PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα αργά και προσεκτικά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο… αργά από όσο θα επιθυμούσες, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς ή να νιώσεις κάπως αμήχανα. Τελικά όμως ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού με «αφεντικό» τον Κρόνο, τα λάθη… πληρώνονται και η βιασύνη θα μπορούσε να σου στοιχίσει. Ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μελετήσεις ένα θέμα ή να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες που απαιτούν υπομονή.

Ερωτικά

Όσο κι αν νομίζεις ότι γίνεται το δικό σου, φαίνεται πως κάτι σου διαφεύγει! Για να γλιτώσουν από την επιμονή σου, σου λένε σε όλα «ναι» αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν προβλέπεται και τόσο ξεκούραστη. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο που θα περίμενες να σε στηρίξει χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στην παρούσα φάση σου ζητά κάποια υλικά ανταλλάγματα.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας ρίχνει την ομίχλη του κι αχρηστεύει την λογική σου, οπότε μπορείς να… φαντάζεσαι ότι θέλεις, κρατώντας όμως ως έσχατη άμυνα την… βεβαιότητα ότι κάνεις λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Όσο κι αν η Σελήνη στον Ζυγό… πασχίζει να σε αναστατώσει συναισθηματικά, ο Ερμής στον Σκορπιό σε ισορροπεί μέσα από σοβαρές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή τεχνικά θέματα. Στο πρόγραμμα είναι και μια συνεργασία «ειδικού σκοπού» αλλά εδώ θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα να μοιραστούν ακριβοδίκαια.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Ζυγό συνεργάζεται… άψογα με τις επιθυμίες σου αλλά η κατάσταση απέχει πολλή από το να είναι σταθερή ή διασφαλισμένη. Πρώτα η περιπέτεια κι ύστερα… βλέπεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει ικανή να σε… ξεβολέψει δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν επιβάλλεις άμεσα την τάξη, μπορεί να χάσεις την μέρα σου ικανοποιώντας τα καπρίτσια των άλλων. Ευτυχώς ή… δυστυχώς, ο ενεργός Κρόνος θα σε αναγκάσει να «συγκεντρωθείς», κάνοντας πιο πολλές δουλειές ή λύνοντας τεχνικά προβλήματα.

Ερωτικά

Αφέσου στο όνειρο σου, διώχνοντας μακριά σου κάθε αρνητικό συναίσθημα κι αν τύχει να συναντήσεις κάποιες «Σειρήνες», δεν έχεις παρά να… δεθείς στο κατάρτι σαν τον Οδυσσέα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αν και η Σελήνη στον Ζυγό πολύ θα… ήθελε να περιφέρεσαι ασκόπως ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, ο Ερμής στον Σκορπιό σου «κόβει τα φτερά» βάζοντας σου δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως μάλιστα να χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού παρά τις δεδομένες ικανότητες σου… αποκλείεται να τα ξέρεις όλα!

Ερωτικά

Μια γνωριμία σε ταξίδι ή απλά… στο δρόμο θα διεγείρει το ενδιαφέρον σου, όμως μη βιάζεσαι αφού η απόσταση από το «ταιριάζω θεωρητικώς» μέχρι το «ναι σε όλα» είναι πολύ μεγάλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να βάλεις μια τάξη στο «χάος» κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αν επιστρατεύσεις τις οργανωτικές αρετές σου. Ίσως βέβαια τα πράγματα να καθυστερήσουν περισσότερο από όσο υπολόγιζες αλλά είναι γνωστό ότι το… καλό πράγμα αργεί να γίνει! Παράλληλα, φρόντισε να μην τα φορτωθείς όλα πάνω σου, ώστε να γλιτώσεις κόπο και χρήμα.

Ερωτικά

Καλείσαι να διερευνήσεις προθέσεις και συναισθήματα, μην βιαστείς όμως να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Αν όμως ταξιδέψεις καλό είναι να προνοήσεις για την εύρυθμη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων, που αν σε «πουλήσουν», θα υποστείς μια αχρείαστη ταλαιπωρία και πιθανότατα μια οικονομική ζημιά.

Ερωτικά

Μπορεί ήδη να νιώθεις ότι κάτι αλλάζει στην προσωπική σου ζωή κι ότι βρίσκεσαι πιο κοντά στην ευτυχία, καλό είναι όμως να… περιμένεις μέχρι το απόγευμα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Φαίνεται όμως ότι τελικά, ο ενεργός Κρόνος θα σε «συνεφέρει», φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα, που δεν παίρνει αναβολή. Να θυμάσαι ακόμη ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές, πέραν των εντελώς αναγκαίων..

Ερωτικά

Πολλές οι γνωριμίες, ενδιαφέρουσες οι προοπτικές αλλά κάπου έχεις χαθεί μεταξύ έρωτα και φιλίας και το ποθούμενο αργεί. Από το απόγευμα και μετά πάντως θα έχεις την ευκαιρία να παρανομήσεις… ελαφρώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά η Σελήνη στον Ζυγό θέλει να σε παρασύρει σε κοινωνικές ή συλλογικές δραστηριότητες, που απλά διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου, παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να ασχοληθείς κυρίως με τις άμεσες ανάγκες σου κι όλα εκείνα που έχουν πρακτική αξία, αφήνοντας κατά μέρος τα πολλά… σούρτα-φέρτα!

Ερωτικά

Από τη μια πλευρά λαχταράς να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, από την άλλη όμως φοβάσαι μήπως βρεθείς ξανά στα «πατώματα». «Ζήσε» το λοιπόν πρώτα στο θέατρο ή το σινεμά κι ύστερα το ξανασκέφτεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αξιοποιώντας ενδεχομένως και μια νέα όσο και σημαντική γνωριμία, που μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου πρόοδο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δικαιώσει τους κόπους, την εμπειρία και τις γνώσεις σου σου, πολύ περισσότερο αν έχεις προνοήσει έγκαιρα για την κάλυψη μιας ανάγκης ή προϋπόθεσης.

Ερωτικά

Κάτι «ψήνεται» αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί μην χάνεις τον χρόνο σου με άγχη και αγωνίες. Ότι στερήθηκες είναι πλέον στην απόλυτη διάθεση σου, στην φαντασία σου φυσικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να εντρυφήσεις σε ποικίλα θέματα, ίσως μάλιστα οι επαφές και οι συζητήσεις σου να αυξηθούν υπέρ το δέον, την ίδια στιγμή όμως ο Ερμής στον Σκορπιό ενδέχεται να σου «φορτώσει» επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα… άλλων, κάνοντας την μέρα σου κάθε άλλο παρά ξεκούραστη. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τα όρια σου για να γλιτώσεις τα… χειρότερα!

Ερωτικά

Προκειμένου να αποκτήσεις αυτόν/ην που θέλεις μπορείς να τάξεις και τον ουρανό με τα’ άστρα. Εσύ βέβαια ξέρεις ότι αυτό γίνεται «ερωτική αδεία» αλλά μπορεί να υπάρξει και κάποιος/α που θα σε… πιστέψει!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε «στριμώχνει» καλώντας σε να διευθετήσεις άμεσα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που ίσως σκόπευες να ρυθμίσεις αργότερα. Αν μάλιστα θέλεις να δώσεις λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Όσο κι αν… αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι!

Ερωτικά

Πρώτα αφήνεις το άλλο πρόσωπο να πιστεύει ότι είσαι μια ρομαντική όσο και αφελής ψυχή. Μέχρι όμως να πάρει μυρωδιά ότι παγιδεύτηκε στα θέλγητρα σου, η «ζημιά» έχει γίνει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment