλλους. Η κριτική, πρακτική, προσγειωμένη άποψή σας παίζει σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητές σας σήμερα.

Ερωτικά

Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα έχετε ένα συναίσθημα ευτυχία που θα σας οδηγήσει σε περισσότερες στιγμές έρωτα. Όσοι βιάζονται υπάρχει κίνδυνος να συναντήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα. Οι σκέψεις σας σας ενθαρρύνουν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις σήμερα. Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να υπάρχουν έντονες δυνάμεις που να σας ζητούν να κάνετε περισσότερα από ότι συνήθως. Να είστε υπερήφανοι. Μην σκέπτεστε ότι σας λείπει κάτι επειδή υπάρχει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και την γνώμη σας. Πείτε ότι θέλετε με αυτοπεποίθηση. Μην υποχωρείτε, να είστε έτοιμοι για μάχη.

Ερωτικά

Θα κινητοποιηθείτε από μια μεγάλη ανάγκη για διαφυγή. Είστε πιο αυθόρμητοι και φυσικοί από ότι συνήθως. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Τώρα είναι καιρός να γίνετε εξωστρεφείς. Θα βρείτε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγετε από την παράδοση και να προχωρήσετε σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μπορείτε να τεμπελιάσετε σήμερα. Μην κάνετε τίποτα αν δεν πρέπει. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να κινηθούν επίσης. Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι θέλετε αλλά τελικά αν οι άλλοι δεν θέλουν να δουλέψουν δεν θα το κάνουν. Η ευέλικτη φύση σας μπορεί να δοκιμαστεί. Μάλλον θα δείτε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον τρόπο των άλλων αντί να προσπαθήσετε να τον προσπεράσετε.

Ερωτικά

Επενδύετε περισσότερο στην σχέση σας αλλά να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αναλωθείτε σε πρακτικές συζητήσεις. Αποδεικνύετε την δέσμευσή σας αλλά ίσως επικριθείτε για την έλλειψη ρομαντισμού. Μια πιο χαλαρή διάθεση θα κυριαρχήσει σήμερα και θα αισθάνεστε ενθάρρυνση για να απολαύσετε την ζωή. Ακολουθήστε τις ορμές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η σκέψη σας είναι σταθερή και συντηρητική. Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με τον εγωισμό σας και θα μπορείτε να πείτε με λέξεις ακριβώς ότι αισθάνεστε. Μπορεί να ανησυχείτε για το τι σας λένε οι άλλοι. Ίσως να σας αποκρύπτουν πληροφορίες. Προχωρήστε με προσοχή και να είστε συνέχεια ειλικρινείς.

Ερωτικά

Ο διάλογος θα είναι εύκολος σήμερα και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την περίσταση ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια άβολα θέματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το ένστικτό σας σας οδηγεί προς την αρμονία. Ακολουθήστε το. Έχετε πολύ διαύγεια. Κάντε ότι πρέπει να γίνει και ακολουθήστε την φυσική ροή των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς ώστε να πείτε το τι αισθάνεστε. Η σκέψη σας είναι καθαρή. Θα δείτε ότι μόλις ξεκινήσετε μπορεί να μην θέλετε να τελειώσετε. Οι άλλοι θα σας ακούσουν προσεκτικά. Θα έχετε πολύ επιρροή στους άλλους. Αν το συνειδητοποιήσετε θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα.

Ερωτικά

Οι ανταλλαγές με τα κοντινά σας άτομα θα είναι πολύ καλές και είναι καιρός να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, την ξεκάθαρη επικοινωνία και τις συζητήσεις για τις προσδοκίες σας. Δεν θα είναι εύκολο να είστε προσγειωμένοι σήμερα. Θα μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το μυαλό σας είναι αργό σήμερα. Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι. Ίσως σας είναι δύσκολο να αντιδράσετε γρήγορα στις συζητήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Η επικοινωνία με τους άλλους ίσως είναι λίγο δύσκολη σήμερα.

Ερωτικά

Οι ρομαντικές συζητήσεις θα έχουν ασυνήθιστη τροπή. Θα μάθετε περισσότερο αν κάνετε βαθύτερες αναζητήσεις. Είναι καιρός να δείξτε πως είστε πραγματικά και να θέσετε παράδειγμα. Οι κίνηση και ο γραπτός λόγος είναι στο πρόγραμμα σήμερα. Ρυθμίστε αναλόγως την ημέρα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment