PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δεκτικοί και αισιόδοξοι.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, σήμερα θα βρείτε λύσεις, η διορατικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπευθυνότητα και μαχητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεισδύσετε σε μυστήριες και κλειστές καταστάσεις. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να διεκδικήσετε την πρόοδο σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στην στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και επιμονή, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Αποφασιστικοί και υπεύθυνοι θα εμφανιστείτε στην εργασία σας, σήμερα θα διεκπεραιώσετε δύσκολα ζητήματα κερδίζοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Προσοχή στα αιχμηρά σας σχόλια, ενδέχεται η παρορμητική σας ειλικρίνεια να σας οδηγήσει σε κουβέντες που ίσως να πληγώσουν ή προσβάλουν τον συνομιλητή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας σχετικά με θέματα που ξέρετε πως σας προκαλούν εκνευρισμό. Η ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαύγεια σκέψης και έκφρασης θα σας φέρουν οι πλανητικές όψεις της ημέρας, με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε κατανοητοί και να μην αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια. Δεν αποκλείεται σήμερα να σας θυμηθεί πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας τοποθετήσει στη θέση του νικητή. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι η κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, επαναστατικές οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακά τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στα ερωτικά σας ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονο ερωτισμό ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Προσοχή γιατί σήμερα χαλιναγωγείστε σε τάσεις εκνευρισμού. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment