PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επαγγελματικές προτεραιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσετε, όσο να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού.

Ερωτικά

Η επιθυμία σου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, μπορεί κυριολεκτικά να σε μεταμορφώσει. Εννοείται βέβαια ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού όταν πετύχεις τον στόχο σου θα ξαναβρείς τον αληθινό σου εαυτό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Αν όμως κάτι τέτοιο σου φαίνεται «βαρύ» ή κουραστικό, μπορείς να αρκεστείς στην διευθέτηση πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά

Αν θέλεις να περάσεις όμορφα ή να ανεβάσεις την ψυχολογία σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις», αφού η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι μάλλον δεδομένη. Επιπλέον, ίσως να προκύψει κάτι καλό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, ίσως να περιέλθουν στην κατοχή σου πληροφορίες ή χρήσιμα εργαλεία, με τα οποία θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις σύγχρονες απαιτήσεις. Παράλληλα, ίσως ενταχθείς σε έναν συνδικαλιστικό φορέα.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι έχουν και οι τεχνικές τα καλά τους! Κι αυτό μπορεί να προκύψει είτε κατά την διάρκεια μιας ερωτικής επαφής, είτε ως πληροφορία μέσα από μια φιλική συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα πρέπει να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου, ώστε να κινηθείς «άψογα» και με βάση κάποιους κανόνες που δεν σηκώνουν συζήτηση! Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια επαγγελματική σου υπόθεση αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου.

Ερωτικά

Σήμερα έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης ή εκτιμούν ιδιαίτερα τον «επαγγελματισμό» στον χειρισμό των όποιων υποθέσεων κι αν εκπληρώνεις τις απαιτήσεις τους, μπορεί να γίνουν «χαλί να τους πατήσεις»!.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες στους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας, αφού αργότερα μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως! Ακόμη, αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να μπαίνει στο «στόχαστρό» σου και με δεδομένη την τάση σου να «τσακίζεσαι» για όποιον/α σε ενδιαφέρει, δεν θέλει και πολύ για να τον/την πείσεις να αφήσει την δουλειά του και να σε ακολουθήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το θετικό κλίμα και η προφανής αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και –δικαιολογημένα- να ελπίζεις στα καλύτερα! Μάλιστα, εκτός από τις καθαρά επαγγελματικές σου υποθέσεις, που φαίνεται πως θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ίσως βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με την φροντίδα είτε του εαυτού σου, είτε ενός αγαπημένου σου οικιακού ζώου.

Ερωτικά

Το «άστρο» σου λάμπει και προσελκύεις άτομα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς και το που θα δείξεις τελικά την… εύνοιά σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, όχι όμως «στα κουτουρού» αλλά με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε διασφαλίσει..

Ερωτικά

Από την στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η ημέρα μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά θέματα. Και παρότι κάποια στιγμή μπορεί να «μπουχτίσεις» εντρυφώντας σε απίστευτες λεπτομέρειες, τελικά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές, αφού όσο τελειομανής μπορεί να είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δεν παύει να είναι… Αφροδίτη!

Ερωτικά

Ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης ή μιας εργασίας. Να θυμάσαι όμως ότι πρώτα θα τελειώσεις τις δουλειές σου κι ύστερα θα απολαύσεις τις ομορφιές αυτής της συνάντησης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Συνήθως αδιαφορείς για τις λεπτομέρειες δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που εντυπωσιάζουν είτε εσένα, είτε τους άλλους, σήμερα όμως η Αφροδίτη σε καλεί να κάνεις μια στροφή στην πολιτική σου, αφού οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν την διαφορά! Αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τις αγορές σου αλλά και με θέματα συμπεριφοράς απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Ερωτικά

Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της κι ίσως κάποια στιγμή να αγανακτήσεις από την σημασία που δίνει σε κάποιες λεπτομέρειες. Είναι, ωστόσο, μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς όλα όσα μπορεί να αφορούν στις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το κλίμα είναι «επαγγελματικό» και απόλυτα συμβατό με τις πεποιθήσεις και τον τρόπο που συνήθως επιλέγεις για να κινηθείς. Δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι το «κλειδί» μιας επιτυχημένης συνεργασίας με ένα ισχυρό παράγοντα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να γίνεις… ωραιότερος/η!

Ερωτικά

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, αφού τα «κλισέ» με βάση τα οποία κινείσαι βρίσκουν ανταπόκριση! Ίσως μάλιστα να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει και στην δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου προάγει τις φιλοδοξίες σου για κάτι «σπέσιαλ» και μοναδικό, να θυμάσαι όμως ότι στην συγκεκριμένη φάση οι πρωτότυπες ιδέες σου μπορεί να σκοντάψουν σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασέ το σωστά, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα»!

Ερωτικά

Η σημερινή Αφροδίτη σου ταιριάζει γάντι, αφού προάγει τα πιο εγκεφαλικά χαρακτηριστικά μιας σχέσης! Και παρότι το συναίσθημα απουσιάζει, δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα «πείραμα» με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις. Ίσως μάλιστα να καρπωθείς άμεσα τα καλά αυτής της συνεργασίας, βελτιώνοντας το εισόδημά σου ή αποκτώντας κάτι μέσω μιας ανταλλαγής. Παράλληλα όμως ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.

Ερωτικά

Σήμερα φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα ρομαντισμού κι από αυτήν την άποψη οι συνθήκες δεν είναι της αρεσκείας σου. Μπορείς ωστόσο να δώσεις στην σχέση σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, δουλεύοντας με τον/την σύντροφο σου ένα ενδιαφέρον project.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment