PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα υπέρβαση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι ομαδικές δραστηριότητες είναι ωφέλιμες σε πολλά επίπεδα. Θα δείξετε την αγάπη σας για την ζωή. Αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο ενθουσιασμός σας ίσως μεταδοθεί και στους άλλους. Οι γνωριμίες γίνονται φίλοι και οι ερωτικές σχέσεις είναι πιο δυνατές και σταθερές. Μπορεί να μάθετε πολλές πληροφορίες ειδικά για τις τέχνες.

Οικονομικά

Επειδή κάποιος μιλά με πολύ αυτοπεποίθηση σήμερα δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Κάποιος που θα συναντήσετε θα έχει μεγάλη πίστη. Αυτό το άτομο είναι σίγουρο για τις ιδέες τους αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον/την πιστέψετε και εσείς.

Ερωτικά

Μάλλον θα έχετε την τάση να ξοδεύετε την ενέργειά σας και θα πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο. Αν είστε σε σχέση, παραδεχθείτε ότι πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας αλλά αυτό δεν θα προέρχεται από τον/την σύντροφό σας. Θα μπορείτε να απομακρύνετε μια ανησυχία σήμερα. Δείξτε πόσο απόλυτοι μπορείτε να είστε και μην ταλαιπωρείστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο κάποια στιγμή σήμερα. Δεν πειράζει αφού δείχνετε και αισθάνεστε υπέροχα. Μάλλον είστε πιο τυχεροί από ότι συνήθως και δείχνετε πολύ τρυφερότητα στους άλλους. Κάποια δημιουργική δραστηριότητα ίσως έρθει στον δρόμο σας. Ότι και να ξεκινήσετε σήμερα μάλλον θα επιτύχει. Περάστε καλά.

Οικονομικά

Μάλλον θα εμπλακείτε σε μια διαμάχη σήμερα για το πως πρέπει να προχωρήσει κάποιο θέμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η υπερηφάνεια σας θα απειληθεί εξαιτίας αυτής της διαμάχης. Να είστε προσεκτικοί. Είστε σε επικίνδυνο σημείο. Μην γελοιοποιηθείτε.

Ερωτικά

Κάποιες νέες επιθυμίες σας ταράζουν αλλά ίσως φέρουν και σύγχυση στο μυαλό σας. Ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές και προχωρήσετε με αυτές. Δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας. Αφήστε την δημιουργικότητά σας να αναπτυχθεί. Η τύχη είναι στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν σκέπτεστε μια καριέρα στις εκδόσεις τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Είναι μια καλή ημέρα να εγγραφείτε σε μια σχολή. Η αγάπη σας για κάποιο πρόσωπο μακριά είναι έντονη. Ίσως ενισχύσετε την σχέση σας. Μπορεί να είναι μια ικανοποιητική ημέρα για εσάς.

Οικονομικά

Οι προθέσεις σας είναι καλές αλλά η αρχή των σχεδίων σας μπορεί να μην είναι εύκολη. Κάποιοι παράμετροι ίσως έρθουν από παντού. Υπάρχουν πολλές πλευρές που θα πρέπει να σκεφθείτε. Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Υπάρχουν πολλά κάτω από την επιφάνεια.

Ερωτικά

Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας επιτρέψουν να αφήσετε τους φόβους σας στο περιθώριο. Μην βρίσκετε καταφύγιο στην σιωπή και τις αμφιβολίες. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Θα είστε πιο φυσικοί και οι γύρω σας θα σας εμπιστεύονται περισσότερο. Δείξτε ότι είστε ευγνώμονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τα όνειρά σας ίσως είναι έντονα, ευχάριστα και με πολλές πληροφορίες ώστε να πάρετε μια απόφαση. Κάποιες νέες και συναρπαστικές επαφές ίσως έρθουν στην ζωή σας. Μάλλον θα είναι χρήσιμες για να αυξηθεί το εισόδημά σας. Κάποιες επενδύσεις φαίνονται αξιόπιστες και πολλά υποσχόμενες. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε ότι φανεί στον δρόμο σας καθώς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Οικονομικά

Κάποιος θα σας πάρει υπό την προστασία τους. Αυτή η υποστήριξη θα είναι πολύ ωφέλιμη για εσάς. Μην αντισταθείτε. Αυτή η ώθηση είναι το κλειδί που αναζητάτε. Μαζί μπορείτε να κάνετε πολλά.

Ερωτικά

Η ηρεμία που αισθάνεστε σήμερα ενισχύεται από μια νέα ενέργεια και αυτή συνδέεται με τα σχέδιά σας που αρχίζουν να εφαρμόζονται. Τώρα είναι καιρός να ασχοληθείτε με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που ίσως κάνουν την διαφορά την ερωτική σας ζωή. Υπάρχει περισσότερο βάθος στις σκέψεις και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εξετάστε τα προσεκτικά και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας χωρίς εξωτερικές επιρροές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα μάλλον θα είστε επικεντρωμένοι στο sex, τον έρωτα και στις σχέσεις σας. Η ενέργεια των πλανητών είναι πολύ καλή. Αν είστε σε σχέση ίσως κάνετε σχέδια για κάτι νέο μαζί και μάλλον θα πετύχει. Αν είστε ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο. Ίσως μέχρι το βράδυ να είστε ερωτευμένοι.

Οικονομικά

Όλα προχωρούν ομαλά μέχρι να συναντήσετε κάποιο άτομο που έχει τόσο έντονη θέληση όπως εσείς. Το να βρείτε συμβιβαστική λύση δεν θα είναι εύκολο. Να είστε έτοιμοι για συμβιβασμούς. Δεν θα περάσει το δικό σας.

Ερωτικά

Σκέπτεστε πως να βελτιώσετε το σπίτι σας και να απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας. Θα βρείτε περισσότερο χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Ακόμα και αν μείνετε μέσα θα περάσετε καλά. Θα είστε πιο δεκτικοί στους άλλους σήμερα από ότι συνήθως. Να είστε επιλεκτικοί και θα αποφύγετε και τις παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως έχετε πολύ καλή υγεία, ενέργεια και αντοχή και όλα θα πάνε καλά. Η επιτυχία είναι στον δρόμο σας ειδικά μιας και δουλεύετε σκληρά. Μάλλον θα δείτε τα αποτελέσματα παλιών προσπαθειών. Η επιτυχία σας δίνει καλή υγεία και η καλή υγεία επιτυχία. Θα πρέπει να τα εκμεταλλευθείτε.

Οικονομικά

Θα κάνετε έναν νέο φίλο στην δουλειά σας. Η πολύτιμη αυτή πηγή θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Αυτό το άτομο είναι λίγο περίεργο αλλά έχει πολύτιμες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε.

Ερωτικά

Το πάθος θα κυριαρχεί στην ερωτική σας ζωή. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με μακροχρόνια δέσμευση. Θα πρέπει να έχετε πολλές πληροφορίες πρώτα. Θα είστε πιο γοητευτικοί από ποτέ. Να είστε προσεκτικοί μην πληγώσετε τους άλλους σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο έρωτας θα είναι προτεραιότητά σας σήμερα. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ καλά και τρυφερά τώρα. Ο/η σύντροφός σας ίσως έλκεται πολύ από εσάς. Ίσως τα παιδιά να είναι πηγή χαράς και ικανοποίησης. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά είναι μια καλή ημέρα να αρχίσετε κάτι επαγγελματικό και αυτό θα σας οδηγήσει σε φήμη. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα.

Οικονομικά

Επειδή κάτι είναι νέο και διαφορετικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοβάστε. Υπάρχει κάτι που δεν ήταν στο μυαλό σας και ίσως το έχετε απορρίψει εύκολα. Σκεφθείτε ξανά την θέση σας.

Ερωτικά

Η ατμόσφαιρα γύρω από την ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη πάθος. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε δεσμεύσεις. Θα πρέπει να ξέρετε περισσότερα πριν αποφασίσετε. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε ψύχραιμοι και υπάρχει κίνδυνος να φωνάξετε για να κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Να θυμάστε ότι αυτό δεν λειτουργεί ποτέ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι σημαντικές δουλειές στο σπίτι σας ίσως πάρουν την ενέργειά σας τις επόμενες ημέρες. Πολλά άτομα θα εμφανιστούν. Ίσως κάνετε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή μπορεί να μεταφέρετε την δουλειά σας στο σπίτι σας. Ότι και να είναι θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Δουλέψτε σκληρά και εκμεταλλευθείτε το.

Οικονομικά

Να είστε ανεξάρτητοι. Θα φθάσετε έναν σημαντικό στόχο και οι άλλοι ίσως σας βάλουν εμπόδια. Μην το επιτρέψετε. Δράστε μόνοι σας. Προχωρήστε και μην καθυστερείτε άλλο.

Ερωτικά

Οι ευκαιρίες είναι στα χέρια σας. Να είστε ευέλικτοι και ανεκτικοί ώστε να λειτουργήσουν όλες υπέρ σας. Μην αφήνετε το μυαλό σας να μονοπωλείται από μικρές ανησυχίες σήμερα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κάποια πολύ ωραία νέα ίσως έρθουν στον δρόμο σας και μάλλον σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Μπορεί να είναι θετικές αλλαγές. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την συγγραφή σήμερα είναι καλή ημέρα να ξεκινήσετε. Η φαντασία σας είναι έντονη όπως και η ικανότητα επικοινωνίας σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά

Οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Είστε σε καλή θέση με τους γύρω σας. Οι άλλοι ζητούν συμβουλές από εσάς και καθοδήγηση. Θα έχετε πολύ δύναμη στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε την δύναμη σωστά αντί να την κακοδιαχειρίζεστε και θα βγείτε στην κορυφή.

Ερωτικά

Σήμερα θα είναι μια υπέροχη ημέρα για την επικοινωνία. Πρέπει να αναζητήσετε χώρο και χρόνο για εσάς και για να μπορέσετε να μιλήσετε για ότι ελπίζετε. Μην ετοιμάζεστε για εντάσεις όμως. Η δύναμη είναι στην αποφασιστικότητά σας να μην χάνετε την ισορροπία σας. Μην επιτρέπετε τον εαυτό σας να χάσει τον δρόμο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Θα αισθάνεστε πολύ τρυφερά σήμερα απέναντι σε όποιον συναντάτε. Τα καλά νέα για τα οικονομικά σας έχουν προκαλέσει αυτή την θετική διάθεση. Ίσως έρθουν κοντά σας νέα άτομα. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό σήμερα είναι καλή ημέρα. Οι δημιουργικές ιδέες είναι πολλές. Περάστε καλά.

Οικονομικά

Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας αντί να αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Μην φοβάστε. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Ερωτικά

Τα ιδανικά σας θα σας κάνουν να θέλετε να συνεχίσετε παλιές συζητήσεις από εκεί που είχαν μείνει. Αν είστε σε σχέση θα καταλάβετε καλύτερα τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μια πολλά υποσχόμενη και ρομαντική φιλία είναι στον δρόμο σας. Η λάθος προσέγγισή σας, αν και είστε διακριτικοί έχει την τάση να μην πηγαίνει καλά με τους γύρω σας. Κάντε αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Θα δείχνετε πολύ όμορφοι και θα αισθάνεστε θετικά, τρυφερά και θα έλκετε νέα άτομα. Η αυτοπεποίθησή, η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά σας θα κλιμακωθούν. Ότι θέλετε να ξεκινήσετε μάλλον θα επιτύχει και θα σας φέρει τύχη. Περάστε καλά.

Οικονομικά

Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι μια νέα ιδέα είναι καλύτερη. Ίσως κάποιο μηχάνημα έχει βγει στην αγορά και προσπαθούν να σας πείσουν να το αγοράσετε. Θα είστε σκεπτικοί. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

Ερωτικά

Ο έρωτας είναι χαλαρός αλλά και γεμάτος πάθος. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Δεν θα έχετε πρόβλημα να επιτύχετε τα όνειρά σας. Η πίστη στον εαυτό σας θα σας φέρει αποτελέσματα. Μην περιμένετε από τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Ξέρετε καλύτερα ότι πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η δημιουργική έμπνευση ίσως έρθει από μέσα σας σήμερα Τα όνειρα και η φαντασία σας ίσως σας φέρουν νέες ιδέες. Ίσως δείτε ότι η κατανόησή σας γενικά αυξάνεται και προσελκύει νέους φίλους προς το μέρος σας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως χάσετε την επαφή σας με τον υλικό κόσμο. Προσπαθήστε να είστε και προσγειωμένοι.

Οικονομικά

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους άλλους με διαφορετικό τρόπο. Αυτό σας προσφέρει πλεονέκτημα στην δουλειά σας. Θα έχετε την ικανότητα να λειτουργήσετε ως γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές προσωπικότητες και οπτικές. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα σήμερα.

Ερωτικά

Θα έχετε απρόσμενες απαντήσεις σε ερωτήσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό. Θα βάλετε νέο ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα. Η τόλμη είναι πολύτιμη αρετή. Αφήστε την δημιουργικότητά σας να φανεί. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment