PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξισορρόπηση και ισοδυναμία.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει οικονομικές επιτυχίες, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Ευνοϊκά συμβάντα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ανοίγεται προοπτική ανόδου, οι άνεργοι θα βρείτε εργασία. Εσείς οι αγχωμένοι που σας κούρασε η αβεβαιότητα ή τα ριψοκίνδυνα ρίσκα που τυχόν να αναλάβατε, τώρα περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και σταθερότητας, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Όσοι από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με κάποια οικογενειακά προβλήματα θα καταφέρετε να δώσετε την απαιτούμενη λύση, σε ειρηνικό κλίμα θα κάνετε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις. Από έντονη αισιοδοξία θα χαρακτηρίζεστε, η δεκτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας και θα λάβετε υποστήριξη από τα κοντινά σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα είναι μαζί σας ευνοϊκή σε θέματα οικονομικών υποθέσεων, στις διαπραγματεύσεις σας θα έχετε στάση συνεννοήσιμη και διαλλακτική, δεν θα υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας θα έχετε συνεργάσιμη συμπεριφορά , ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό. Η οικειότητα και η θετική αύρα που θα εκπέμπετε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Καταφθάνει νέα επαγγελματική πρόταση που ενδεχομένως να είναι τελείως διαφορετική απ αυτές που σας έχουν γίνει ως τώρα. Σήμερα θα εστιάσετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, θα μεσολαβήσετε προκειμένου να κλείσει ζήτημα που προκαλούσε εντάσεις και διχόνοιες, δίνετε πρακτικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις επαφές σας επαγγελματικές και κοινωνικές. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε σχέσεις, θα σταθεροποιηθείτε στους στόχους σας, δεν θα έχετε διάθεση να επεκταθείτε ρισκάροντας την ασφάλεια των όσων ήδη κερδίσατε. Κλείνει με επιτυχία ένα κεφάλαιο που σας κούρασε και σας αποσυντόνιζε από τα μελλοντικά σας σχέδια, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Σήμερα δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.  Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, δε θα υπάρξουν έντονες αντιθέσεις ή κυκλοθυμίες. Θετική θα είναι η διάθεση σας στο να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις σε θέματα που εμποδίζουν την περαιτέρω εξέλιξη σας επαγγελματική και οικονομική. Επιθυμία σας θα είναι να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία, θα έχετε έντονη την ανάγκη να κλείσετε οριστικά  αρνητικές  ή ψυχοφθόρες υποθέσεις.   Ακολουθήστε πιστά το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε την έντονη διαίσθηση που θα έχετε, το προαίσθημα που θα σας κατευθύνει θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Με τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα ήρεμη και θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας.  Η κοινωνικότητα και η δεκτικότητα σας θα δημιουργήσουν καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού διαφοροποιούνται οι βλέψεις σας, αλλάζουν οι επιθυμίες και οι προτεραιότητες σας. Κατά πασά πιθανότητα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οικονομικές σκοτούρες, επαγγελματικές ευθύνες, και εργασιακές εντάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της καθημερινότητας σας γι’ αυτό θα είστε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα, θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις ακλουθώντας έναν πιο ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, οι συναντήσεις που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, σήμερα θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες. Ξεκουραστείτε, φροντίστε για την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα είστε κοινωνικοί, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη  να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα με άνεση χωρίς να υπάρχει φόβος παρεξηγήσεων. Αυτή τη φορά δεν θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειδωμένες, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν. Στις επαγγελματικές σας επαφές  θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί,  οι συνομιλίες σας θα γίνουν σε ισορροπημένο κλίμα, τερματίζετε εκκρεμότητες και ζητήματα που σας προκαλούν άγχος . Μια καινούργια πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, με τον  Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό  ίσως να υπάρξουν αναστολές και δισταγμοί, σας συμβουλεύω να μην την απορρίψετε θα είναι απολύτως ευνοϊκή, σταδιακά θα σας φέρει κέρδη και προοπτική βελτίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σας έρχεται νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, θα σας βγάλει από συναισθηματικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο δίνοντας νέα ώθηση στην καθημερινότητα σας. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση ανώτερης θέσης. Οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, η κοινωνική σας διάθεση και η οικειότητα στη στάση σας θα σας φέρουν πολύ κοντά με καινούργια άτομα, διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας δημηγορούν κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, τολμηρές και ασυνήθιστες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς και κυρίως χωρίς καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη και ισορροπία τις οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί βασική σας ανάγκη θα είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος ή ανασφάλεια. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ναι μεν θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε αγορές, ωστόσο θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τα χρήματα σας με τρόπο συνετό, δε θα υπερβείτε τα όρια. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ισορροπημένες, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις. Ήρεμος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος χωρίς ιδιαίτερες κυκλοθυμίες, η συμπεριφορά που θα έχετε θα σας βοηθήσει να γίνεται φιλικοί και ευχάριστοι. Η θετική σας αύρα θα είναι αισθητή στους γύρω σας, θα προσελκύσετε πρόσωπα οικείας προσωπικότητας με τη δυνατότητα να αναπτυχθεί φιλία μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να δεχτείτε απόψεις διαφορετικές από τι δικές σας, δε θα υπάρχει προσκόλληση. Θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, ίσως να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες ή να αποκτήσετε νέα χόμπι. Με οικογενειακά πρόσωπα ή με άτομα του στενού σας κύκλου  οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, άφοβα θα δείξετε το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας. Σήμερα ότι κάνετε θα προκύψει από την ανάγκη σας να αποκτήσετε ασφάλεια και ισορροπία. Άνοιγμα καταφθάνει σε οικονομικό ζητήματα, προσοχή στις καταναλωτικές σας διαθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό δε θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα επαγγελματικά ή οικονομικά ρίσκα, επιφυλακτικές και συνετές θα είναι οι διαθέσεις σας. Συνεργάσιμη και ήρεμη θα είναι η συμπεριφορά σας , σε εργασιακά θέματα θα θελήσετε να πορευτείτε μέσα σε κλίμα ομαδικότητας. Κοινωνικοί και δεκτικοί θα φανείτε, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συνευρέσεις και γενικότερα για κοινωνικές συναναστροφές. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει διαστάσεις που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τη σκέψη σας πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Θερμή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια των καινούργιων ατόμων που θα γνωρίσετε. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού  θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε κοιτάζοντας μπροστά με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Ευνοούνται οι ριζοσπαστικές αλλαγές, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό καλό θα είναι να μην σας παρασύρει η παρορμητικότητα σας, βάλτε όρια και σταθμά. Τακτοποιείτε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος προερχόμενο από θέματα χρηματικών υποθέσεων. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις. Κοινωνική θα είναι η  στάση σας , θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν αυθορμητισμό, άνεση και οικειότητα. Σε συνάντηση που θα έχετε θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού οικεία, προσιτή, και ανέμελη θα είναι η συμπεριφορά σας,  σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρατήσετε στάση παθητική, μάλλον δεν θα μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε. Σήμερα  τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας, συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη κατάληξη θα τονωθούν οι συναισθηματικοί δεσμοί. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ανανέωσης.  Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment