PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φτιάξτε ένα πρόγραμμα, στο οποίο θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε και δε θα νιώσετε πως σας πιέζουν ή δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει μία σωστή προώθηση των ιδεών σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Σε ερωτικό επίπεδο θα είστε κάπως μπερδεμένοι εσείς που δε βρίσκεστε σε σχέση και θα νιώσετε πως ίσως η ελευθερία αυτό το διάστημα σας πηγαίνει περισσότερο από μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και το περιβάλλον θα νιώσετε ότι σας πιέζει. Ίσως να έχουν μαζευτεί και αρκετές εκκρεμότητες από προηγούμενες μέρες και να προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε. Η μέρα σας θα είναι κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα και θα έχετε έντονες κοινωνικές συναναστροφές. Θα υπάρξουν επαφές με φιλικά πρόσωπα, που θα σας κάνουν να περάσετε καλά και ξέγνοιαστα. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ένα μπέρδεμα για εσάς τους αδέσμευτους σχετικά με ένα πρόσωπο, για του οποίου τις προθέσεις δεν είστε και τόσο σίγουροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η σκέψη σας και ο λογισμός σας θα είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός από τα επαγγελματικά και από τις γενικότερες υποχρεώσεις της μέρας. Έχετε τάσεις φυγής, θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και επιζητάτε την περιπέτεια και την καλοπέρασή σας. Και στα αισθηματικά σας θα κινηθείτε με γνώμονα του να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Οι αδέσμευτοι μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές, έχετε τον τρόπο να φλερτάρετε και να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα εντάσεων χαρακτηρίζεται η σημερινή για εσάς, γιατί ως φαίνεται όλα θα σας φταίνε. Ίσως να έχετε και μία τάση σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό σε καταστάσεις τους παρελθόντος που δεν εξελίχθηκαν όπως εσείς θέλατε. Αναπολείτε ερωτικές στιγμές του παρελθόντος, ψάχνετε να βρείτε τι κάνατε λάθος και γιατί δεν είστε μαζί. Εσείς οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι σε αυτόν τον απολογισμό που κάνετε σήμερα, να μη ρίχνετε το φταίξιμο όλο πάνω σας. Όταν κάτι δεν πάει καλά, να θυμάστε πως μερίδιο ευθύνης υπάρχει εκατέρωθεν.

ΛΕΩΝ

Θα προκύψουν σήμερα κάποιες διαφωνίες και μία διάσταση απόψεων σε επαγγελματικό επίπεδο και αν δε θέλετε να εμπλακείτε σε λόγια και αψιμαχίες, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η μέρα σας βοηθά να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και καλό θα είναι να κάνετε έναν σωστότερο προϋπολογισμό ως τα τέλη του μήνα. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε την ερωτική ασφάλεια από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και ψάχνετε τρόπους για να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έκτακτες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα βγουν στο προσκήνιο, που δεν τις είχατε υπολογίσει και ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να θέσετε προτεραιότητες, έτσι ώστε να μη σας πέσουν όλα μαζεμένα. Βρίσκετε τον τρόπο σήμερα να καταφέρετε ό,τι έχετε βάλει κατά νου και σε αισθηματικό επίπεδο, αλλά και γενικότερα. Λειτουργείτε βάσει των αναγκών και των θέλω σας στη σχέση εσείς οι δεσμευμένοι και απαιτείτε περισσότερο χρόνο από το ταίρι σας, προκειμένου να μοιραστείτε στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε τον τρόπο σήμερα να καταφέρνετε πολλά περισσότερα από όσα νομίζατε στα επαγγελματικά σας. Βρίσκετε τον τρόπο να περάσετε καλά σε ότι κι αν κάνετε, με ό,τι κι αν ασχοληθείτε. Μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τα φιλικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε ευχάριστες εμπειρίες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη και στον ερωτικό τομέα, καθώς οι αδέσμευτοι με ξεκαθαρισμένα πλέον τα θέλω σας θα νιώσετε ότι ξέρετε ποιο είναι το ερωτικό σας ζητούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και μπορείτε απέναντι στα πρόσωπα τόσο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, όσο και γενικότερα. Δείξτε τι θέλετε, δείξτε με τι θα είστε ευχαριστημένοι και προσπαθήστε να φέρετε κοντά σας τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί στις πάσης φύσεως επιδιώξεις σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα κινείστε σαν να μην ξέρετε τι θέλετε, με τι θα είστε ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε, αλλά το θέμα είναι τι βγάζετε στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα κρύβει αρκετές ανατροπές σήμερα για εσάς, άλλα θα προγραμματίζετε, άλλα θα σας προκύπτουν και ενδεχομένως αυτό το γεγονός να σας κάνει λίγο νευρικούς. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια προκειμένου να αντεπεξέλθετε στη μέρα σας, καλό θα είναι να τη ζητήσετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να νιώθετε ότι για όλα τρέχετε εσείς, δεν είναι και τόσο ωραίο συναίσθημα. Στα ερωτικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα λάβετε μία ικανοποίηση από ένα πρόσωπο το οποίο σας φλερτάρει και φαίνεται να θέλει σχέση από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αυτό που θέλετε είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και να κάνετε οικονομία, προκειμένου να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στα έξοδα του μήνα σας. Επιζητάτε την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θέλετε να συναναστρέφεστε σήμερα με άτομα, τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και καλά μαζί τους. Δε θέλετε να κάνετε στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι εκπτώσεις στα θέλω σας και βρίσκετε τρόπο να δηλώνετε προς πάσα κατεύθυνση τι είναι αυτό που χρειάζεστε αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι κατά κάποιο τρόπο ασταθής, καθώς θα νιώσεις πως τη μία είσαι μία χαρά με τις επιλογές σου και την άλλη πως δε σε εκφράζουν. Καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, γιατί η κρίση σου δε θα είναι και τόσο ξεκάθαρη και ενδεχομένως όχι τόσο αντικειμενική. Θέλετε να βρεθείτε με τους φίλους σας και να ξεχαστείτε, να περάσετε όμορφα μαζί τους και να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν και σας στηρίζουν. Η στήριξη επίσης σήμερα θα είναι και συναισθηματική και θα τη λάβετε εσείς οι δεσμευμένοι από το ταίρι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα δε θα νιώσετε και τόσο άνετα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό θα το δείξετε με κάθε τρόπο στους συνεργάτες και στους ανωτέρους σας. Θέλετε να περάσει το δικό σας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με το δικό σας τρόπο. Δεν επιθυμείτε να σας κάνουν υποδείξεις και να σας λένε πώς να κάνετε τη δουλειά σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι κρατήστε χαμηλούς τόνους, γιατί από του πουθενά και χωρίς να συντρέχει αντικειμενικός λόγος, ίσως υπάρξει μια διαφωνία με το ταίρι σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment