PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αυξημένες επαφές και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες, να επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου αλλά και να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας αυξάνει την πιθανότητα λαθών, ενώ παράλληλα μπορεί να «συνεισφέρει» στην ακύρωση κάποιων ραντεβού.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Ζυγό δεν σε βοηθά να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς, κάτι που μπορεί να «καθρεφτιστεί» άμεσα και στην στάση των άλλων απέναντί σου. Τελικά πάντως θα βρεθεί μια… άκρη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς πρωτίστως με θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην δουλειά σου, αυξάνοντας προσωρινά την ανασφάλειά σου για το τι μέλλει γενέσθαι. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ενδέχεται να σου αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό.

Ερωτικά

Καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε μια «πολλά υποσχόμενη» κατάσταση – ιδιαίτερα σε σχέση με τις υλικές παροχές που μπορεί να σου προσφέρει- και σε μια άλλη που δείχνει πιο αξιόπιστη αλλά δεν συγκεντρώνει ανάλογα πλεονεκτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε για δουλειά, είτε απλά για διασκέδαση και… κουτσομπολιό! Στην πρώτη περίπτωση όμως, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα περισσότερα από αυτά που θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά

Όταν μια προσωπική σου επιλογή μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην σταδιοδρομία σου, σίγουρα το πράγμα… σηκώνει πολύ σκέψη! Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις τις «παράλληλες καταστάσεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή τονίζει τις επαγγελματικές αναζητήσεις σου κι ίσως προς στιγμή να «γίνεις δύο κομμάτια», προκειμένου να καλύψεις αμφότερους τους τομείς. Ωστόσο, αν τεθεί κάποιο νομικό θέμα στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις σήμερα τις αποφάσεις σου.

Ερωτικά

Από τη μια πλευρά φαίνεται πως δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως το σύμπαν σε βάζει σε πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σου επιφυλάσσει πολλές επαφές για διάφορα ζητήματα αλλά και περισσότερες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην χάνεις τον χρόνο σου με ανούσιες υποθέσεις, ώστε να προλάβεις τουλάχιστον να διεκπεραιώσεις τα βασικά! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην προβείς σήμερα σε μια φορολογική ή ασφαλιστική ρύθμιση.

Ερωτικά

Χαρές και λύπες δείχνουν να είναι μοιρασμένες αλλά σε κάθε περίπτωση μην θεωρήσεις ότι αυτά που βιώνεις είναι και οριστικά, αφού σύντομα θα διαπιστώσεις ότι «ο τροχός γυρίζει» και στα καλά και στα άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κάλυψη των αναγκών και γενικότερα στα οικονομικά σου, που κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να περάσουν από… σαράντα κύματα! Ωστόσο, όλα τελικά θα ισορροπήσουν κι εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μια ενδεχόμενη συνεργασία, αφού οι οικονομικοί της όροι δεν είναι «καθαροί».

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν σε βοηθά να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα κι ίσως τελικά να παρασυρθείς στο κυνήγι μιας «Χίμαιρας» ή να κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει κάπως ασταθή στις επιδιώξεις σου, με πιθανή συνέπεια να θεωρηθείς ένα άτομο που άγεται και φέρεται από τις εξελίξεις, χωρίς να έχει δική του γνώμη. Μόλις όμως… συνέλθεις, τότε πολλοί «θα καταπιούν την γλώσσα τους», μπροστά στην αποτελεσματικότητα μιας μεσολαβητικής προσπάθειάς σου.

Ερωτικά

Τα καλά νέα είναι ότι τουλάχιστον για σήμερα δεν «κινδυνεύεις» να μείνεις μόνος/η, από την άλλη πλευρά όμως είναι γεγονός ότι όσες περισσότερες προτάσεις σου γίνονται, τόσο αυξάνει η αναποφασιστικότητά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από δουλειές και υποχρεώσεις, κάτι που τελικά μπορεί να σε κουράσει περισσότερο από όσο θα περίμενες. Και είναι… αλήθεια ότι με την Σελήνη στον Ζυγό θα πρέπει οπωσδήποτε να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο, μακριά από όλα αυτά που σε φθείρουν.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσεις όμορφα, συνδυάζοντας μάλιστα «το τερπνόν, μετά του ωφελίμου». Εκεί που φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα είναι στην «νομιμότητα» της επιλογής σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητά σου και το βέβαιο είναι πως δεν θα καταφέρεις να μείνεις μόνος/η! Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να προσέξεις ποιους/ες βάζεις μέσα στο σπίτι σου!

Ερωτικά

Από την στιγμή που όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζονται», αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για παρέα, έχεις κάθε λόγο να είσαι ικανοποιημένος/η. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψουν… αμφιβολίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει πρόθυμη να σου αναθέσει νέα καθήκοντα ή μια «ειδική» αποστολή, την οποία είναι βέβαιο ότι μπορείς να διεκπεραιώσεις με επιτυχία, παρά τις όποιες «εμπλοκές» προκύψουν. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου έχουν τις δικές τους προτεραιότητες, δεν θα έπρεπε όμως να τους δώσεις και τόσο… σημασία!

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, συγκεντρώνοντας παράλληλα πολλά από αυτά που ζητάς σε μια σχέση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να έχει κι άλλες… δεσμεύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Όλα συνηγορούν σε μια ημέρα με έντονους επικοινωνιακούς ρυθμούς, καλό θα ήταν όμως να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις ποικίλες επαφές σου και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ώστε να μην μείνει καμία πλευρά παραπονεμένη! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι ο ενεργός Ποσειδώνας αυξάνει την πιθανότητα να χάσεις κάτι από αφηρημάδα ή βιασύνη.

Ερωτικά

Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στις πολλές επαφές και γνωριμίες σου θα υπάρξει και κάποια που δείχνει να έχει και επιπλέον ενδιαφέρον. Για την ώρα όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε λεκτικά «παιχνίδια».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου χαρίσουν κάτι πολύτιμο ή να καρπωθείς αγαθά για τα οποία δεν… δούλεψες! Ανάλογη όμως μπορεί να είναι και η προσφορά σου σε πάσχοντες. Από την άλλη πλευρά, η καλή σου προαίρεση απέναντι σε άτομα που έχουν μάλλον «πονηρούς» σκοπούς, θα μπορούσε να σου στοιχίσει.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει κάποιος/α που να θέλεις πολύ και να μην μπορείς να τον/την έχεις, με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις. Αυτό όμως δεν σου διασφαλίζει την ποιότητα της σχέσης, που είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment