PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επικοινωνία και δικτύωση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, ερωτικά ή επαγγελματικά, να πατούν γερά στο έδαφος. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της στο ζώδιο σας, θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ερωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, το τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος επανένωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, σε θέματα αλλαγών αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας σε καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα, δε θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων, κυρίως οικονομικών. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εξωστρεφείς θα είστε στις ερωτικές σας συζητήσεις, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε τις ονειροπολήσεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και ερωτικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα σας ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, εποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις θα λάβετε, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά.  Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, δημιουργική πορεία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, δε θα υπάρξουν αντιπαλότητες. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στα ερωτικά σας θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, ερωτισμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σας συμβουλεύω να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, σταθεροποιείται η ερωτική σας σχέση, βγαίνετε από την ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να  δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, χαλιναγωγήστε την τάση που θα έχετε για υλικές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.  Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο έρχονται δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και με τον ερχομό της στον Ταύρο, ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και στις ονειροπολήσεις φυγής, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και όχι να καταφύγετε σε φανταστικές εκδοχές.  Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, προσπαθήστε να κινηθείτε σε ρεαλιστικά επίπεδα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ερωτικές βλέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment